2025. január 11. - Ágota, Honoráta napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm készítés hibái fórum

A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db

Műköröm készítés hibái

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.07.30 - 12:01
Kis Antónia

Sziasztok érdeklődni szeretnék, ha Nail Prepet és Primer ceruzát használok és erre sablonos zselés műkörmöt építek.. megmarad e rajta? vagy fellevegősödik?

2012.07.27 - 09:39
Crystal Nails

Lányok, egy jó tanács: a nyaralni induló vendégeknek adjatok egy pici tubus tip ragasztót és egy reszelőt. A nagy bajban ez a két eszköz mentőövként szolgál. Ha hazajöttek, a tip ragasztót visszahozzák, vagy kifizetik. A reszelő pedig lehet akár ajándék is!

2012.07.23 - 11:40
Crystal Nails
Válasz Jakab Alexandra - 2012. július 22., vasárnap 15:16 üzenetére

Sziasztok! A vendégeim teljesen elvannak varázsolva a Silk nevezetű Top Shinet-tól és azt kérik tőlem, hogy Gel-lacra is ilyet tegyek!Az lenne a kérdésem, hogy a 0-ás Gel-lacot nem helyettesítheti a Top Shine, ugye? Szoktattok rá, ilyet használni és hogyan?

Alexandra, szia! Top Shine Gel-t csakis zselés vagy porcelán műkörömre tegyél, mert a hajlékonysága ezekhez az építő anyagokhoz lett kifejlesztve. A Gél lakkhoz pedig használd a 0-ás színtelen alapozó-fedő lakkot, vagy az Easy Off Top Gélt.

2012.07.22 - 18:12
Jakab Alexandra
Válasz Balázsi Szilvia - 2012. július 22., vasárnap 18:08 üzenetére

Nem helyettesítheti. Túl kemény hozzá.

Köszi! :)

2012.07.22 - 18:08
Balázsi Szilvia
Válasz Jakab Alexandra - 2012. július 22., vasárnap 15:16 üzenetére

Sziasztok! A vendégeim teljesen elvannak varázsolva a Silk nevezetű Top Shinet-tól és azt kérik tőlem, hogy Gel-lacra is ilyet tegyek!Az lenne a kérdésem, hogy a 0-ás Gel-lacot nem helyettesítheti a Top Shine, ugye? Szoktattok rá, ilyet használni és hogyan?

Nem helyettesítheti. Túl kemény hozzá.

2012.07.22 - 15:16
Jakab Alexandra

Török Nikolett - Válaszolok
2012.07.20 - 18:26
Török Nikolett - törölt felhasználó
Válasz szigyarto izabella - 2012. július 16., hétfő 19:50 üzenetére

Szia Nikolett! a karbid fej valóban szuper találmány, ám amig sikerül beszerezni ajánlom,h ne addig csiszolj egy körmöt amíg eléggé vékony az anyag,hanem mondjuk átcsíszolod a felületét mig lejön a fény, veszel a hosszából és következő ujj, míg ezzel megvagy 5 ujjon addigra a kisujj lehűlt, ekkor kezded elölről de még mindég nem sok zselét szedsz le, és szólj a vendégeidnek,h mikor érzik,h meleg szóljanak és akkor nem forrósodik túl. mikor már közel kerülsz a saját körömhöz lassíthatsz a fordulaton. és csak a feltétlenül szükséges mennyiséget csiszold le .... jó munkát :)

Köszönöm szépen az ötletet és a segítséget!

2012.07.18 - 05:24
Crystal Nails
Válasz Sisa Erika - 2012. július 17., kedd 20:31 üzenetére

Akkor félreértettük egymást. Ti írtátok "az oktató egyénileg megtanítja neked egyetlen nap alatt, hogyan gyorsíthatsz fel egy töltést akár másfél órásra". Én ezt egyéni oktatásnak értelmeztem. Azért köszönöm mindenkinek a választ!

Erika, természetesen kereshetsz egyéni oktatót is, úgy tudjuk jóval borsosabb az ára egy napra, ott viszont akkor valóban, "egyénileg" csakis veled foglalkozik.

2012.07.17 - 20:31
Sisa Erika
Válasz Crystal Nails - 2012. július 17., kedd 12:36 üzenetére

Kedves Erika, valóban Kovács GAbónak lesz ilyen félnapos képzése, legközelebb aug. 17-én, íme a link hozzá: http://www.mukorom-tanfolyam.com/mukormos-tanfolyam/Mukorom_utantoltes_es_csiszologep_tovabbkepzes-e17

Akkor félreértettük egymást. Ti írtátok "az oktató egyénileg megtanítja neked egyetlen nap alatt, hogyan gyorsíthatsz fel egy töltést akár másfél órásra". Én ezt egyéni oktatásnak értelmeztem. Azért köszönöm mindenkinek a választ!

2012.07.17 - 12:36
Crystal Nails
Válasz Sisa Erika - 2012. július 16., hétfő 20:37 üzenetére

Kedves CN!Hol lehetne erről a töltés-tréningről többet olvasni? A tanfolyamoknál nem találtam ilyet. Vagy elnéztem? Ki tartja? Előre is köszönöm.

Kedves Erika, valóban Kovács GAbónak lesz ilyen félnapos képzése, legközelebb aug. 17-én, íme a link hozzá: http://www.mukorom-tanfolyam.com/mukormos-tanfolyam/Mukorom_utantoltes_es_csiszologep_tovabbkepzes-e17

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár