2025. január 11. - Ágota, Honoráta napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Rendben! Köszönöm a választ, legközelebbi építésnél már így fogom csinálni, és majd jelentkezem, hogy hogyan sikerült! Szép napot.
Gabriella, mindenképp számolj be az eredményről, szeretnénk a végére járni a dolognak :)
sziasztok, az lenne a kérdés, hogy ha műköröm alatt a vendégnek teljesen lenő a saját körme, muszály vagyok az egészet újra építeni? vagy maradhat rajta a sima mezei zselé? nem válik szét?
Kedves Nono Nails, kérdésedből következtetve nem valószínű, hogy jártál OKJ-s képzésre. Ott ugyanis az ilyen dolgokat megtanítják. A vendégnek sokkal előbb új körmöt kell építeni, még mielőtt lenőtt volna teljes hosszban a saját körme.
sziasztok, az lenne a kérdés, hogy ha műköröm alatt a vendégnek teljesen lenő a saját körme, muszály vagyok az egészet újra építeni? vagy maradhat rajta a sima mezei zselé? nem válik szét?
Nos, hát ez így eddig leírva nagyon rendben van. Persze az lehet, amit nem látunk, hogy a bőrkaparásnál nem tökéletes a felszedett bőrmennyiség. Előfordul, hogy a bőr belenő a körömrostokba és nagyon nehéz eltávolítani, ilyenkor javasoljuk, hogy kétszer kenjük át savas primerrel. Várjuk meg a teljes elpárolgást a második előtt. Lássuk meg mi történik ilyenkor.
Rendben! Köszönöm a választ, legközelebbi építésnél már így fogom csinálni, és majd jelentkezem, hogy hogyan sikerült! Szép napot.
Alaposan kezet mosok, majd megszárítom, fertőtlenítek. Körömbőr feltolása, felkaparása, ha szükséges ki is vágom a bőrt. Szabadszél formáját és hosszát kialakítom. A természetes körömlemezt felbolyhozom, majd portalanítok. Ismét fertőtlenítek. Zsírtalanítás, vízelvonás, tapadás elősegítése. Végül base gel.
Nos, hát ez így eddig leírva nagyon rendben van. Persze az lehet, amit nem látunk, hogy a bőrkaparásnál nem tökéletes a felszedett bőrmennyiség. Előfordul, hogy a bőr belenő a körömrostokba és nagyon nehéz eltávolítani, ilyenkor javasoljuk, hogy kétszer kenjük át savas primerrel. Várjuk meg a teljes elpárolgást a második előtt. Lássuk meg mi történik ilyenkor.
Gabriella, az okát látatlanból kideríteni elég nehéz, ezért arra kérünk, hogy írd le részletesen az előkészítés menetét. Kezdjük ezzel. Aztán mielőbb végére járunk a dolognak :)
Alaposan kezet mosok, majd megszárítom, fertőtlenítek. Körömbőr feltolása, felkaparása, ha szükséges ki is vágom a bőrt. Szabadszél formáját és hosszát kialakítom. A természetes körömlemezt felbolyhozom, majd portalanítok. Ismét fertőtlenítek. Zsírtalanítás, vízelvonás, tapadás elősegítése. Végül base gel.
Sziasztok! Meg szeretném kérdezni, hogyha a zselés műkörömépítés után akár már két három nappal fellevegősödik a körmöm, akkor hol a hiba? A műkörmösöm állítja hogy az én körmömmel van a baj, én szerintem viszont a műkörmöt pont arra találták ki többek között hogy a vvékonyabb, gyengébb körmű nők is szép kézzel mutatkozhassanak...van valami tanácsotok? próbáljuk ki esetleg a porcelán műkörmöt? az a helyzet hogy ismerős csinálja a kezem, így nem nagyon merek panaszkodni nála, pedig végzett műkörmös, igaz hogy még nem sok gyakorlattal... előre is köszönöm üdv.: Gabi
Sziasztok. lenne egy olyan kérdésem, hogy ha gel lakkot csinálok valakinek, és megrepedt körömmel jön, akkor lehet e selyem szálat tenni bele, és ha igen, hogyan.
Megrepedt körmöt először zselével (pl. gumizselével) meg kell erősíteni, különben eltörik, megreped rajta 1 napon belül a gél lakk is. Előkészíted, mintha normál műkörmöt építenél, aztán zselével megerősíted, ez ha szükséges, akkor rendes, épített köröm legyen, majd jöhet rá a gél lakkos bevonat.
Szia! Amit magamnak csinálok. Szerencsére a vendégekkel nincs baj. Mármint amit nekik készítek. Csak eddig nem volt ilyen problémám, mert van, hogy 5-6 hétig fent van és a lenövésen, illetve egy kis kopáson kívül semmi baja. Az utóbbi 2 alkalommal jelentkezett ez a probléma (hozzáteszem, de csak nálam!). Csak Crystal Nails anyagokkal dolgozom, nem keverek semmit semmivel, mindig üzletben vásárlok, tehát az sincs, hogy lejárt szavatosságú terméket kaptam kéz alól. Másfél éve foglalkozok zselés körmökkel és egy éve másoknak is csinálok gyakorlás céljából (amióta beiratkoztam a körmös suliba), de soha nem volt ilyen. Kérlek segítsetek, mert nagyon zavar! :( Köszönöm.
Gabriella, az okát látatlanból kideríteni elég nehéz, ezért arra kérünk, hogy írd le részletesen az előkészítés menetét. Kezdjük ezzel. Aztán mielőbb végére járunk a dolognak :)
Sziasztok. lenne egy olyan kérdésem, hogy ha gel lakkot csinálok valakinek, és megrepedt körömmel jön, akkor lehet e selyem szálat tenni bele, és ha igen, hogyan.