2025. január 11. - Ágota, Honoráta napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.980 ,-Ft
1.800 ,-Ft
48.800 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Illetve küldenénk, ha lenne itt adatlapod. Kérjük add meg az email címed, hogy írni tudjunk neked.
Szívesen leírom az észrevételeket! E-mail: timcsy.cs@gmail.com Üdv: Timi
Uhh..Köszi az észrevételt! Jó, hogy írtad! Pedig 32-est is szerettem volna venni, de akkor azt nem fogok..Ez kicsit kellemetlen, mert ha vki nem egy fakó színt szeretne látni a kezén, még a végén elpártol ilyen "hibák"miatt!
Igen, kellemetlen. De talán az volt a jó benne, hogy én azt a színt családtagon próbáltam ki. :D
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék.. :) Van egy GL 33-as kódú gél lakkom, ami mind a 2 vendégnél kifakult, majdhogynem fehér lett! Járt vele más is így? Vagy a nap "szívta ki"?
Illetve küldenénk, ha lenne itt adatlapod. Kérjük add meg az email címed, hogy írni tudjunk neked.
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék.. :) Van egy GL 33-as kódú gél lakkom, ami mind a 2 vendégnél kifakult, majdhogynem fehér lett! Járt vele más is így? Vagy a nap "szívta ki"?
Tímea, privát levélben küldtünk neked értesítést. Köszönjük az észrevételed!
Uhh..Köszi az észrevételt! Jó, hogy írtad! Pedig 32-est is szerettem volna venni, de akkor azt nem fogok..Ez kicsit kellemetlen, mert ha vki nem egy fakó színt szeretne látni a kezén, még a végén elpártol ilyen "hibák"miatt!
Szia! Nekem a 32-es fakult ki, nem egyszer. Nekem már az UV lámpában is fakult.
Sziasztok! A vendégeim teljesen elvannak varázsolva a Silk nevezetű Top Shinet-tól és azt kérik tőlem, hogy Gel-lacra is ilyet tegyek!Az lenne a kérdésem, hogy a 0-ás Gel-lacot nem helyettesítheti a Top Shine, ugye? Szoktattok rá, ilyet használni és hogyan?
Keverj a 0-ás gel lac-ba mica selyemport :)
Sziasztok érdeklődni szeretnék, ha Nail Prepet és Primer ceruzát használok és erre sablonos zselés műkörmöt építek.. megmarad e rajta? vagy fellevegősödik?
Egóddig mit használtál, hogy ezt nem tudod?
Sziasztok érdeklődni szeretnék, ha Nail Prepet és Primer ceruzát használok és erre sablonos zselés műkörmöt építek.. megmarad e rajta? vagy fellevegősödik?
Antónia, kérdésedből arra következtetünk, hogy még nem végeztél OKJ-s képzést, ott ugyanis ezek a dolgok már az elején szerepelnek a tananyagban. Ha jól csinálod az előkészítést akkor az általad felsoroltak szerint természetesen megmarad a műköröm. Elviekben.