2025. január 12. - Ernő, Erneszta, Tatjána napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
890 ,-Ft
52.900 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Nekem a C-ívvel van problémám. Sokszor megesik, hogy a köröm közepénél a szélén felreped, majd letörik, vagy stilettonál a vége lepattan. Mit tudok ez ellen tenni? Hogy kell szép tartós C-ívet cisnálni?
én is ezt alkalmazom. Az eredeti kérdés az lenne,h van-e valami porcelán anyag tapadását fokozó anyag, mert a hosszú ám lapos körömágyú vendégemnek jobb kéz hüvelyk ujján a C-ív alatt rendszeresen levegő folt jelenik meg. Vagy valami titokzatos munkát végez, vagy nemértem,h mi okozza ezt. Zselét is próbáltam nála, az sűrűn eltörött a stresszpontok között de csak ezen az ujjon..... nos? erre keresek megoldást
Izabella, a felsoroltakon kívül nincs semmi más anyag, ami a porcelán kötését, tapadását segítené. Ezekkel az előkészítőkkel a CN porcelánok tökéletesen tapadnak. A köröm közepén lévő levegőfolt attól is lehet, hogy azon a felületen nem párolgott el a savas primer az előkészítésnél, illetve a vendég körme megfeszült használat közben. Ez a két jelenség eredményezi a köröm közepén lévő, ám jól tapadó anyaggal körbezárt levegőfoltot.
Izabella, a porcelán körömhöz ugyanazok az előkészítő anyagok szükségesek, mint a zseléhez: 1. nail prep, 2. savas primer - ezt elpárologtatni teljesen a körömről, 3. savmentes primer. Sok sikert, írj, ha nem boldogulnál!
én is ezt alkalmazom. Az eredeti kérdés az lenne,h van-e valami porcelán anyag tapadását fokozó anyag, mert a hosszú ám lapos körömágyú vendégemnek jobb kéz hüvelyk ujján a C-ív alatt rendszeresen levegő folt jelenik meg. Vagy valami titokzatos munkát végez, vagy nemértem,h mi okozza ezt. Zselét is próbáltam nála, az sűrűn eltörött a stresszpontok között de csak ezen az ujjon..... nos? erre keresek megoldást
és melyik a bombabiztos porcis eljárás?
Izabella, a porcelán körömhöz ugyanazok az előkészítő anyagok szükségesek, mint a zseléhez: 1. nail prep, 2. savas primer - ezt elpárologtatni teljesen a körömről, 3. savmentes primer. Sok sikert, írj, ha nem boldogulnál!
Izabella, egyetértünk Tóth Erika javaslatával, ez a bombabiztos zselés eljárás. Azonban egy köröm egy köröm attól is levegősödhet ha túl vastag rajta az anyag.
és melyik a bombabiztos porcis eljárás?
valaki segítsen rajtam: van egy vendégem, gyönyörű hosszú körömággyal, általában rővid körmöt kér, kocka v kerek formában. Zselével a 4. hét végére levegösek voltak a körmei. Áttértünk porcira, valamivel jobb a helyzet, ám a jobb kéz hüvelyk ujján mindig építenem kell, mert a C ív alatt levegő folt jelenik meg. Tudni kell még,h a saját köröm nagyon lapos ezen az ujjon. Próbáltam már nagyon magas C ívvel is de nem sokra mentem. Egyre jobban zavar ez a jelenség. Van-e valami előkészítő anyag, ami fokozza a porci tapadását? ha valaki tud valamit írjon plíííz. És ne kérdezzétek,h előkészítek-e rendesen, mert igen.
Izabella, egyetértünk Tóth Erika javaslatával, ez a bombabiztos zselés eljárás. Azonban egy köröm egy köröm attól is levegősödhet ha túl vastag rajta az anyag.
Szia Izabella.Nyugodtan térj vissza a zseléhez!Én a problémás vendégeimnél a következőt alkalmazom: Alapos előkészítés és portalalnítás után Spray prep, majd savas primer,teljes száradás után savmentes primer,majd CN Base Gel!!! Ezután jöhet a többi!Bombabiztos!
ez volt az én receptem is, de a lapos köröm miatt volt, hogy eltört a zselé a stresszpontok között. de mindig a jobb kéz hüvelyk ujjon. ezért is alkalmaztam a porcit. azzal nem törik el csak levegő folt van a C ív alatt. mindez a 4. hét végére. Arról nem tudtam meggyőzni,h 3 hetente töltsünk.
Szia Izabella.Nyugodtan térj vissza a zseléhez!Én a problémás vendégeimnél a következőt alkalmazom: Alapos előkészítés és portalalnítás után Spray prep, majd savas primer,teljes száradás után savmentes primer,majd CN Base Gel!!! Ezután jöhet a többi!Bombabiztos!
valaki segítsen rajtam: van egy vendégem, gyönyörű hosszú körömággyal, általában rővid körmöt kér, kocka v kerek formában. Zselével a 4. hét végére levegösek voltak a körmei. Áttértünk porcira, valamivel jobb a helyzet, ám a jobb kéz hüvelyk ujján mindig építenem kell, mert a C ív alatt levegő folt jelenik meg. Tudni kell még,h a saját köröm nagyon lapos ezen az ujjon. Próbáltam már nagyon magas C ívvel is de nem sokra mentem. Egyre jobban zavar ez a jelenség. Van-e valami előkészítő anyag, ami fokozza a porci tapadását? ha valaki tud valamit írjon plíííz. És ne kérdezzétek,h előkészítek-e rendesen, mert igen.
Szia! Az előkészítésem mindig: bőrfeltolás alaposan,meg is szoktam finoman kapargatni is ha nem vagyok benne biztos hogy jól feljött-e.Majd bolyhozás,nail prep,savas primer.Építőm a builder clear I.Nem vagyok profi műkörmös-még- pont ezért figyelek mindig az előkészítésre.Másnál nincs is semmi probléma de hogy 1 hét alatt lejött mind a 10 köröm hát... Azért jutott eszembe az hogy valahol olvastam hogy nem mindenki körme bírja a műkörmöt.Vagy csak városi legenda? :-) Nagyon bánt a dolog ezért arra gondoltam hogy a base gel lehet hogy megoldás lenne.Vagy tényleg én bénáztam de akkor nem tudom hogy mit és hogy ekkorát?
Nálam sosem volt olyan eset, hogy nem bírta volna a műkörmöt. Szerintem ez városi legenda. Abban van némi igazság , hogy valakinek jobb a zselé, mint a porcelán és fordítva.