2025. január 12. - Ernő, Erneszta, Tatjána napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm készítés hibái fórum

A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db

Műköröm készítés hibái

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

zsigmond jánosné - Válaszolok
2012.04.12 - 05:41
zsigmond jánosné - törölt felhasználó
Válasz Crystal Nails - 2012. április 10., kedd 06:11 üzenetére

Kedves Zsigmond Jánosné! Pontosan úgy csinálod az előkészítést ahogy az OKJ-s képzésen tanították?

igen mindent ugy és a sajátomon csak a porcelán marad meg akinek készitek zselés körmöt neki 3-4-hétig van .

Szabó Ildikó - Válaszolok
2012.04.11 - 18:12
Szabó Ildikó - törölt felhasználó

Sziasztok! Én most tanulom a szakmát és szeretném tökéletesen csinálni ezért minden oldalt és videót böngészek ha időm engedi. A tanfolyamon az oktatóm a C ívet a körömlemez hosszára tanítja ( szerintem karvaly köröm ) viszont mindenhol úgy látom, hogy a körömlemez szélességénél ( két sarokpontnál ) hajlítjátok mint a szakma gyakorlott szakemberei. A vizsgám előtt ezt a kérdést szeretném tisztázni. Ebben kérném a segítségeteket. Illetve a C ív hajlító ( csipesz )is a körömlemez szélességét hajlítja ha jól figyeltem meg. Előre is köszönöm a válaszotokat.

2012.04.10 - 06:11
Crystal Nails
Válasz zsigmond jánosné - 2012. április 8., vasárnap 13:49 üzenetére

szia. azt szeretném megkérdezni hogy miért nem marad meg a zselé a saját körmömön pedig mindent ugy csinálok ahogy kell.

Kedves Zsigmond Jánosné! Pontosan úgy csinálod az előkészítést ahogy az OKJ-s képzésen tanították?

G. Orsi - Válaszolok
2012.04.08 - 16:58
G. Orsi - törölt felhasználó
Válasz Crystal Nails - 2012. április 8., vasárnap 09:39 üzenetére

Orsi, szia! A Swarovski köveket a fényzselé tetejére tedd, kiköttetés után, pici tipragasztó pöttyökbe. Eléggé lassú munka, de a végeredmény kárpótol. Arra ügyelj, hogy ne legyen sok a ragasztó, mert a gőze bemattítja a kövek felületét. Ragasztás után már nincs más dolgod, nem kell rá fényzselé sem. A leszedés viszont ismét feladja majd a leckét, mert ezeket eltávolítani sem egyszerű feladat. Sok sikert és kérünk természetesen egy jó fotót az elkészült körömről!

Köszönöm a segítséget:-)

zsigmond jánosné - Válaszolok
2012.04.08 - 13:49
zsigmond jánosné - törölt felhasználó

szia. azt szeretném megkérdezni hogy miért nem marad meg a zselé a saját körmömön pedig mindent ugy csinálok ahogy kell.

Szabó Attiláné - Válaszolok
2012.04.08 - 11:26
Szabó Attiláné - törölt felhasználó

Köszönöm szépen a választ.Szép napot mindenkinek

2012.04.08 - 09:44
Crystal Nails
Válasz Szabó Attiláné - 2012. április 8., vasárnap 08:22 üzenetére

Sziasztok Tudna nekem valaki segíteni hogy mitől van az hogy a műköröm alatt a saját köröm bezöldült?Lehet ezt kezelni mitől lehet?Válaszokat előre is köszönöm.

Gabi, szia! A saját köröm bezöldülése sajnos rosszat jelent, algásodást. A természetes körömlemez és a műköröm között a fellevegősödés során keletkező résbe víz került, ami a fény és a meleg hatására algát képzett. Hidd el, ez mégis a jobbik "rossz", mert ekkora erővel akár gombásodás is elindulhatott volna ugyanazon a helyen! A legfontosabb, hogy ne reszeld mert nem fogod tudni eltávolítani. Semmivel. Le fog nőni, igazából nem fertőző, a vendég számára ijesztő látvány, de ezzel már semmit sem lehet kezdeni. Ügyelj arra nagyon, hogy elkerüld a levegősödést a munkád során. Esetleg keress egy olyan technikai képzést, ahol erre a problémára konkrét megoldást ad az oktató. Jelenleg Kovács Gabónak van egy ilyen félnapos INGYENES képzése, ahol gyakorolni nem tudsz, de jegyzetelhetsz, s a probléma jó eséllyel megszűnik. Sok sikert kívánunk neked!

2012.04.08 - 09:39
Crystal Nails
Válasz G. Orsi - 2012. április 7., szombat 12:04 üzenetére

Sziasztok! Valaki megírná nekem hogy teljes köröm felületet szeretnék swarowsky kövekkel kirakni hogyan csináljam hogy ne potyogjanak ki idővel.Én clear zselébe köttettem eddig de van kipotyognak.Érdemes rá még fényzselét is húzni, nem tompítja a kövek csillogását? Köszi ha vki segítene.

Orsi, szia! A Swarovski köveket a fényzselé tetejére tedd, kiköttetés után, pici tipragasztó pöttyökbe. Eléggé lassú munka, de a végeredmény kárpótol. Arra ügyelj, hogy ne legyen sok a ragasztó, mert a gőze bemattítja a kövek felületét. Ragasztás után már nincs más dolgod, nem kell rá fényzselé sem. A leszedés viszont ismét feladja majd a leckét, mert ezeket eltávolítani sem egyszerű feladat. Sok sikert és kérünk természetesen egy jó fotót az elkészült körömről!

Szabó Attiláné - Válaszolok
2012.04.08 - 08:22
Szabó Attiláné - törölt felhasználó

Sziasztok Tudna nekem valaki segíteni hogy mitől van az hogy a műköröm alatt a saját köröm bezöldült?Lehet ezt kezelni mitől lehet?Válaszokat előre is köszönöm.

2012.04.07 - 13:22
Fabian Zsuzsa
Válasz Crystal Nails - 2012. április 7., szombat 06:52 üzenetére

Zsuzsa, nézd csak, itt megtalálod a pata lakkot: http://www.crystalnails.hu/bolt/kereses ugyanúgy lakkozol vele mint bármelyik más körömlakkal, nagyon jó eredményt lehet vele elérni a gyenge körmöknél! Sok sikert kívánunk!

Jaj,de jó:-D....Köszönöm szépen.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár