2025. január 12. - Ernő, Erneszta, Tatjána napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm készítés hibái fórum

A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db

Műköröm készítés hibái

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.06.04 - 19:40
Kiss Anett
Válasz Crystal Nails - 2012. június 4., hétfő 17:01 üzenetére

A fájós műköröm furcsa, néha kinyomozhatatlan probléma. Főleg, ha 2 hét után kezd el fájni a körme a vendégnek és nem másnap. Egy körme fájt vagy az összes? Láttál sérülést rajta? Írj meg minden információt ezzel kapcsolatban és ígérjük, megpróbáljuk kinyomozni a dolgot!

nem volt sérült a körme és ráadásul azt mondta hogy mind fájt , és hogy le kellett szednie ! és nem is porci volt hanem zselés ! és nem is rendszeresen van neki körme hanem két havonta vagy még annál is több idő telik el hogy uj körme legyen . hamarosan fog jönni hozzám bár szegényt sajnáltam hogy azzal kezdte hogy reméli nem fog fájni! hát tényleg nem tudom hogy mi lehet a gond másnak nem volt ilyen panasza egyáltalán!

2012.06.04 - 17:01
Crystal Nails
Válasz Kiss Anett - 2012. június 2., szombat 18:39 üzenetére

sziasztok az lenne a kérdésem hogy , az egyik vendégemnek raktam fel zselés körmöt és arra panaszkodott hogy két hétre rá elkezdett fájni a körme , ez lehet kevés információ de nem lehet e tudni hogy miért ? nem ütötte be sehová azt mondta!

A fájós műköröm furcsa, néha kinyomozhatatlan probléma. Főleg, ha 2 hét után kezd el fájni a körme a vendégnek és nem másnap. Egy körme fájt vagy az összes? Láttál sérülést rajta? Írj meg minden információt ezzel kapcsolatban és ígérjük, megpróbáljuk kinyomozni a dolgot!

2012.06.03 - 17:29
Kiss Anett
Válasz Balázsi Szilvia - 2012. június 3., vasárnap 03:46 üzenetére

Nálam nem volt még ilyen, én csak tippelni tudok. Ha hajlítasz akkor amiatt fájhat neki vagy ha tip-es körmöt csinálsz, akkor ha nem passzol a tip íveltsége a saját körméhez. Meg ha mégis feszítgette vagy beütötte:) Lehet, hogy álmában...:D

köszönöm válaszod látod én is arra gondoltam hogy feszítgette de vannak fura emberkék ! nem tippes volt a körme , szóval gőzöm sincs mi lehetett vele csak kíváncsi voltam hogy járt e már így valaki! de tényleg köszi a válaszod!:D

2012.06.03 - 03:51
Kovács Tünde
Válasz N Angéla - 2012. május 31., csütörtök 13:42 üzenetére

Köszönöm a Tanácsot a Base gél-lel kapcsolatban! Bár elég érdekes, hogy 3perc alatt nem köt meg az anyag, és ezért befogja az ecsetet...

mikor bekerült a gél-lakk, épp voltam nyílt napon, és rögtön jelezte a cég, hogy a sötét színek foghatnak, a clír ecsetet töröljük ki ilyenkor, akár minden köröm után hogy ne vigyük a pigmentet a clírbe.

2012.06.03 - 03:48
Kovács Tünde
Válasz N Angéla - 2012. június 1., péntek 12:50 üzenetére

Ez a Lámpám még csak 4x volt használva, ezért nem gondoltam erre. Azt megjegyezném,hogy e 4 alakalom alatt csak egy színnél fordult elő (CN GL49),pedig elötte GL51-t használtam, annál nem tapasztaltam ilyet. Utána is használtam és nem volt ilyen problémám. Azért köszönöm a TANÁCSOT!!

szia, nekem 3 db 4 csöves lámpám van, és bizony van olyan színes zselé amit ha 5 percig bennhagytam, akkor is a ragacsos réteg pigmentes.nem gondolom hogy lámpaprobléma...

2012.06.03 - 03:46
Balázsi Szilvia
Válasz Kiss Anett - 2012. június 2., szombat 18:39 üzenetére

sziasztok az lenne a kérdésem hogy , az egyik vendégemnek raktam fel zselés körmöt és arra panaszkodott hogy két hétre rá elkezdett fájni a körme , ez lehet kevés információ de nem lehet e tudni hogy miért ? nem ütötte be sehová azt mondta!

Nálam nem volt még ilyen, én csak tippelni tudok. Ha hajlítasz akkor amiatt fájhat neki vagy ha tip-es körmöt csinálsz, akkor ha nem passzol a tip íveltsége a saját körméhez. Meg ha mégis feszítgette vagy beütötte:) Lehet, hogy álmában...:D

2012.06.02 - 18:39
Kiss Anett

N Angéla - Válaszolok
2012.06.01 - 12:50
N Angéla - vendég

Ez a Lámpám még csak 4x volt használva, ezért nem gondoltam erre. Azt megjegyezném,hogy e 4 alakalom alatt csak egy színnél fordult elő (CN GL49),pedig elötte GL51-t használtam, annál nem tapasztaltam ilyet. Utána is használtam és nem volt ilyen problémám. Azért köszönöm a TANÁCSOT!!

2012.06.01 - 07:19
Crystal Nails
Válasz N Angéla - 2012. május 31., csütörtök 07:37 üzenetére

Sziasztok! Gel-lakkal kapcsolatban kérdeznék. Két réteget szoktam felvinni a színeket a körömre,3 percig lámpázom. A záro réteg (GL-0)felvitele közben az ecsetet befogja a színes lakk. (Illetve Fixáláskor is befogja a szálmentes törlőt!) Mi lehet a probléma? Előre is köszönöm a választ!

Beáta, kedves, az csakis akkor fordul elő, ha a lámpádban csövet kell cserélni, mert már régi, s az ilyen csövek esetén nem köt meg minden pigment, bizony maradhat némi szín a törlőlapkán. Cserélj csöveket és megszűnik a probléma.

N Angéla - Válaszolok
2012.05.31 - 20:05
N Angéla - vendég

Köszönöm a segítséget!

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár