2025. január 12. - Ernő, Erneszta, Tatjána napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm készítés hibái fórum

A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db

Műköröm készítés hibái

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Gáspár Noémi Patrícia - Válaszolok
2012.05.10 - 14:48
Gáspár Noémi Patrícia - törölt felhasználó

Sziasztok egy olyan kérdésem lenne, hogy az Odorless liquidel tudom használni a sima színes porci porokat és a körömágyhosszabítót?

Lakatosné M. Krisztina - Válaszolok
2012.05.10 - 05:06
Lakatosné M. Krisztina - törölt felhasználó

Szia Zizi!Nem,csak nail prep-pet tettem alá,a primereket,csak utána és csak a természetes körömlemezre.Nem volt még ilyen probléma,de tény,hogy elég lapos a vendégem körme,talán ez lehet a gond és akkor váltanom kell nála gél lakkra.De várom az ötleteket és a jó tanácsokat.

Sárközi Mária Zizi
Válasz Lakatosné M. Krisztina - 2012. május 9., szerda 16:18 üzenetére

Sziasztok!Van egy vendégem,aki nemrég szült és mani tip-et tettem fel neki.A szabad szélnél szinte mind felvált pár napon belül,mintha nem ragadt volna oda a tip.Előkészítettem,primereztem,nem értem mi lehet a gond.A szabad szél is le lett zárva.Ha valaki tudja a megoldást írjon!Előre is köszönöm!

Szia Krisztina! Ha a tip "alá" is kentél primert .. az is okozhat felválást.. Üdv Zizi

2012.05.09 - 18:05

Szia Orsi!CN-es tip ragasztóm van,nem szokott gond lenni,csak ennél a vendégemnél.Most azt hallottam,hogy a kismamáknál előfordulhat ilyesmi.A tip olyan szélességű volt rányomva,mint a köröm,ha nagyobbat próbáltam rátenni,akkor azt reszelnem kellett volna.Arra gondolsz,hogy ívesebb lehet a tip,mint a köröm formája?Az előfordulhat.

2012.05.09 - 16:37
Rácz Orsolya

Szia Kriszta!Milyen ragasztót használsz,nem járt le a szavatossága,vagy a körömhöz képest kicsi mani tip-et választottál,és feszült folyamatosan.

2012.05.09 - 16:18

Sziasztok!Van egy vendégem,aki nemrég szült és mani tip-et tettem fel neki.A szabad szélnél szinte mind felvált pár napon belül,mintha nem ragadt volna oda a tip.Előkészítettem,primereztem,nem értem mi lehet a gond.A szabad szél is le lett zárva.Ha valaki tudja a megoldást írjon!Előre is köszönöm!

2012.05.08 - 05:09
Crystal Nails
Válasz Szintai Szilvia - 2012. május 7., hétfő 18:20 üzenetére

Sziasztok!én most rendeltem Base Gel-t eddig még nem használtam a kérdésem az lenne hogy csak a természetes körömre szabad kenni? vagy töltéskor kerülhet az előző anyagra is? köszi mindenkinek!

Szilvia, persze, bátran felkenheted természetes körömlemezre is!

Szintai Szilvia - Válaszolok
2012.05.07 - 19:00
Szintai Szilvia - törölt felhasználó
Válasz szigyarto izabella - 2012. május 7., hétfő 18:56 üzenetére

kerülhet

Köszönöm :-)!

2012.05.07 - 18:56
szigyarto izabella
Válasz Szintai Szilvia - 2012. május 7., hétfő 18:20 üzenetére

Sziasztok!én most rendeltem Base Gel-t eddig még nem használtam a kérdésem az lenne hogy csak a természetes körömre szabad kenni? vagy töltéskor kerülhet az előző anyagra is? köszi mindenkinek!

kerülhet

Szintai Szilvia - Válaszolok
2012.05.07 - 18:20
Szintai Szilvia - törölt felhasználó

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár