2025. január 11. - Ágota, Honoráta napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm készítés hibái fórum

A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db

Műköröm készítés hibái

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Juhász Szilvia - Válaszolok
2012.09.11 - 16:27
Juhász Szilvia - törölt felhasználó
Válasz Anda Andrea - 2012. szeptember 11., kedd 14:02 üzenetére

Sziasztok!Toll beültetéshez kérek segítséget,valami jó praktikát! Probáltam már megköttetett zselé ragacsos rétegébe,híg zselébe belerakni,de mindig megmerevedett és elkezdett felfelé pöndörödni! Előre is köszi!

Szia! Próbáld meg tip ragasztóval beleragasztani, vagy fogd rá folpackkal! :)

2012.09.11 - 14:02
Anda Andrea

Sziasztok!Toll beültetéshez kérek segítséget,valami jó praktikát! Probáltam már megköttetett zselé ragacsos rétegébe,híg zselébe belerakni,de mindig megmerevedett és elkezdett felfelé pöndörödni! Előre is köszi!

2012.09.04 - 16:35
Crystal Nails
Válasz Fabian Zsuzsa - 2012. szeptember 3., hétfő 21:59 üzenetére

De,igen...igen....Levegőbuborékok keletkeznek!Szóval,elég 10mp?Én mindig 3percig köttettem,és utána megint 3perc...De akkor rövidítek:-)...Köszönöm.

szívesen! :)

2012.09.03 - 21:59
Fabian Zsuzsa
Válasz Crystal Nails - 2012. szeptember 3., hétfő 15:52 üzenetére

Első réteg Top Shine Gel - 10 másodperc lámpázás - második réteg felkenése. Nem szabad csomósodnia! Nem aprócska levegőbuborékokról tettél említést?

De,igen...igen....Levegőbuborékok keletkeznek!Szóval,elég 10mp?Én mindig 3percig köttettem,és utána megint 3perc...De akkor rövidítek:-)...Köszönöm.

2012.09.03 - 15:52
Crystal Nails
Válasz Fabian Zsuzsa - 2012. szeptember 2., vasárnap 20:33 üzenetére

Sziasztok! Amikor akrillal festek mintát a körömre....tudom hogy 2x kell fény zselézni a tartóssága miatt...de a második réteget mikor kell feltenni?Mert amikor ráhúzok 1 réteget/lámpázom/,utána még 1 réteget húzok,akkor csomósodik.

Első réteg Top Shine Gel - 10 másodperc lámpázás - második réteg felkenése. Nem szabad csomósodnia! Nem aprócska levegőbuborékokról tettél említést?

2012.09.03 - 15:51
Crystal Nails
Válasz Kisék Noémi - 2012. szeptember 2., vasárnap 15:51 üzenetére

Sziasztok. olyan kérdésem lenne hogy műköröm tetejére mennyire érdemes gel lac ot tenni? nem e lesz baja? Köszönöm

Lehet, akár egy körömlakkot...persze lámpázd és fedd ugyanúgy, mintha természetes köröm lenne. Sok sikert!

2012.09.03 - 14:31
Balázsi Szilvia

Sziasztok! Amikor akrillal festek mintát a körömre....tudom hogy 2x kell fény zselézni a tartóssága miatt...de a második réteget mikor kell feltenni?Mert amikor ráhúzok 1 réteget/lámpázom/,utána még 1 réteget húzok,akkor csomósodik.

Hellóóó:):) Top gel-lel is fedheted, szintén 2 rétegben. Azzal aztán tényleg nem kopik ki;)

2012.09.03 - 14:31
Balázsi Szilvia
Válasz Kisék Noémi - 2012. szeptember 2., vasárnap 15:51 üzenetére

Sziasztok. olyan kérdésem lenne hogy műköröm tetejére mennyire érdemes gel lac ot tenni? nem e lesz baja? Köszönöm

szia! tehetsz, semmi baja nem lesz.

2012.09.02 - 21:47
Ágoston Fanni

Két réteg között 15-20 mp-t(lámpafüggő) köttess. A lényeg, hogy még picit ragacsos legyen a felülete, mikor a második réteget kened

2012.09.02 - 20:33
Fabian Zsuzsa

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár