2025. január 12. - Ernő, Erneszta, Tatjána napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm készítés hibái fórum

A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db

Műköröm készítés hibái

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

versus - Válaszolok
2012.04.30 - 08:34
versus - vendég

tapasztalt műkörmös tanácsát kérném!:a zselém a 30fokos melegben nagyon lágy lett,ennek ellenére elkezdtem vendégem körmét építeni,szétfolyt az egész a lámpában,de már a sablonon is!!!!borzastó volt,a bereszelés!!!!!!!!!!!!!!!-hűtőbe tettem 5 percre a zselét ez után és igy már könnyű volt az építés ,na de mikor a bereszelésnél tartottam az egész tiz körme mint valami ragasztott kínai műköröm teljesen elvált a sajáttól,mind!ez lehetséges a zselé nagy hőingadozása miatt?hűvös helyen probálom tartani a zseléket,de ott is 28 fok van jelenleg.máskor mittehetnék másképpen vegyek közepesen lágy zselét,és a hűtöt felejtsem el esetleg?még egy kérdés...nagyon széles körmű vendégem egészen vékony keskeny körmöt szeretne ez lehetséges épitéssel?kérlek segítsetek előre is köszönöm!!!!!!!!!!!!

2012.04.29 - 06:39
Balázsi Szilvia

Szerintem a zselé+fényzselé sokkal vastagabb lenne:) Hiszen a zselé mégsűrűbb:) De persze így is lehet.

2012.04.29 - 06:15
Crystal Nails
Válasz Balázsi Szilvia - 2012. április 28., szombat 17:15 üzenetére

Easy Off top gel-t(rugalmas fényzselé) kenj rá két rétegben és semmi baja nem lesz.

Kedves Szilvia, valóban jó ötlet ez is, amit te ajánlasz, de az Easy Off top gélje picit sűrűbb állagú, nem jelentős mértékben, de ha két rétegben kenjük, akkor már lehet látható is a vastagsága. Ezek mellett fixálni kell és vannak olyan körmösök, akik direkt nem kedvelik a fixálós fényzseléket. Nekik ajánljuk a másik megoldást, mindezek mellett a Te ötleted is alkalmazható. Köszönjük az ötletet!

2012.04.28 - 17:15
Balázsi Szilvia

Easy Off top gel-t(rugalmas fényzselé) kenj rá két rétegben és semmi baja nem lesz.

2012.04.28 - 14:53
Crystal Nails
Válasz Tóth Erika - 2012. április 27., péntek 08:58 üzenetére

Sziasztok! Zselére festettem akvarell festékkel, majd száradás után lefényzseléztem. 'napra rá ahol a minta van, a fényzselé berepedezett. Mi lehet szerintetek a hiba? Üdv Erika

Erika, szia! A hiba abban van, hogy az akvarell festék a körmön csak látszólag száradt meg, valójában még nedves volt. Ha az akvarell festékre lehelet vékonyan ráhúzol egy vékony CN Titánium zselét, majd arra a fényzselét, akkor nem fog előfordulni többet ez a gikszer. Sok sikert neked!

Jancsovics Éva - Válaszolok
2012.04.27 - 13:12
Jancsovics Éva - törölt felhasználó
Válasz Tóth Erika - 2012. április 27., péntek 08:58 üzenetére

Sziasztok! Zselére festettem akvarell festékkel, majd száradás után lefényzseléztem. 'napra rá ahol a minta van, a fényzselé berepedezett. Mi lehet szerintetek a hiba? Üdv Erika

szia! Easy Off Top-ot használtál? Én azt használom és semmi probléma nincs vele.

2012.04.27 - 08:58
Tóth Erika

2012.04.25 - 10:42
Crystal Nails
Válasz Mészáros Eszter - 2012. április 24., kedd 20:06 üzenetére

Köszönöm szépen, leáztattuk már. A képet is leszedtem azóta, amik fen vannak, azon nincsenek sárga részek. Arra van ötlete valakinek, hogy mitől lehetett? Csak mert ugye a hibákból tanulunk főleg...

Eszter, szia! Miután nem lehetett látni igazán az általad említett sárgult részeket a körmön, így azt sem tudjuk megállapítani, hogy mitől lehetett. Egy rosszul beavatott porcelán építő ecset is sárgára tudja "színezni" a porcelánt.

2012.04.25 - 09:58
szigyarto izabella
Válasz Mészáros Eszter - 2012. április 24., kedd 20:06 üzenetére

Köszönöm szépen, leáztattuk már. A képet is leszedtem azóta, amik fen vannak, azon nincsenek sárga részek. Arra van ötlete valakinek, hogy mitől lehetett? Csak mert ugye a hibákból tanulunk főleg...

szerintem fellevegősődőtt részek lehettek. Vagy nem volt elég alapos előkészítés vagy száraz volt a porci gombóc. Erre tippelek... de kérdezd meg az oktatóidat is. vagy túl magas a C ív, és rugalmatlanná vált a köröm és levegő foltok keletkeztek ...

2012.04.24 - 20:06
Mészáros Eszter

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár