2025. január 11. - Ágota, Honoráta napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
14.900 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Csajok, tudom h "furcsa" kérdés de tudtok mondani(színkóddal együtt) olyan színt ami nagyon tuti, és ha lehet ezt mondani akkor sláger pláne ilyenkor nyáron a vendégek körében? Főként barackos korallpiros árnyalatban!
Szia Klau!Nálam a 69,108,82,75 gél lakkokat szeretik nagyon:)Műkörömre is használom díszítésre, színezésre.
sziasztok! Nagyon köszönöm a segítséget. :)szép napot!
Csajok, tudom h "furcsa" kérdés de tudtok mondani(színkóddal együtt) olyan színt ami nagyon tuti, és ha lehet ezt mondani akkor sláger pláne ilyenkor nyáron a vendégek körében? Főként barackos korallpiros árnyalatban!
sziasztok!segítséget kérnék egy olyan kérdésben,hogy a pigmentport belekevertem zselébe,azt használtam francia véghez,de nem kötött meg.Mi lehet az oka?köszönöm
Szia Andi. Szerintem túl sok pigmentport kevertél bele, kicsít hígíts rajta zselével és jó lesz, utána meg inkább vékony és akár több rétegben vidd fel, rétegenként lámpázva, akkor tuti megköt :) Remélem tudtam segíteni!Szép napot!
sziasztok!segítséget kérnék egy olyan kérdésben,hogy a pigmentport belekevertem zselébe,azt használtam francia véghez,de nem kötött meg.Mi lehet az oka?köszönöm
Igen, az a baj a pigmentporral, én nem is használom, mert iszonyú nehéz eltalálni azt az arányt, amikor szép egységes lesz a szín, de még átköt a zselé. Az alsó zselérétegekig nem ér le az UV fény, mert a sok por eltakarja.
Nekem akkor nem kötött át, mikor sok volt benne a por. Lehet, hogy neked is ez a hibád? Higítottam még egy kicsit zselével és utána tökéletes lett :-)
köszi, ez gyors volt :)
Szilvi! melyik az a nugát? érdekelne
Szió! 61es nugát.
Nálam a hússzín, mandarinok, barackos árnyalatok és a semleges színek(nugát), mondjuk az a vizsgaidőszak miatt:). A rózsaszínek nem igazán. Na meg persze a francia fehér:D
Szilvi! melyik az a nugát? érdekelne