2025. január 12. - Ernő, Erneszta, Tatjána napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm készítés hibái fórum

A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db

Műköröm készítés hibái

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Nail Beauty körömszalon

Szia, a gél lakk leoldható az extrém nem így ez sokkal keményebb anyag és nem igazán való a gél lakk alá, tegyél inkább easy off-ot ha nincs base gel-ed. A lényeg, hogy leoldható anyag legyen ami rugalmas és kompatibilis a rákerülő réteggel.

2012.05.18 - 13:35
Fazakas  Emese

Sziasztok! Gel-lakkal kapcsolatban kérdeznék. Két réteget szoktam felvinni a körömre.Mostanában Alá x-treme clear zselét teszek vékonyan. És lámpázás közben beráncosodik. A két réteg között nem fixálom csak a második réteg után.Mit csinálok rosszul? 3 percig szoktam lámpázni minden réteget.Előre is köszönöm a választ!

2012.05.18 - 13:16
Balázsi Szilvia
Válasz Török Nikolett - 2012. május 18., péntek 13:00 üzenetére

Sziasztok! A segítségeteket kérném! mi lehet az oka,hogy buborékos lesz a zselé?Crystal Nails Builder Clear II.vettem,már magában a tégelyben volt 1-2 buborék,de ahogy felviszem a körömre,csak még több buborék lesz benne.Ezzel mit lehetne tenni?Már az azon gondolkodtam,hogy az ecseteimmel van gond és le kellene cserélnem!Illetve ennek a fajta zselének ilyen sűrűnek és keménynek kell lenni?Tudtok valami hígabb zselét ajánlani?Előre is köszönöm a választ!

Szió! A builder2 zselé elég sűrű, amiatt nehéz vele buborékmentesen dolgozni. Ajánlom a Titanium zselét, azzal könnyebb lesz.

Török Nikolett - Válaszolok
2012.05.18 - 13:00
Török Nikolett - törölt felhasználó

Sziasztok! A segítségeteket kérném! mi lehet az oka,hogy buborékos lesz a zselé?Crystal Nails Builder Clear II.vettem,már magában a tégelyben volt 1-2 buborék,de ahogy felviszem a körömre,csak még több buborék lesz benne.Ezzel mit lehetne tenni?Már az azon gondolkodtam,hogy az ecseteimmel van gond és le kellene cserélnem!Illetve ennek a fajta zselének ilyen sűrűnek és keménynek kell lenni?Tudtok valami hígabb zselét ajánlani?Előre is köszönöm a választ!

2012.05.15 - 20:14
Crystal Nails
Válasz Tubák-Balogh Viktória - 2012. május 15., kedd 12:11 üzenetére

2x9W viszonylag új ufo lámpám van és minden más megköt benne tökéletesen. Nem lehet esetleg valami más oka?

Viktória, amikor felhúzod a szines véget, majd kikötteted a lámpába, utána fixáld le. Akkor biztosan nem fog elmosódni a szín. Illetve kiderül, hogy mennyire köt meg benne a színes anyag.

Tubák-Balogh Viktória
Válasz Crystal Nails - 2012. május 15., kedd 08:15 üzenetére

Viktória, valószínűleg a lámpádban a csövek cserére szorulnak, mert akkor fordulhat ilyen elő. Milyen lámpád van és mikor cserélted benne a csöveket?

2x9W viszonylag új ufo lámpám van és minden más megköt benne tökéletesen. Nem lehet esetleg valami más oka?

2012.05.15 - 08:16
Crystal Nails
Válasz Gáspár Noémi Patrícia - 2012. május 10., csütörtök 14:48 üzenetére

Sziasztok egy olyan kérdésem lenne, hogy az Odorless liquidel tudom használni a sima színes porci porokat és a körömágyhosszabítót?

Patrícia, odorless liquiddel csak odorless porokat használhatsz! Viszont: odorless porokat normál liquiddel bármikor.

2012.05.15 - 08:15
Crystal Nails
Válasz Tubák-Balogh Viktória - 2012. május 13., vasárnap 12:32 üzenetére

Sziasztok! Easy off-al kapcsolatban lenne kérdésem. Többször próbáltam már használni, de a színesek sehogy nem akarnak nekem megkötni, így nem tudok vele franciát csinálni. Hiába hagyom bent tovább a lámpában, nem köt meg és csak összemaszatolja a körömágyi részt, ha a színtelent próbálom rávinni. Tudna valaki segíteni, hogy mi lehet a gond és hogy kéne használnom, hogy ez ne forduljon elő?? Előre is köszönöm!

Viktória, valószínűleg a lámpádban a csövek cserére szorulnak, mert akkor fordulhat ilyen elő. Milyen lámpád van és mikor cserélted benne a csöveket?

Tubák-Balogh Viktória

Sziasztok! Easy off-al kapcsolatban lenne kérdésem. Többször próbáltam már használni, de a színesek sehogy nem akarnak nekem megkötni, így nem tudok vele franciát csinálni. Hiába hagyom bent tovább a lámpában, nem köt meg és csak összemaszatolja a körömágyi részt, ha a színtelent próbálom rávinni. Tudna valaki segíteni, hogy mi lehet a gond és hogy kéne használnom, hogy ez ne forduljon elő?? Előre is köszönöm!

2012.05.11 - 19:07
Crystal Nails
Válasz Lakatosné M. Krisztina - 2012. május 9., szerda 16:18 üzenetére

Sziasztok!Van egy vendégem,aki nemrég szült és mani tip-et tettem fel neki.A szabad szélnél szinte mind felvált pár napon belül,mintha nem ragadt volna oda a tip.Előkészítettem,primereztem,nem értem mi lehet a gond.A szabad szél is le lett zárva.Ha valaki tudja a megoldást írjon!Előre is köszönöm!

Krisztina, szia! A mani tip felválásának több oka is lehet. Elsősorban a helytelen előkészítésből adódó tapadási problémáktól válik fel. Emellett felválhat attól is, hogy a stresszpontoknál a természetes körömlemez túlságosan el lett vékonyítva. Felválhat amiatt is, ha a tip levegősen ragadt fel és még sorolhatnánk. A ragasztó ha az első pillanatban ragaszt, akkor azzal nem lehet baj. Próbálunk így segíteni a kiderítésben, de sajnos látnunk is kellene a problémás körmöt. Nincs róla fotó?

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár