2025. január 11. - Ágota, Honoráta napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
970 ,-Ft
890 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szia Barbi! Saját körmöt nehogy rózsaszínnel reszelj, az nem arra való. Ehhez használj zöld extremet. Használj base gel-t, már ha zselés körmöket csinálsz. Lehet, hogy a 'c' íved is kevés.
Mindenképp változtatok reszelőt. Ketten is írtátok. Amúgy a base gelt is próbáltam. Ugyanaz az eredmény. De köszönöm a segítséget. Megfogadom. :-)
Szia! Szerintem is túl durva a rózsaszín reszelő. Igazából ezzel hozzá nem érnék a vendég körméhez, a zölddel is nagyon óvatosan kell bánni, főleg ha még új. Töltésnél mindenképp előbb az anyagot reszeld, a legvégén szabad csak érdesíteni a saját körmét a lenövésnél, és átreszelni az anyag felületét is, legalábbis én így csinálom, hogy lássam mennyit reszeltem és nehogy elvékonyodjon a friss köröm. Az elégtelen tapadás lehet túlérdesítéstől is.
Köszi az ötletet. Így legalább tudom, hogy merre induljak el a hiba javításánál. Remélem tényleg ez volt a gond.
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem hogy ,ha hegyes körmöt építek áltálában egy kis ütéstől bereped oldalt...,aki így vissza jön mindenki aztmondja hogy beütötte vagy ilyesmi, most én csinálom rosszul vagy a hegyessel téllwg ennyire kell vigyázni? köszönöm
Szerintem kevés lehet az anyag a stresszpontoknál. De lehet, hogy rossz helyen is van a 'c' íved.
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem hogy ,ha hegyes körmöt építek áltálában egy kis ütéstől bereped oldalt...,aki így vissza jön mindenki aztmondja hogy beütötte vagy ilyesmi, most én csinálom rosszul vagy a hegyessel téllwg ennyire kell vigyázni? köszönöm
Bettina, szia! Az általad említett berepedés a stresszpontnál a helytelen statikai felépítés egyenes következménye. Feltehetőleg nem jó helyen van a C ív csúcsa és az is lehet hogy az oldalvonalakat kireszelted, ezt igazából látni kellene. Javasoljuk, hogy a közeledben keress egy technikai tanfolyamot ahol minden ilyen problémádra megoldást találsz.
Szia, nekem nem szokott berepedni, pedig sok stilettot csináltam, próbáltad már erősítőszállal? Vagy esetleg építsd kicsit vastagabbra, de persze a hegyesre tényleg jobban figyelni kell!! :)
CN rózsaszín,azt hiszem 33-as gél lakkja fehéredett már valakinek ki kb3 hét után? Már a 2.vendégem jött így vissza.Mi lehet az oka?
Vannak ilyen fakulós színek.:( Nekem is van, én szoktam előre közölni, hogy csak akkor válassza ha nem zavarja, hogy fakul.
CN rózsaszín,azt hiszem 33-as gél lakkja fehéredett már valakinek ki kb3 hét után? Már a 2.vendégem jött így vissza.Mi lehet az oka?
Köszönöm:-)
Rendben,köszönöm:-)Köszönöm kérdésed...hát,sajnos nem jól:-(....bőrgyulladásom van,valamelyik gyógyszertől valószínű,borzalmasan nézek ki....az egész testem tiszta ragya...és nagyon fáj.Ha nem múlik el,vissza kell mennem a kórházba hónapokra,sajnos nem múlik....csak egyre több jön.Jövőhéten megyek vissza a dokihoz,már csomagolok is:-(...Megnézik a tüdőmet is,mennyire ment vissza a folt,ha egyáltalán visszament valamennyire.Most,nagyon elvagyok keseredve.
Szia Zsuzsa!A gél-lakk tetejét 0-s réteget reszeld meg kézzel v géppel, hogy megbontsd a felületét, jöhet az acryl remover+leoldó fólia,10 perc után le tudod "kaparni". Én így szoktam.Jobbulást Neked!