2025. január 11. - Ágota, Honoráta napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm készítés hibái fórum

A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db

Műköröm készítés hibái

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Horváth Zsanett - Válaszolok
2012.06.11 - 16:23
Horváth Zsanett - vendég
Válasz Smidt Éva - 2012. június 11., hétfő 06:04 üzenetére

Zsanett, ha három hónapja vetted a lámpádat és még nem cseréltél benne csövet, akkor mégis lehet a lámpa a hibás. A gyári csövek nem tartanak sokáig, ráadásul, ha napi 8 órát dolgozol, akkor kb. 4-5 havonta amúgy is csövet kell cserélned, hogy erejük teljében legyenek. Csökkenti az élettartamukat, ha időzítőt használsz és ki-be kapcsol a lámpa folyamatosan. Nézz bele a lámpádba, hogy nem kormolódott-e be a tövük, ez is jelezheti, hogy közelít a vég. Ha mindent jól csinálsz építésnél, de mégis levegős, egy próbát megér a csőcsere. Az én lámpámban kb. 3 hónap után kellett kicserélni az összeset annak ellenére, hogy alig használtam őket.

köszi a tanácsot megfogadom,remélem igazad van és csak ennyi a hiba.ha sikeres lesz a dolog majd visszajelzek. :)

Smidt Éva - Válaszolok
2012.06.11 - 06:04
Smidt Éva - törölt felhasználó
Válasz Horváth Zsanett - 2012. június 7., csütörtök 16:34 üzenetére

nagyon köszsönöm a tanácsot a leszedéssel kapcsolatban. viszont a levegősödés,hogy a lámpa miatt lenne azt azért nem hinném,mert a gépem 3 hónapos.Ha nincs tipped megértem,mert valóban tűt keresünk a szénakazalban,de azért ha van akkor arra kiváncsi lennék.

Zsanett, ha három hónapja vetted a lámpádat és még nem cseréltél benne csövet, akkor mégis lehet a lámpa a hibás. A gyári csövek nem tartanak sokáig, ráadásul, ha napi 8 órát dolgozol, akkor kb. 4-5 havonta amúgy is csövet kell cserélned, hogy erejük teljében legyenek. Csökkenti az élettartamukat, ha időzítőt használsz és ki-be kapcsol a lámpa folyamatosan. Nézz bele a lámpádba, hogy nem kormolódott-e be a tövük, ez is jelezheti, hogy közelít a vég. Ha mindent jól csinálsz építésnél, de mégis levegős, egy próbát megér a csőcsere. Az én lámpámban kb. 3 hónap után kellett kicserélni az összeset annak ellenére, hogy alig használtam őket.

2012.06.10 - 21:20
Balázsi Szilvia
Válasz N Angéla - 2012. június 10., vasárnap 18:50 üzenetére

Sziasztok! Kis segítségre lenne szükségem. Gél-lakk esetében, ha kövekkel díszítem az egyik körmöt, 2 nap után megadják magukat a kövek... Próbáltam már beleköttetni, illetve ragasztóval rögzíteni. Mind 2 esteben jött még rá egy felső réteg, de hiába sajnos... Valakinek van vmi ötlete? Előre is köszönöm a segítséget!!

Szia! Én úgy szoktam, hogy kenek kis átlátszót, amire ráteszem a köveket, ezt lámpázom, majd 2 réteg, külön rétegenként köttetve. Bomba biztos, bár nem csillog úgy , mint ha tip-ragasztóval ragasztanád:(

N Angéla - Válaszolok
2012.06.10 - 18:50
N Angéla - vendég

Sziasztok! Kis segítségre lenne szükségem. Gél-lakk esetében, ha kövekkel díszítem az egyik körmöt, 2 nap után megadják magukat a kövek... Próbáltam már beleköttetni, illetve ragasztóval rögzíteni. Mind 2 esteben jött még rá egy felső réteg, de hiába sajnos... Valakinek van vmi ötlete? Előre is köszönöm a segítséget!!

2012.06.10 - 10:25
Fabian Zsuzsa
Válasz Kovács Tünde - 2012. június 10., vasárnap 06:25 üzenetére

Addig is igyál kálciumot, 2 pezsgőtablettát old 1 pohár vízbe, vagy ampullát is ad a körzeti doki, addig is enyhülnek a tüneteid.

Szia Tündi! Én írtam Neked privátba:-)

2012.06.10 - 06:25
Kovács Tünde
Válasz Kiss Anett - 2012. június 9., szombat 10:50 üzenetére

köszönöm szépen válaszod!

Addig is igyál kálciumot, 2 pezsgőtablettát old 1 pohár vízbe, vagy ampullát is ad a körzeti doki, addig is enyhülnek a tüneteid.

2012.06.09 - 10:50
Kiss Anett
Válasz Crystal Nails - 2012. június 9., szombat 07:54 üzenetére

Anett, javasoljuk, hogy haladéktalanul keresd fel a háziorvosod, ő meg fogja mondani mi a további teendő. A kesztyű, maszk, kötény és porvédő szemüveg a munka során mindenkire nézve kötelező (elviekben), hiszen a saját egészséged védelmében használod. Mielőbbi javulást kívánunk neked!

köszönöm szépen válaszod!

2012.06.09 - 10:49
Kiss Anett
Válasz Móni - 2012. június 9., szombat 07:21 üzenetére

Én mindenképpen elmennék egy allergológushoz, és vinném magammal azoknak az anyagoknak a biztonsági adatlapját, amelyekkel dolgozom. Abból ő már talán látni fog valamit és célirányosan keresheti a "bűnöst". Ja, és semmiképpen nem hagynám lerázni magam, mert az a legegyszerűbb, ha azt mondja, allergiás vagy, hagyd abba a szakmát. De ha csak egy valamire vagy allergiás, akkor csak azt az anyagot kell elhagynod. Kitartást, nem lesz egyszerű, de ne hagyd magad!

köszönöm válaszod hát ugy vagyok vele hogy nem szeretném abbahagyni hisz nagyon szeretem ezt a szakmát!!!! remélem lesz megoldás !:)

2012.06.09 - 07:54
Crystal Nails
Válasz Kiss Anett - 2012. június 8., péntek 22:05 üzenetére

segítség allergiás vagyok a zselé valamely összetevőjére! gumikesztyűben nem tok dolgozni hisz egy sablont sem lehet vele felrakni, kipróbáltam a krém kesztyűt az sem vált be. dagadok össze amint megépítettem egy zselés körmöt!mi a teendő? csak porcival dolgozzak? elvagyok keseredve!!!!!

Anett, javasoljuk, hogy haladéktalanul keresd fel a háziorvosod, ő meg fogja mondani mi a további teendő. A kesztyű, maszk, kötény és porvédő szemüveg a munka során mindenkire nézve kötelező (elviekben), hiszen a saját egészséged védelmében használod. Mielőbbi javulást kívánunk neked!

2012.06.09 - 07:21
Móni
Válasz Kiss Anett - 2012. június 8., péntek 22:05 üzenetére

segítség allergiás vagyok a zselé valamely összetevőjére! gumikesztyűben nem tok dolgozni hisz egy sablont sem lehet vele felrakni, kipróbáltam a krém kesztyűt az sem vált be. dagadok össze amint megépítettem egy zselés körmöt!mi a teendő? csak porcival dolgozzak? elvagyok keseredve!!!!!

Én mindenképpen elmennék egy allergológushoz, és vinném magammal azoknak az anyagoknak a biztonsági adatlapját, amelyekkel dolgozom. Abból ő már talán látni fog valamit és célirányosan keresheti a "bűnöst". Ja, és semmiképpen nem hagynám lerázni magam, mert az a legegyszerűbb, ha azt mondja, allergiás vagy, hagyd abba a szakmát. De ha csak egy valamire vagy allergiás, akkor csak azt az anyagot kell elhagynod. Kitartást, nem lesz egyszerű, de ne hagyd magad!

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár