2025. január 12. - Ernő, Erneszta, Tatjána napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm készítés hibái fórum

A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db

Műköröm készítés hibái

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

G. Orsi - Válaszolok
2012.04.07 - 12:04
G. Orsi - törölt felhasználó

Sziasztok! Valaki megírná nekem hogy teljes köröm felületet szeretnék swarowsky kövekkel kirakni hogyan csináljam hogy ne potyogjanak ki idővel.Én clear zselébe köttettem eddig de van kipotyognak.Érdemes rá még fényzselét is húzni, nem tompítja a kövek csillogását? Köszi ha vki segítene.

2012.04.07 - 06:52
Crystal Nails
Válasz Fabian Zsuzsa - 2012. április 7., szombat 06:06 üzenetére

Pata lakk???Nem hallottam még erről.Ezt hogy kell használni?Mert használati leírást nem találtam róla.Erre lehet lakkozni?Jaj,de jó,hogy van ilyen is,csak írd le légyszi a használatát:-).Valaki válaszólna már a pedikűr résznél feltett kérdésemre?Mert a vendégemnek megigértem hogy hamarosan felhívom:-(

Zsuzsa, nézd csak, itt megtalálod a pata lakkot: http://www.crystalnails.hu/bolt/kereses ugyanúgy lakkozol vele mint bármelyik más körömlakkal, nagyon jó eredményt lehet vele elérni a gyenge körmöknél! Sok sikert kívánunk!

2012.04.07 - 06:06
Fabian Zsuzsa
Válasz Crystal Nails - 2012. április 6., péntek 19:42 üzenetére

Zsuzsa, szia! Kipróbáltad már ennél a vendégednél a pata-lakkot? kifejezetten vékony körömlemezű vendégeknek készült, nagyon jó természetes körömerősítő lakk. Továbbá vitaminok, revalid kapszula - ezek sokat segítenek, de hónapok után érzékelhető csak a javulás. Sok sikert!

Pata lakk???Nem hallottam még erről.Ezt hogy kell használni?Mert használati leírást nem találtam róla.Erre lehet lakkozni?Jaj,de jó,hogy van ilyen is,csak írd le légyszi a használatát:-).Valaki válaszólna már a pedikűr résznél feltett kérdésemre?Mert a vendégemnek megigértem hogy hamarosan felhívom:-(

2012.04.07 - 05:54
Fabian Zsuzsa
Válasz Balázsi Szilvia - 2012. április 7., szombat 05:07 üzenetére

Nem azt mondtam, hogy tuti nem használ, csak én olyasmit ajánlanék ami biztos változást hoz. Ne legyen kellemetlen utána, hogy te ajánlottad, ő több ezret költ el rá, nem használ és ez rajtad fog csattanni.

Rendben:-)

2012.04.07 - 05:07
Balázsi Szilvia
Válasz Fabian Zsuzsa - 2012. április 6., péntek 06:24 üzenetére

Szia Szilvi.Ezzel most vitába szállnék,ugyanis 3 közeli ismerősömnek is betonkemény körmei lettek a revalídtól,és két vendégemnek is.

Nem azt mondtam, hogy tuti nem használ, csak én olyasmit ajánlanék ami biztos változást hoz. Ne legyen kellemetlen utána, hogy te ajánlottad, ő több ezret költ el rá, nem használ és ez rajtad fog csattanni.

2012.04.06 - 19:44
Crystal Nails
Válasz Hámori Vivien - 2012. április 5., csütörtök 08:28 üzenetére

Sziasztok! Nekem a C-ívvel van problémám. Sokszor megesik, hogy a köröm közepénél a szélén felreped, majd letörik, vagy stilettonál a vége lepattan. Mit tudok ez ellen tenni? Hogy kell szép tartós C-ívet cisnálni?

Szia Vivien, szép és tartós C ívet kizárólag továbbképzésen (de alapképzésen is) tudsz megtanulni.Ez az, amit nem lehet olyan precizitással körbeírni, csak mutatni lehet! Javasoljuk Malekné Vigh Marcsi vagy Kovács Gabó technikai továbbképzését.

2012.04.06 - 19:42
Crystal Nails
Válasz Fabian Zsuzsa - 2012. április 5., csütörtök 09:54 üzenetére

Sziasztok.Van egy vendégem,aki már eleve vékony körmökkel kezdett el hozzám járni.Sosem volt műkörme(konzervatív hölgy),de szereti rendben tartani a körmeit.Én a saját köröm megerősítését ajánlottam neki,mindössze 2x alkalmaztam,de azt mondta úgy érzi hogy még gyengébbek lettek.Most japán manikűrt tettem fel neki,és még ajánlottam hogy szedjen revalidot,illetve vitaminokat.A vendégemnek pikkelysömöre van,és pajzsmirigy alulműködés....és semmilyen vitaminokat nem szed.Túlságosan száraz a keze is mindig.Tud valaki valamit ajánlani,hogy még milyen tanácsokkal lássam el,illetve....mit tudok én még tenni?

Zsuzsa, szia! Kipróbáltad már ennél a vendégednél a pata-lakkot? kifejezetten vékony körömlemezű vendégeknek készült, nagyon jó természetes körömerősítő lakk. Továbbá vitaminok, revalid kapszula - ezek sokat segítenek, de hónapok után érzékelhető csak a javulás. Sok sikert!

2012.04.06 - 06:24
Fabian Zsuzsa
Válasz Balázsi Szilvia - 2012. április 6., péntek 04:17 üzenetére

Szia! A revalid nem túl jó, nem használ valami sokat vagy ritkán hat. Én inkább A,E vitaminos multivitamint ajánlanék és vitaminos körömbőr ápoló olajat, mert az a bőrön beszívódva táplálja a körmöt, erősíti és gyorsabban is nő tőle.

Szia Szilvi.Ezzel most vitába szállnék,ugyanis 3 közeli ismerősömnek is betonkemény körmei lettek a revalídtól,és két vendégemnek is.

2012.04.06 - 04:17
Balázsi Szilvia

Szia! A revalid nem túl jó, nem használ valami sokat vagy ritkán hat. Én inkább A,E vitaminos multivitamint ajánlanék és vitaminos körömbőr ápoló olajat, mert az a bőrön beszívódva táplálja a körmöt, erősíti és gyorsabban is nő tőle.

2012.04.05 - 09:54
Fabian Zsuzsa

Sziasztok.Van egy vendégem,aki már eleve vékony körmökkel kezdett el hozzám járni.Sosem volt műkörme(konzervatív hölgy),de szereti rendben tartani a körmeit.Én a saját köröm megerősítését ajánlottam neki,mindössze 2x alkalmaztam,de azt mondta úgy érzi hogy még gyengébbek lettek.Most japán manikűrt tettem fel neki,és még ajánlottam hogy szedjen revalidot,illetve vitaminokat.A vendégemnek pikkelysömöre van,és pajzsmirigy alulműködés....és semmilyen vitaminokat nem szed.Túlságosan száraz a keze is mindig.Tud valaki valamit ajánlani,hogy még milyen tanácsokkal lássam el,illetve....mit tudok én még tenni?

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár