2025. január 11. - Ágota, Honoráta napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm készítés hibái fórum

A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db

Műköröm készítés hibái

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.07.17 - 06:53
Móni
Válasz Sisa Erika - 2012. július 16., hétfő 20:37 üzenetére

Kedves CN!Hol lehetne erről a töltés-tréningről többet olvasni? A tanfolyamoknál nem találtam ilyet. Vagy elnéztem? Ki tartja? Előre is köszönöm.

A Kovács Gabónak van csiszológépes fél napos oktatása. Ott mutatja meg a gép helyes használatát. Úgy tudom, a tanfolyam ára levásárolható.

2012.07.16 - 20:37
Sisa Erika
Válasz Crystal Nails - 2012. július 16., hétfő 08:13 üzenetére

Kedves Nikolett! A töltésnél az előző anyag lecsiszolásához először is ajánljuk neked a kuglis karbid fejünket, ami egyáltalán nem éget, a felületi kiképzéséből adódóan. Ezzel kiküszöbölheted a papírfejes csiszolást, ami valóban éget, kis fordulatszámon is. Másodsorban pedig esetleg egy "töltés - tréning" képzést javaslunk, ahol egy oktató egyénileg megtanítja neked egyetlen nap alatt, hogyan gyorsíthatsz fel egy töltést akár másfél órásra. Sok sikert kívánunk neked!

Kedves CN!Hol lehetne erről a töltés-tréningről többet olvasni? A tanfolyamoknál nem találtam ilyet. Vagy elnéztem? Ki tartja? Előre is köszönöm.

2012.07.16 - 19:50
szigyarto izabella
Válasz Török Nikolett - 2012. július 16., hétfő 07:28 üzenetére

Szeretnék véleményt kérni!Sajnos nagyon sok időbe kerül lecsiszolni a zselés körmöket.Jelenleg még csak papír csiszológyűrűm van és 180-as,majd 120-assal csiszolok,de mivel nem bírják a vendégeim,hogyha már közepes fordulattal csinálom,mert éget,ezért alacsony fordulatszámmal kell lecsiszolni,így meg aztán semmit nem haladok.Mit ajánlanátok,mert így aztán lassan megunja a vendég és nem győzök elnézést kérni.

Szia Nikolett! a karbid fej valóban szuper találmány, ám amig sikerül beszerezni ajánlom,h ne addig csiszolj egy körmöt amíg eléggé vékony az anyag,hanem mondjuk átcsíszolod a felületét mig lejön a fény, veszel a hosszából és következő ujj, míg ezzel megvagy 5 ujjon addigra a kisujj lehűlt, ekkor kezded elölről de még mindég nem sok zselét szedsz le, és szólj a vendégeidnek,h mikor érzik,h meleg szóljanak és akkor nem forrósodik túl. mikor már közel kerülsz a saját körömhöz lassíthatsz a fordulaton. és csak a feltétlenül szükséges mennyiséget csiszold le .... jó munkát :)

2012.07.16 - 08:13
Crystal Nails
Válasz Török Nikolett - 2012. július 16., hétfő 07:28 üzenetére

Szeretnék véleményt kérni!Sajnos nagyon sok időbe kerül lecsiszolni a zselés körmöket.Jelenleg még csak papír csiszológyűrűm van és 180-as,majd 120-assal csiszolok,de mivel nem bírják a vendégeim,hogyha már közepes fordulattal csinálom,mert éget,ezért alacsony fordulatszámmal kell lecsiszolni,így meg aztán semmit nem haladok.Mit ajánlanátok,mert így aztán lassan megunja a vendég és nem győzök elnézést kérni.

Kedves Nikolett! A töltésnél az előző anyag lecsiszolásához először is ajánljuk neked a kuglis karbid fejünket, ami egyáltalán nem éget, a felületi kiképzéséből adódóan. Ezzel kiküszöbölheted a papírfejes csiszolást, ami valóban éget, kis fordulatszámon is. Másodsorban pedig esetleg egy "töltés - tréning" képzést javaslunk, ahol egy oktató egyénileg megtanítja neked egyetlen nap alatt, hogyan gyorsíthatsz fel egy töltést akár másfél órásra. Sok sikert kívánunk neked!

Török Nikolett - Válaszolok
2012.07.16 - 07:29
Török Nikolett - törölt felhasználó
Válasz Török Nikolett - 2012. július 16., hétfő 07:18 üzenetére

Köszönöm a segítséget!Savmentes primert használok,de bade gelt még nem,pedig jókat hallottam róla.Lehet egy próbát megér!

Bocsánat.Elírtam.Base gel akart lenni.

2012.07.16 - 07:28

2012.07.16 - 07:18
Válasz Bopková Enikő - 2012. július 13., péntek 18:00 üzenetére

Szia. Nemlehetséges h ráfolyt a primered a bereszelt megépített körömre? Ha csak a lenövésre került a primerből akkor nemtudom mi lehet a baj... Ha savas primert használsz megvárod míg kifehéredik? Én savas majd savmentes primert használok és utána alaprétegnek base gelt jaj és előkészítésnél a kugli karbid fejet és Titanium zselé... Remélem segítettem :)

Köszönöm a segítséget!Savmentes primert használok,de bade gelt még nem,pedig jókat hallottam róla.Lehet egy próbát megér!

2012.07.15 - 20:29
Műkörmös Gyöngyi
Válasz Sisa Erika - 2012. július 15., vasárnap 20:05 üzenetére

Szia. Kétszer húzod át a színnel vagy csak egyszer?

Persze,két réteg megy a base-re,de felvitelkor is máshogyan viselkedik. De olyan kedvesek Crystal Nails-nél,hogy jelezték nyugodtan vigyem vissza. Hozzáteszem ez legalább a 30. Szín amut próbálok és egyedi probléma. :)

2012.07.15 - 20:05
Sisa Erika
Válasz Műkörmös Gyöngyi - 2012. július 14., szombat 19:45 üzenetére

Sziasztok! Problémám adódott egy gél-lac-kal. A 76-os pink egyszerűen nem fed, csíkos marad. Előkészítés és felvitel is rendben zajlik, a másik 19 színnel, amit használok tökéletes az eredmény. Ti jártatok már így?

Szia. Kétszer húzod át a színnel vagy csak egyszer?

2012.07.14 - 19:45
Műkörmös Gyöngyi

Sziasztok! Problémám adódott egy gél-lac-kal. A 76-os pink egyszerűen nem fed, csíkos marad. Előkészítés és felvitel is rendben zajlik, a másik 19 színnel, amit használok tökéletes az eredmény. Ti jártatok már így?

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár