2025. január 11. - Ágota, Honoráta napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm készítés hibái fórum

A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db

Műköröm készítés hibái

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.09.02 - 15:51
Kisék Noémi

Sziasztok. olyan kérdésem lenne hogy műköröm tetejére mennyire érdemes gel lac ot tenni? nem e lesz baja? Köszönöm

2012.08.31 - 06:06
Crystal Nails
Válasz - 2012. augusztus 29., szerda 20:20 üzenetére

Sziasztok. A véleményeteket szeretném kérdezni, történt-e már valakivel ilyen, és mi lett a vége: ma a nagy sietségben a köröm befejezésénél véletlenül összekevertem a Base gel-es üveget az Easy off Top gel-lel, ugyanolyan az üvege. A kész, akrilfestékkel díszített körömre került 2 réteg base gel, majd miután észrevettem a hibát, gondoltam a ragacsos felület miatt megtapad benne a top gel is, így rákentem 1 rétegben. Fixáltam, és igazából semmi különbség nem lett, de érdekelne, hogy mennyire marad ez így tartós? Nem fog kikopni a festék? Vagy nem fog emiatt lepattogni? Járt már valaki így rajtam kívül, vagy csak én vagyok ilyen béna? :))

Ági, a festék bizonyosan nem fog kikopni, max. a köröm lett egy picivel vastagabb. Jó ötlet, hogy az egyforma üvegcsék tetejét jelöld meg valamivel, alkoholos filccel, körömlakk pöttyel, stb...

2012.08.30 - 13:24
KÁ
Válasz Anita nails - 2012. augusztus 30., csütörtök 06:12 üzenetére

Szia! Szerintem nem lesz baja! :) Én úgy különböztetem meg az egyforma üvegcséket hogy alkoholos filccel megjelölöm a tetejét pl: base,t.shine stb így nem kell annyit keresgélnem a fiókba!

Köszi az ötletet, ráírtam én is :))

2012.08.30 - 06:17
Balázsi Szilvia

Sziasztok. A véleményeteket szeretném kérdezni, történt-e már valakivel ilyen, és mi lett a vége: ma a nagy sietségben a köröm befejezésénél véletlenül összekevertem a Base gel-es üveget az Easy off Top gel-lel, ugyanolyan az üvege. A kész, akrilfestékkel díszített körömre került 2 réteg base gel, majd miután észrevettem a hibát, gondoltam a ragacsos felület miatt megtapad benne a top gel is, így rákentem 1 rétegben. Fixáltam, és igazából semmi különbség nem lett, de érdekelne, hogy mennyire marad ez így tartós? Nem fog kikopni a festék? Vagy nem fog emiatt lepattogni? Járt már valaki így rajtam kívül, vagy csak én vagyok ilyen béna? :))

Szia! Szerintem se lesz baja, azt hiszem én is kevertem már össze. :)

2012.08.30 - 06:12
Anita nails

Szia! Szerintem nem lesz baja! :) Én úgy különböztetem meg az egyforma üvegcséket hogy alkoholos filccel megjelölöm a tetejét pl: base,t.shine stb így nem kell annyit keresgélnem a fiókba!

2012.08.29 - 20:20
KÁ

2012.08.27 - 18:44
Crystal Nails
Válasz Fabian Zsuzsa - 2012. augusztus 27., hétfő 16:42 üzenetére

Sziasztok!Tudnátok ajánlani nagyon-nagyon sűrű építőzselét!!!Olyanra lenne szükségem,ami nem éget,és az én lassú tempómnál sem folyik szét mindenfelé....Eddig a CN-től használtam a titániumot....de létezik ennél sűrűbb?

Zsuzsa, természetesen létezik sűrűbb, de a Titániumot hidd el nem érdemes lecserélni. Inkább tedd be munka előtt egy órára a hűtőbe, máris picit sűrűbb lesz. Az Xtreme Clear és a CN Builder I. sűrűbb a Titániumnál, de előfordulhat, hogy ha vastagabban kened fel, akkor süthet.

2012.08.27 - 18:42
Crystal Nails
Válasz - 2012. augusztus 27., hétfő 07:43 üzenetére

Bár én még kezdő vagyok, nem szalonban dolgozom, csak itthon (egy hete lett meg a vizsgám), így még nincs nagy vendégköröm, csak akiknek a tanfolyam alatt csináltam a körmét, kb 8-10 ember, de most meghirdettem az ismerőseim között, hogy ingyen kipróbálhatják a gél lakkozást, és ha nem válik be, ingyen le is oldom nekik. Bár van vele egy rész ingyen munka, de eddig bevált, és visszajöttek fizetősen is, sőt, sokan még az ingyenes lakkozásra is fizettek egy keveset, úgyhogy nekem szerencsére működik ez a vendégcsalogató módszer.

Ágnes, gratulálunk, kiváló vendégkör építő módszer! Sok sikert kívánunk!

2012.08.27 - 16:42
Fabian Zsuzsa

Sziasztok!Tudnátok ajánlani nagyon-nagyon sűrű építőzselét!!!Olyanra lenne szükségem,ami nem éget,és az én lassú tempómnál sem folyik szét mindenfelé....Eddig a CN-től használtam a titániumot....de létezik ennél sűrűbb?

2012.08.27 - 07:43
KÁ

Bár én még kezdő vagyok, nem szalonban dolgozom, csak itthon (egy hete lett meg a vizsgám), így még nincs nagy vendégköröm, csak akiknek a tanfolyam alatt csináltam a körmét, kb 8-10 ember, de most meghirdettem az ismerőseim között, hogy ingyen kipróbálhatják a gél lakkozást, és ha nem válik be, ingyen le is oldom nekik. Bár van vele egy rész ingyen munka, de eddig bevált, és visszajöttek fizetősen is, sőt, sokan még az ingyenes lakkozásra is fizettek egy keveset, úgyhogy nekem szerencsére működik ez a vendégcsalogató módszer.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár