2025. január 11. - Ágota, Honoráta napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm készítés hibái fórum

A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db

Műköröm készítés hibái

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.06.26 - 06:59
Fabian Zsuzsa

Szia.Nálam a narancsos-rózsaszínek mentek.....amikor még dolgoztam:-)...De most már visszaülök az asztalkám mögé,újra alkotni:-).

2012.06.26 - 04:56
Crystal Nails

Lányok, kinél melyik a nyári slágerszín? Narancsos színeket, koralpirost megkedvelték a vendégek?

2012.06.24 - 11:43
Balázsi Szilvia
Válasz Piros - 2012. június 23., szombat 20:46 üzenetére

lefedtem zselével, mert a francia részt felesbe csináltam fehérrel, majd rá a top gél.Hogy sokat kentem e rá azt nem tudom,de majd figyelek hogy vékonyan menjen Én arra gondoltam hogy a múltkor kifelejtettem a felsorolásból a körömágyhosszbítót!- lehet hogy az lenne a gond? de arra még ment a gumizselé és a top ma hogy lereszeltem jutott eszembe hogy azt lehagytam a sorból

Ja nem, hát rejtély:S

Piros - Válaszolok
2012.06.24 - 08:29
Piros - törölt felhasználó

hát..köszi hogy ennyit agyaltatok rajta..most megen szép, aztán majd meglátjuk.. uv sugárzás mentes nyarat kívánok mindenkinek :-DDD

2012.06.24 - 06:25
Crystal Nails
Válasz Piros - 2012. június 23., szombat 20:46 üzenetére

lefedtem zselével, mert a francia részt felesbe csináltam fehérrel, majd rá a top gél.Hogy sokat kentem e rá azt nem tudom,de majd figyelek hogy vékonyan menjen Én arra gondoltam hogy a múltkor kifelejtettem a felsorolásból a körömágyhosszbítót!- lehet hogy az lenne a gond? de arra még ment a gumizselé és a top ma hogy lereszeltem jutott eszembe hogy azt lehagytam a sorból

Piros, továbbra is arra gondolunk, hogy a nyári nagy UV dózis miatt sárgulhat így a körmöd.

Piros - Válaszolok
2012.06.23 - 20:46

2012.06.23 - 19:02
Balázsi Szilvia
Válasz Piros - 2012. június 23., szombat 14:50 üzenetére

szia csillámos zselé.. nem én keverem , hanem original, Cn Multi Glitter Gel - 5ml - 581...de mindegyiken sárgul nem hiszem hogy ott a bibi:-( nagyon köszi hogy foglalkoztok velem :-) ma lereszelem megint és áthúzom...pár napig jó lesz sajna most nincs pénzem venni top shine-t

arra gondoltam, hogy nem lehet, hogy úgy csinálod, hogy nem feded le gumizselével a csillámos zselét, hanem már csak a top géllel töltöd ki? Attól is sárgulhat ha túl sokat kensz belőle.

Piros - Válaszolok
2012.06.23 - 14:50
Válasz Balázsi Szilvia - 2012. június 23., szombat 06:20 üzenetére

Ha csillámmal díszítesz akkor azt hogy csinálod, mert sejtem, hogy mi lehet a hiba.

szia csillámos zselé.. nem én keverem , hanem original, Cn Multi Glitter Gel - 5ml - 581...de mindegyiken sárgul nem hiszem hogy ott a bibi:-( nagyon köszi hogy foglalkoztok velem :-) ma lereszelem megint és áthúzom...pár napig jó lesz sajna most nincs pénzem venni top shine-t

2012.06.23 - 06:20
Balázsi Szilvia

Ha csillámmal díszítesz akkor azt hogy csinálod, mert sejtem, hogy mi lehet a hiba.

Piros - Válaszolok
2012.06.23 - 04:45

persze Nail, acid free primer, base gel alapnak, gumi építő, aztán buffer, diszítés , Easy Off TOP

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár