2025. január 11. - Ágota, Honoráta napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm készítés hibái fórum

A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db

Műköröm készítés hibái

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Cs Tímea - Válaszolok
2012.08.03 - 18:26
Cs Tímea - vendég
Válasz Crystal Nails - 2012. augusztus 3., péntek 12:05 üzenetére

Illetve küldenénk, ha lenne itt adatlapod. Kérjük add meg az email címed, hogy írni tudjunk neked.

Szívesen leírom az észrevételeket! E-mail: timcsy.cs@gmail.com Üdv: Timi

Nagy Nikolett - Válaszolok
2012.08.03 - 13:46
Nagy Nikolett - törölt felhasználó
Válasz Cs Tímea - 2012. augusztus 3., péntek 10:16 üzenetére

Uhh..Köszi az észrevételt! Jó, hogy írtad! Pedig 32-est is szerettem volna venni, de akkor azt nem fogok..Ez kicsit kellemetlen, mert ha vki nem egy fakó színt szeretne látni a kezén, még a végén elpártol ilyen "hibák"miatt!

Igen, kellemetlen. De talán az volt a jó benne, hogy én azt a színt családtagon próbáltam ki. :D

2012.08.03 - 12:05
Crystal Nails
Válasz Cs Tímea - 2012. július 31., kedd 13:30 üzenetére

Sziasztok! Érdeklődni szeretnék.. :) Van egy GL 33-as kódú gél lakkom, ami mind a 2 vendégnél kifakult, majdhogynem fehér lett! Járt vele más is így? Vagy a nap "szívta ki"?

Illetve küldenénk, ha lenne itt adatlapod. Kérjük add meg az email címed, hogy írni tudjunk neked.

2012.08.03 - 12:03
Crystal Nails

Sziasztok! Érdeklődni szeretnék.. :) Van egy GL 33-as kódú gél lakkom, ami mind a 2 vendégnél kifakult, majdhogynem fehér lett! Járt vele más is így? Vagy a nap "szívta ki"?

Tímea, privát levélben küldtünk neked értesítést. Köszönjük az észrevételed!

Cs Tímea - Válaszolok
2012.08.03 - 10:16
Cs Tímea - vendég

Uhh..Köszi az észrevételt! Jó, hogy írtad! Pedig 32-est is szerettem volna venni, de akkor azt nem fogok..Ez kicsit kellemetlen, mert ha vki nem egy fakó színt szeretne látni a kezén, még a végén elpártol ilyen "hibák"miatt!

Nagy Nikolett - Válaszolok
2012.07.31 - 14:07
Nagy Nikolett - törölt felhasználó

Szia! Nekem a 32-es fakult ki, nem egyszer. Nekem már az UV lámpában is fakult.

Cs Tímea - Válaszolok
2012.07.31 - 13:30
Cs Tímea - vendég

Bopková Enikő - Válaszolok
2012.07.31 - 09:43
Bopková Enikő - törölt felhasználó
Válasz Jakab Alexandra - 2012. július 22., vasárnap 15:16 üzenetére

Sziasztok! A vendégeim teljesen elvannak varázsolva a Silk nevezetű Top Shinet-tól és azt kérik tőlem, hogy Gel-lacra is ilyet tegyek!Az lenne a kérdésem, hogy a 0-ás Gel-lacot nem helyettesítheti a Top Shine, ugye? Szoktattok rá, ilyet használni és hogyan?

Keverj a 0-ás gel lac-ba mica selyemport :)

2012.07.31 - 08:14
Oszvald Viktória
Válasz Kis Antónia - 2012. július 30., hétfő 12:01 üzenetére

Sziasztok érdeklődni szeretnék, ha Nail Prepet és Primer ceruzát használok és erre sablonos zselés műkörmöt építek.. megmarad e rajta? vagy fellevegősödik?

Egóddig mit használtál, hogy ezt nem tudod?

2012.07.31 - 05:07
Crystal Nails
Válasz Kis Antónia - 2012. július 30., hétfő 12:01 üzenetére

Sziasztok érdeklődni szeretnék, ha Nail Prepet és Primer ceruzát használok és erre sablonos zselés műkörmöt építek.. megmarad e rajta? vagy fellevegősödik?

Antónia, kérdésedből arra következtetünk, hogy még nem végeztél OKJ-s képzést, ott ugyanis ezek a dolgok már az elején szerepelnek a tananyagban. Ha jól csinálod az előkészítést akkor az általad felsoroltak szerint természetesen megmarad a műköröm. Elviekben.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár