2025. január 11. - Ágota, Honoráta napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
1.980 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok érdeklődni szeretnék, ha Nail Prepet és Primer ceruzát használok és erre sablonos zselés műkörmöt építek.. megmarad e rajta? vagy fellevegősödik?
Lányok, egy jó tanács: a nyaralni induló vendégeknek adjatok egy pici tubus tip ragasztót és egy reszelőt. A nagy bajban ez a két eszköz mentőövként szolgál. Ha hazajöttek, a tip ragasztót visszahozzák, vagy kifizetik. A reszelő pedig lehet akár ajándék is!
Sziasztok! A vendégeim teljesen elvannak varázsolva a Silk nevezetű Top Shinet-tól és azt kérik tőlem, hogy Gel-lacra is ilyet tegyek!Az lenne a kérdésem, hogy a 0-ás Gel-lacot nem helyettesítheti a Top Shine, ugye? Szoktattok rá, ilyet használni és hogyan?
Alexandra, szia! Top Shine Gel-t csakis zselés vagy porcelán műkörömre tegyél, mert a hajlékonysága ezekhez az építő anyagokhoz lett kifejlesztve. A Gél lakkhoz pedig használd a 0-ás színtelen alapozó-fedő lakkot, vagy az Easy Off Top Gélt.
Nem helyettesítheti. Túl kemény hozzá.
Köszi! :)
Sziasztok! A vendégeim teljesen elvannak varázsolva a Silk nevezetű Top Shinet-tól és azt kérik tőlem, hogy Gel-lacra is ilyet tegyek!Az lenne a kérdésem, hogy a 0-ás Gel-lacot nem helyettesítheti a Top Shine, ugye? Szoktattok rá, ilyet használni és hogyan?
Nem helyettesítheti. Túl kemény hozzá.
Szia Nikolett! a karbid fej valóban szuper találmány, ám amig sikerül beszerezni ajánlom,h ne addig csiszolj egy körmöt amíg eléggé vékony az anyag,hanem mondjuk átcsíszolod a felületét mig lejön a fény, veszel a hosszából és következő ujj, míg ezzel megvagy 5 ujjon addigra a kisujj lehűlt, ekkor kezded elölről de még mindég nem sok zselét szedsz le, és szólj a vendégeidnek,h mikor érzik,h meleg szóljanak és akkor nem forrósodik túl. mikor már közel kerülsz a saját körömhöz lassíthatsz a fordulaton. és csak a feltétlenül szükséges mennyiséget csiszold le .... jó munkát :)
Köszönöm szépen az ötletet és a segítséget!
Akkor félreértettük egymást. Ti írtátok "az oktató egyénileg megtanítja neked egyetlen nap alatt, hogyan gyorsíthatsz fel egy töltést akár másfél órásra". Én ezt egyéni oktatásnak értelmeztem. Azért köszönöm mindenkinek a választ!
Erika, természetesen kereshetsz egyéni oktatót is, úgy tudjuk jóval borsosabb az ára egy napra, ott viszont akkor valóban, "egyénileg" csakis veled foglalkozik.
Kedves Erika, valóban Kovács GAbónak lesz ilyen félnapos képzése, legközelebb aug. 17-én, íme a link hozzá: http://www.mukorom-tanfolyam.com/mukormos-tanfolyam/Mukorom_utantoltes_es_csiszologep_tovabbkepzes-e17
Akkor félreértettük egymást. Ti írtátok "az oktató egyénileg megtanítja neked egyetlen nap alatt, hogyan gyorsíthatsz fel egy töltést akár másfél órásra". Én ezt egyéni oktatásnak értelmeztem. Azért köszönöm mindenkinek a választ!
Kedves CN!Hol lehetne erről a töltés-tréningről többet olvasni? A tanfolyamoknál nem találtam ilyet. Vagy elnéztem? Ki tartja? Előre is köszönöm.
Kedves Erika, valóban Kovács GAbónak lesz ilyen félnapos képzése, legközelebb aug. 17-én, íme a link hozzá: http://www.mukorom-tanfolyam.com/mukormos-tanfolyam/Mukorom_utantoltes_es_csiszologep_tovabbkepzes-e17