2025. január 11. - Ágota, Honoráta napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
1.980 ,-Ft
255 ,-Ft
48.800 ,-Ft
3.500 ,-Ft
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok!Toll beültetéshez kérek segítséget,valami jó praktikát! Probáltam már megköttetett zselé ragacsos rétegébe,híg zselébe belerakni,de mindig megmerevedett és elkezdett felfelé pöndörödni! Előre is köszi!
Szia! Próbáld meg tip ragasztóval beleragasztani, vagy fogd rá folpackkal! :)
Sziasztok!Toll beültetéshez kérek segítséget,valami jó praktikát! Probáltam már megköttetett zselé ragacsos rétegébe,híg zselébe belerakni,de mindig megmerevedett és elkezdett felfelé pöndörödni! Előre is köszi!
De,igen...igen....Levegőbuborékok keletkeznek!Szóval,elég 10mp?Én mindig 3percig köttettem,és utána megint 3perc...De akkor rövidítek:-)...Köszönöm.
szívesen! :)
Első réteg Top Shine Gel - 10 másodperc lámpázás - második réteg felkenése. Nem szabad csomósodnia! Nem aprócska levegőbuborékokról tettél említést?
De,igen...igen....Levegőbuborékok keletkeznek!Szóval,elég 10mp?Én mindig 3percig köttettem,és utána megint 3perc...De akkor rövidítek:-)...Köszönöm.
Sziasztok! Amikor akrillal festek mintát a körömre....tudom hogy 2x kell fény zselézni a tartóssága miatt...de a második réteget mikor kell feltenni?Mert amikor ráhúzok 1 réteget/lámpázom/,utána még 1 réteget húzok,akkor csomósodik.
Első réteg Top Shine Gel - 10 másodperc lámpázás - második réteg felkenése. Nem szabad csomósodnia! Nem aprócska levegőbuborékokról tettél említést?
Sziasztok. olyan kérdésem lenne hogy műköröm tetejére mennyire érdemes gel lac ot tenni? nem e lesz baja? Köszönöm
Lehet, akár egy körömlakkot...persze lámpázd és fedd ugyanúgy, mintha természetes köröm lenne. Sok sikert!
Sziasztok! Amikor akrillal festek mintát a körömre....tudom hogy 2x kell fény zselézni a tartóssága miatt...de a második réteget mikor kell feltenni?Mert amikor ráhúzok 1 réteget/lámpázom/,utána még 1 réteget húzok,akkor csomósodik.
Hellóóó:):) Top gel-lel is fedheted, szintén 2 rétegben. Azzal aztán tényleg nem kopik ki;)
Sziasztok. olyan kérdésem lenne hogy műköröm tetejére mennyire érdemes gel lac ot tenni? nem e lesz baja? Köszönöm
szia! tehetsz, semmi baja nem lesz.
Két réteg között 15-20 mp-t(lámpafüggő) köttess. A lényeg, hogy még picit ragacsos legyen a felülete, mikor a második réteget kened