2025. január 11. - Ágota, Honoráta napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm készítés hibái fórum

A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db

Műköröm készítés hibái

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Nail Beauty körömszalon
Válasz Cs Tímea - 2012. augusztus 3., péntek 18:26 üzenetére

Szívesen leírom az észrevételeket! E-mail: timcsy.cs@gmail.com Üdv: Timi

Szia, nekem is kifakult mire visszajönnek a vendégeim szinte átlátszó és ami a legdurvább 2db 33-as lakkom van az egyik rózsaszínes a másik sárgás barna és az üvegben is elváltozott a színe már szinte undorító nem is kenem fel senkinek.

2012.08.08 - 19:07
Móni
Válasz G.Nóri - 2012. augusztus 8., szerda 18:43 üzenetére

a szines zselék miért folynak el vagy össze az épített körmön? ezek csak matt felületen tapadnak?

ÉS a Tipp-es körmön nem folynak össze? :D Minél jobban terelgeted a zselét, annál jobban fog folyni és ráadásul a terelgetéssel és törölgetéssel utat is csinálsz neki. Egyszer törölj, a végén. Vagy törölj, lámpázz 10-20 mp-ig és folytasd a munkát.

2012.08.08 - 19:03
Móni
Válasz G.Nóri - 2012. augusztus 8., szerda 18:07 üzenetére

Hali! 205-ös crystalos géllakk fixálásakor majdnem az összes festék lejött pedig tettem rá gél lakk cleart! (Viszont a clear ecsetét is befogta) Kivártam a 3percet! A top shine nem jó rá? Szerintetek mi lehet a baj?

Lehet, hogy csövet kellene cserélned a lámpádban? A top shine nem jó fedőnek, mert az egy merev anyag. Az Easy Off TOP-ot próbáld meg, de nézd meg a lámpa csöveit mindenképpen.

2012.08.08 - 18:43
G.Nóri

a szines zselék miért folynak el vagy össze az épített körmön? ezek csak matt felületen tapadnak?

2012.08.08 - 18:07
G.Nóri

Hali! 205-ös crystalos géllakk fixálásakor majdnem az összes festék lejött pedig tettem rá gél lakk cleart! (Viszont a clear ecsetét is befogta) Kivártam a 3percet! A top shine nem jó rá? Szerintetek mi lehet a baj?

2012.08.05 - 18:23
Crystal Nails
Válasz - 2012. augusztus 4., szombat 19:53 üzenetére

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy csillámos színes zselés francia végnél ti hogy törlitek ki a mosolyvonalat úgy, hogy a körömágyhosszabbítós részt ne fogja meg a csillám? Sajnos hiába törlöm meg papírtörlőben az ecsetet, ahogy kihúzom a mosolyvonalat, húz maga után egy enyhe csillámos sávot, és a végeredmény nem lesz "tiszta", hanem csillám-maszatos hatása van. Megköszönném a segítséget! (CN Sparkling gel collection-nál fordult elő)

Ágnes, a csillámos zseléket cleanserrel lefixált körömvégre tedd fel, ha lehet, akkor úgy, hogy a csillámos anyagot semmiképp ne kend bele a cover pinkbe. A lefixált felületen nem fog elmászni, kiterülni a csillámos anyag. Ha mégis ki kell törölni, akkor cleanseres ferdevégű ecsettel töröld ki.

Juhász Szilvia - Válaszolok
2012.08.04 - 20:38
Juhász Szilvia - törölt felhasználó
Válasz - 2012. augusztus 4., szombat 20:29 üzenetére

Köszönöm szépen, akkor megpróbálom így :) Bár eleinte én is formára próbáltam igazítani, de "elmászott" az anyag, ezért törölni kellett. De akkor kitörlöm előbb a csúszós részét egy tiszta ecsettel, hátha akkor helyén marad. Köszönöm :)

Nincs mit, egy próbát megér! :) Én szinte mindig így csinálom,főleg a hígabb színes zseléknél. Na azok mindig mennek minden fele,ha nem igazítod! :D Nekem így bevált! :)

2012.08.04 - 20:29
KÁ
Válasz Juhász Szilvia - 2012. augusztus 4., szombat 20:22 üzenetére

Szia! Én nem szoktam egyáltalán törölni mosolyvonalnál. :) Úgy készítem a francia végű körmöket, hogy az ecsetem végét belemártom kissé az anyagba, majd halványan megrajzolom vele a negatívot. Nagyon halványan,vagy lehet,hogy szinte nem is fog látszódni a szín így, de úgy mond kitörlöd vele az alap csúszós részét, s a helyére kerül a szabad szél anyagából egy negatív. Ez után,ha felviszed az anyagot,az csak addig fog folyni,amíg a negatívot vitted! Így tuti nem kell törölni,maszatolni. :) Olyan ez,mint amikor az alapot készíted! Azt sem szabad a körömágyhoz érintened,vagy különben a borításnál folyik utána az anyag....

Köszönöm szépen, akkor megpróbálom így :) Bár eleinte én is formára próbáltam igazítani, de "elmászott" az anyag, ezért törölni kellett. De akkor kitörlöm előbb a csúszós részét egy tiszta ecsettel, hátha akkor helyén marad. Köszönöm :)

Juhász Szilvia - Válaszolok
2012.08.04 - 20:22
Juhász Szilvia - törölt felhasználó
Válasz - 2012. augusztus 4., szombat 19:53 üzenetére

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy csillámos színes zselés francia végnél ti hogy törlitek ki a mosolyvonalat úgy, hogy a körömágyhosszabbítós részt ne fogja meg a csillám? Sajnos hiába törlöm meg papírtörlőben az ecsetet, ahogy kihúzom a mosolyvonalat, húz maga után egy enyhe csillámos sávot, és a végeredmény nem lesz "tiszta", hanem csillám-maszatos hatása van. Megköszönném a segítséget! (CN Sparkling gel collection-nál fordult elő)

Szia! Én nem szoktam egyáltalán törölni mosolyvonalnál. :) Úgy készítem a francia végű körmöket, hogy az ecsetem végét belemártom kissé az anyagba, majd halványan megrajzolom vele a negatívot. Nagyon halványan,vagy lehet,hogy szinte nem is fog látszódni a szín így, de úgy mond kitörlöd vele az alap csúszós részét, s a helyére kerül a szabad szél anyagából egy negatív. Ez után,ha felviszed az anyagot,az csak addig fog folyni,amíg a negatívot vitted! Így tuti nem kell törölni,maszatolni. :) Olyan ez,mint amikor az alapot készíted! Azt sem szabad a körömágyhoz érintened,vagy különben a borításnál folyik utána az anyag....

2012.08.04 - 19:53
KÁ

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár