2025. január 11. - Ágota, Honoráta napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
5.300 ,-Ft
5.300 ,-Ft
3.500 ,-Ft
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Helloka! Ti a stasszköveket hogyan szoktátáok rögzíteni gél lakkra/ba?Előre is köszi:)
Szia Nóri, ha lefixáltad a gél lakk fedőjét, akkor 180-as reszelővel egy nagyon picit érdesítsd meg a felületét, ott ahová a köveket szánod. Utána ecsetes tipragasztóval - ahogyan a kolléganő alább is írta, rögzítsd a köveket!
Helloka! Ti a stasszköveket hogyan szoktátáok rögzíteni gél lakkra/ba?Előre is köszi:)
Szia!Fixálás után ecsetes ragasztóval!
szia! Nem teljesen értem a kérdést: a köröm oldalvonala nem párhuzamos vagy a hajszálvonal nem egyforma vastagságú? mindkét esetben reszelni kell a feleslegből. én a kész körömnek az oldalvonala alá is bedugom a reszelőt és állandóan reszelés közben ellenőrzőm magam. mikor azt hiszem,h kész egy finomabb reszelővel még egyszer átmegyek mindegyiken
Szia! Amikor kész vagyok,akkor még leellenőrzöm a szabadszélek vastagságát...na ezzel van a gondom...néha egyikre-másikra picit kevesebb a borító réteg és ha a többit igazítom ahhoz,akkor az összes (szerintem) túl vékony lesz...bocs,ha hülyén fogalmaztam :)
Szép jó reggelt mindenkinek! Én abban kérném a segítségeteket,hogy amikor kocka körmöt építek és a végén szemből nézem,akkor em mindegyik szabadszél sikerül egyforma vastagra/vékonyra...mindig van 1-2 kakukktojás...valakinek valami ötlet,hogy hogyan tudnám ezt kikerülni? köszönöm,szép napot.
szia! Nem teljesen értem a kérdést: a köröm oldalvonala nem párhuzamos vagy a hajszálvonal nem egyforma vastagságú? mindkét esetben reszelni kell a feleslegből. én a kész körömnek az oldalvonala alá is bedugom a reszelőt és állandóan reszelés közben ellenőrzőm magam. mikor azt hiszem,h kész egy finomabb reszelővel még egyszer átmegyek mindegyiken
Szép jó reggelt mindenkinek! Én abban kérném a segítségeteket,hogy amikor kocka körmöt építek és a végén szemből nézem,akkor em mindegyik szabadszél sikerül egyforma vastagra/vékonyra...mindig van 1-2 kakukktojás...valakinek valami ötlet,hogy hogyan tudnám ezt kikerülni? köszönöm,szép napot.
Sajnos sok vendég szereti addig halogatni, amíg majdnem teljes hosszában lenő, főleg az, akinek a körömágya alapból rövid. Nekem van, aki 6 hetente jön csak vissza, és az istennek sem tudom rábeszélni egy hamarabbi időpontra. Ezekkel nem lehet mit csinálni.
Ági, ha rászoktatod a vendégeidet arra, hogy a körmözés végeztével ismét beiratkozzanak a következő időpontra, akkor egyrészt biztosan meglesz a helyük, másrészt max. 4 hetente eljönnek.
Kedves Nono Nails, kérdésedből következtetve nem valószínű, hogy jártál OKJ-s képzésre. Ott ugyanis az ilyen dolgokat megtanítják. A vendégnek sokkal előbb új körmöt kell építeni, még mielőtt lenőtt volna teljes hosszban a saját körme.
Sajnos sok vendég szereti addig halogatni, amíg majdnem teljes hosszában lenő, főleg az, akinek a körömágya alapból rövid. Nekem van, aki 6 hetente jön csak vissza, és az istennek sem tudom rábeszélni egy hamarabbi időpontra. Ezekkel nem lehet mit csinálni.
Rendben! Köszönöm a választ, legközelebbi építésnél már így fogom csinálni, és majd jelentkezem, hogy hogyan sikerült! Szép napot.
Én kis kuglival szoktam a bőrt eltávolítani. Nagyon hatásos. Mindent eltávolít. 4-6 hét után sem levelgős. használok, nail pre, savas, savmentes primer és base gel
Jártam Okj re. És kimaradt. Sőt nem csak ez maradt ki, hanem gyakorlatilag nagyon sok alapvető dolog, és ezzel nem csak én voltam így, hanem számtalan csoport társam