2025. január 12. - Ernő, Erneszta, Tatjána napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm készítés hibái fórum

A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db

Műköröm készítés hibái

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.05.20 - 09:18
Fodor Ágnes
Válasz Fabian Zsuzsa - 2012. május 19., szombat 22:01 üzenetére

Sziasztok! Nem ide illő téma,de azt hiszem ezt olvassák a legtöbben,és szeretném felhívni a figyelmet MINDENKINEK HOGY VISELJÉTEK A MASZKOT!!!NAGYON NAGYON FONTOS!!! Egy vendégemtől elkaptam egy nagyon súlyos betegséget,amit úgy hívnak hogy TBC!Mialatt az uv lámpában volt a keze,rám tüsszentett sajnos le van gyengülve az immunrendszerem,és be is nyeltem ezt a kínos betegséget.Majd 1hónapot voltam kórházban,a jó körülményeimhez képest/tiszta otthon/,hazaengedtek,de a négy fal között kell ülnöm.Amúgy 2-3 illetve 6hónapos kórházi kezelést igényel ez a betegség.Nekem nagyon keresztbe tett,2-3hónapig nem is dolgozhatok,kemoterápiás erősségű antibiotikumot kell szednem,majd 1 évig....hatalmas folt lett emiatt a betegség miatt a tüdőmön,ami sajnos ott is marad,és kitudja a későbbiekben mi lesz belőle.Hordjátok a maszkot,mert tényleg nem tudhatja az ember,ki ül le vele szembe...és kinézetre sem mondtam volna meg,hogy egy igénytelen ember.Ha rengeteget köhögsz,hőemelkedésed van állandóan....az nem porallergia,akkor irány a tüdőszűrő.Vigyázzatok magatokra!További sok sikert,és elnézést ha nem szabadott volna ide írnom.

Sok erőt és kiartást kívánok neked!Mielőbbi gyógyulást!!!

2012.05.20 - 08:19
Móni

Sziasztok! Nem ide illő téma,de azt hiszem ezt olvassák a legtöbben,és szeretném felhívni a figyelmet MINDENKINEK HOGY VISELJÉTEK A MASZKOT!!!NAGYON NAGYON FONTOS!!! Egy vendégemtől elkaptam egy nagyon súlyos betegséget,amit úgy hívnak hogy TBC!Mialatt az uv lámpában volt a keze,rám tüsszentett sajnos le van gyengülve az immunrendszerem,és be is nyeltem ezt a kínos betegséget.Majd 1hónapot voltam kórházban,a jó körülményeimhez képest/tiszta otthon/,hazaengedtek,de a négy fal között kell ülnöm.Amúgy 2-3 illetve 6hónapos kórházi kezelést igényel ez a betegség.Nekem nagyon keresztbe tett,2-3hónapig nem is dolgozhatok,kemoterápiás erősségű antibiotikumot kell szednem,majd 1 évig....hatalmas folt lett emiatt a betegség miatt a tüdőmön,ami sajnos ott is marad,és kitudja a későbbiekben mi lesz belőle.Hordjátok a maszkot,mert tényleg nem tudhatja az ember,ki ül le vele szembe...és kinézetre sem mondtam volna meg,hogy egy igénytelen ember.Ha rengeteget köhögsz,hőemelkedésed van állandóan....az nem porallergia,akkor irány a tüdőszűrő.Vigyázzatok magatokra!További sok sikert,és elnézést ha nem szabadott volna ide írnom.

Szia Zsuzsi! Láttam a kórházi fényképet a facebook-on, de nem tudtam, hogy ekkora a baj. Vigyázz magadra nagyon. Puszi

2012.05.20 - 07:37
szigyarto izabella

hát ez nem semmi :( jobbulást neked

2012.05.19 - 22:01
Fabian Zsuzsa

2012.05.19 - 21:13
Fazakas  Emese
Válasz Balázsi Szilvia - 2012. május 19., szombat 20:07 üzenetére

Szió! Nem azért ráncosodik, mert alatta építőzselé van, ilyen formában működik a sorrend,ilyenkor olyan ,mint egy színes zselés műköröm- Csak fordítva nem szabad(alul gél lakk, felül zselé). Amúgy ne használj alá zselét, mert akkor nincs értelme a gél lakk-nak, hacsak nem kimondottan így kérte a vendég. Azért ráncosodik amúgy, mert vastagan kented a színes réteget. Ha kicsi ráncosodás tapasztalsz, akkor a fedő gél lakk eltünteti.

Szia. Pont ma csináltam egy gél lakkot, nem tettem alá zselét és vékonyabban kentem mint ahogy szoktam. Valóban nem ráncosodik így.Köszönöm a segítségeket.

2012.05.19 - 20:07
Balázsi Szilvia
Válasz Fazakas Emese - 2012. május 18., péntek 13:35 üzenetére

Sziasztok! Gel-lakkal kapcsolatban kérdeznék. Két réteget szoktam felvinni a körömre.Mostanában Alá x-treme clear zselét teszek vékonyan. És lámpázás közben beráncosodik. A két réteg között nem fixálom csak a második réteg után.Mit csinálok rosszul? 3 percig szoktam lámpázni minden réteget.Előre is köszönöm a választ!

Szió! Nem azért ráncosodik, mert alatta építőzselé van, ilyen formában működik a sorrend,ilyenkor olyan ,mint egy színes zselés műköröm- Csak fordítva nem szabad(alul gél lakk, felül zselé). Amúgy ne használj alá zselét, mert akkor nincs értelme a gél lakk-nak, hacsak nem kimondottan így kérte a vendég. Azért ráncosodik amúgy, mert vastagan kented a színes réteget. Ha kicsi ráncosodás tapasztalsz, akkor a fedő gél lakk eltünteti.

Tubák-Balogh Viktória
Válasz Crystal Nails - 2012. május 15., kedd 20:14 üzenetére

Viktória, amikor felhúzod a szines véget, majd kikötteted a lámpába, utána fixáld le. Akkor biztosan nem fog elmosódni a szín. Illetve kiderül, hogy mennyire köt meg benne a színes anyag.

Köszönöm a tanácsot, megpróbáltam. Sajnos nem sok sikerrel, szinte semennyire sem kötött meg, így majdnem az egészet letöröltem. Megköt a clear, megköt a cover, de a fehér sehogy sem akar:(

Ágoston Dóra - Válaszolok
2012.05.19 - 09:46
Ágoston Dóra - törölt felhasználó

Sziasztok! A GL71-es Gel-Lac-al kapcsolatban lenne kérdésem. A barátnőmnek 2héttel ezelőtt felkentem, úgy ahogy kell, alá base gel, fölé 01-es, széleket bekenem, és úgy jött vissza, hogy fura szürkés csíkok voltak benne. De mikor felkenem neki, akkor is olyan tejes állaga van. Mi lehet a probléma? :(

Török Nikolett - Válaszolok
2012.05.19 - 09:19
Török Nikolett - törölt felhasználó
Válasz Balázsi Szilvia - 2012. május 18., péntek 13:16 üzenetére

Szió! A builder2 zselé elég sűrű, amiatt nehéz vele buborékmentesen dolgozni. Ajánlom a Titanium zselét, azzal könnyebb lesz.

Nagyon szépen köszönöm.Akkor veszek Titanium zselét!

2012.05.18 - 21:01
Fazakas  Emese
Válasz Nail Beauty körömszalon "crystal nails referencia szalon" - 2012. május 18., péntek 19:12 üzenetére

Szia, a gél lakk leoldható az extrém nem így ez sokkal keményebb anyag és nem igazán való a gél lakk alá, tegyél inkább easy off-ot ha nincs base gel-ed. A lényeg, hogy leoldható anyag legyen ami rugalmas és kompatibilis a rákerülő réteggel.

Köszönöm a választ. Így fogom csinálni.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár