2025. január 12. - Ernő, Erneszta, Tatjána napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm készítés hibái fórum

A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db

Műköröm készítés hibái

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.05.31 - 17:53
szigyarto izabella
Válasz N Angéla - 2012. május 31., csütörtök 13:42 üzenetére

Köszönöm a Tanácsot a Base gél-lel kapcsolatban! Bár elég érdekes, hogy 3perc alatt nem köt meg az anyag, és ezért befogja az ecsetet...

sziasztok lányok! nem arról van szó,h nem köt meg, hanem zselé tulajdonság,h köttetés után ragacsos réteg marad. Én ezt ugy kezelem,h vagy nem zavar a dolog és miután mind a 10 ujjra felkenem a fedő réteget kitörlöm az ecsetet. vagy ha nagyon sötét színre kenem akkor a kiköttetett színes körmöket egy zselés ecsettel letisztítom és az után teszem a fedő réteget.... remélem segítettem

N Angéla - Válaszolok
2012.05.31 - 13:42
N Angéla - vendég

Köszönöm a Tanácsot a Base gél-lel kapcsolatban! Bár elég érdekes, hogy 3perc alatt nem köt meg az anyag, és ezért befogja az ecsetet...

2012.05.31 - 13:31
Fodor Ágnes
Válasz N Angéla - 2012. május 31., csütörtök 07:37 üzenetére

Sziasztok! Gel-lakkal kapcsolatban kérdeznék. Két réteget szoktam felvinni a színeket a körömre,3 percig lámpázom. A záro réteg (GL-0)felvitele közben az ecsetet befogja a színes lakk. (Illetve Fixáláskor is befogja a szálmentes törlőt!) Mi lehet a probléma? Előre is köszönöm a választ!

Szia! Nekem akkor volt ilyen problémám,amikor nem figyeltem eléggé arra,hogy az alap(Base gel) rendesen ott legyen a körmön mindenhol a szélein is.Ha nincs a köröm szélein is,a szín nincs mire tapadjon,és amikor fixálod lejön.Ugyan ez van a fedővel is.Ha rajta marad az ecseten nem kötött meg rendesen.

N Angéla - Válaszolok
2012.05.31 - 07:37
N Angéla - vendég

Sziasztok! Gel-lakkal kapcsolatban kérdeznék. Két réteget szoktam felvinni a színeket a körömre,3 percig lámpázom. A záro réteg (GL-0)felvitele közben az ecsetet befogja a színes lakk. (Illetve Fixáláskor is befogja a szálmentes törlőt!) Mi lehet a probléma? Előre is köszönöm a választ!

2012.05.23 - 19:21
Crystal Nails
Válasz Szintai Szilvia - 2012. május 23., szerda 05:49 üzenetére

NAGYON KÖSZÖNÖM!!! Sokat olvastam már a Base Gel- csodás hatásáról már be is szereztem, és megfogadom a tanácsot KÖSZÖNÖM!

Szilvi, nagyon szívesen, és kitartás, szinte minden körmösnél előfordult már zöldalgás köröm... bár senki sem szereti szellőztetni a témát.

2012.05.23 - 12:01
Kiss Anett
Válasz Crystal Nails - 2012. május 22., kedd 20:04 üzenetére

Anett, igen, allergiás vagy a zselé valamelyik összetevőjére. Használj kesztyűt és maszkot feltétlen!

köszönöm szépen!

Szintai Szilvia - Válaszolok
2012.05.23 - 05:49
Szintai Szilvia - törölt felhasználó
Válasz Crystal Nails - 2012. május 22., kedd 20:02 üzenetére

Szilvia, a vendéged körme zöld algás. Ez a levegősödött köröm tipikus eredménye így nyáron. A természetes körömlemez és a műköröm közötti résbe víz kerül, ami nem tud onnan kiszáradni. Napfény hatására pedig algalemezkék képződnek a körömlemezkék között. Nem tudod eltávolítani reszeléssel se, légyszives ne is próbáld, mert könnyen kilyukaszthatod a vendég körmét. Le fog nőni, de nem célszerű műkörmöt tenni rá. Elkerülni úgy lehet hogy a vendég amint észreveszi a levegősödést elmegy hozzád javításra. A Base Gel tökéletes tapadást eredményez, feltétlen ajánljuk neked alapozó zseléként. Ez a probléma meg fog szűnni.

NAGYON KÖSZÖNÖM!!! Sokat olvastam már a Base Gel- csodás hatásáról már be is szereztem, és megfogadom a tanácsot KÖSZÖNÖM!

Piros - Válaszolok
2012.05.22 - 20:52
Piros - vendég

Még egy kérdés,strapabíróság szempontjából, mindenképpen zselében gondolkodva: tip + zselé, vagy épített? ha épített, milyen anyaggal?

Piros - Válaszolok
2012.05.22 - 20:43
Piros - vendég

sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni Eddig kipróbáltam többféle anyagot is ,jelenleg a Crystal Xtreme Clear a soros- mert a körmeim fokozott igénybevételt kapnak osztályrészül...ütöm - vágom őket, gyakorlatilag munkaeszköz. Mindegy milyen sűrű, mennyire vastagra van készítve, előfordul hogy eltörik és nem feltétlen a stresszponton, hanem ott ahol a legtöbbször ütő hatás éri. kérdésem az lenne hogy a gumizselé segíthet e ezen a problémán, miben különbözik az előkészítése, külön kell e hozzá vennem nailt, primert, fixálót,vagy azt használhatom e hozzá, mint a hagyományos építő zselék alá? Milyen fényzselét kell használjak, valamint hogy melyik márka az, amire a leginkább elmondható hogy a feszítő,ütő behatásoknak a legjobban ellen áll? Nagyon örülnék ha valaki tudna abban is segítséget nyújtani, hogy van e technika a törött, repedt köröm "renoválására" annak teljes újraépítése nélkül is , vagy csak komplett készítés? Segítségeteket előre is köszi, bocs ha hosszú voltam :-D

2012.05.22 - 20:04
Crystal Nails
Válasz Kiss Anett - 2012. május 22., kedd 19:00 üzenetére

sziasztok egy kérdésem lenne .mostanság ahogy zselével dolgozom utána a kezem kipattog és nagyon viszket,pici vízhólyagok jönnek ki rajta ! az lehetséges hogy allergiás lehetek rá? és húzzak kesztyűt?

Anett, igen, allergiás vagy a zselé valamelyik összetevőjére. Használj kesztyűt és maszkot feltétlen!

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár