2025. január 12. - Ernő, Erneszta, Tatjána napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm készítés hibái fórum

A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db

Műköröm készítés hibái

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.03.21 - 19:36
Crystal Nails
Válasz Móni - 2012. március 20., kedd 19:36 üzenetére

Háááát, ez sajnos már nem fog menni, mert gyorsan leszedtem, nem szerettem volna, hogy gond legyen vele. A foltok a porci felrakásától számítva kb 16 órával jelentek meg. A tanfolyam végén, mikor az oktató ellenőrizte a munkát, még nem látszott semmi.... Lehet, hogy ahogy a porci kötött, akkor alakult ki? Nem egy gombócból vitte fel a tanuló a szabadszél mögötti részt, lehet, hogy a gombócok átfedése miatt alakult ki? Csak tippelgetni tudok......

Móni, sajnos semmi sem volt kivehető a fotó alapján.

2012.03.20 - 19:36
Móni
Válasz Crystal Nails - 2012. március 20., kedd 19:28 üzenetére

Móni, szia, sajnos a fotód nem elég éles így nem kivehetők még a fehér foltok sem.:( Próbálj egy élesebb fotót feltölteni és megnézzük!

Háááát, ez sajnos már nem fog menni, mert gyorsan leszedtem, nem szerettem volna, hogy gond legyen vele. A foltok a porci felrakásától számítva kb 16 órával jelentek meg. A tanfolyam végén, mikor az oktató ellenőrizte a munkát, még nem látszott semmi.... Lehet, hogy ahogy a porci kötött, akkor alakult ki? Nem egy gombócból vitte fel a tanuló a szabadszél mögötti részt, lehet, hogy a gombócok átfedése miatt alakult ki? Csak tippelgetni tudok......

2012.03.20 - 19:28
Crystal Nails
Válasz Móni - 2012. március 20., kedd 12:56 üzenetére

Sziasztok! Töltöttem fel egy képet a galériámba, megnéznétek, hogy szerintetek mik ezek a fehér foltok? A porcelán körmöket péntek este kaptam egy oktatáson, a foltok szombat délelőtt "keletkeztek". Biztos, ami biztos alapon már leszedtem a körmöket, de kíváncsi lennék, mi lehet a foltosodás oka. Előkészítéskor Spray prep, nail prep, savas és savmentes primer is volt. Előre is köszönöm :-)

Móni, szia, sajnos a fotód nem elég éles így nem kivehetők még a fehér foltok sem.:( Próbálj egy élesebb fotót feltölteni és megnézzük!

2012.03.20 - 12:56
Móni

Sziasztok! Töltöttem fel egy képet a galériámba, megnéznétek, hogy szerintetek mik ezek a fehér foltok? A porcelán körmöket péntek este kaptam egy oktatáson, a foltok szombat délelőtt "keletkeztek". Biztos, ami biztos alapon már leszedtem a körmöket, de kíváncsi lennék, mi lehet a foltosodás oka. Előkészítéskor Spray prep, nail prep, savas és savmentes primer is volt. Előre is köszönöm :-)

2012.03.14 - 09:43
Crystal Nails
Válasz Vincze Melinda - 2012. március 11., vasárnap 19:43 üzenetére

Koszi....Igyekezni fogok :D

Melinda, sok sikert! :)

2012.03.13 - 06:38
Anda Andrea
Válasz Crystal Nails - 2012. március 12., hétfő 20:22 üzenetére

Andrea, szia! Nem lehet sima körömlakkra semmilyen zselés alapanyagot tenni!

Köszi szépen!

2012.03.12 - 20:22
Crystal Nails
Válasz Anda Andrea - 2012. március 8., csütörtök 15:44 üzenetére

Sziasztok!SOS kérdés:sima lakkra lehet easy off clear-t rakni?

Andrea, szia! Nem lehet sima körömlakkra semmilyen zselés alapanyagot tenni!

Vincze Melinda - Válaszolok
2012.03.11 - 19:43
Vincze Melinda - vendég

Koszi....Igyekezni fogok :D

2012.03.11 - 19:18
Anda Andrea
Válasz Kmetyó Andrea - 2012. március 11., vasárnap 18:25 üzenetére

Helló Uv top coat a neve :) Csak mert ezt nem írta le senki. Pusza

Köszi szépen,közben azért megoldottam:)))

2012.03.11 - 18:25
Kmetyó Andrea
Válasz Anda Andrea - 2012. március 8., csütörtök 15:44 üzenetére

Sziasztok!SOS kérdés:sima lakkra lehet easy off clear-t rakni?

Helló Uv top coat a neve :) Csak mert ezt nem írta le senki. Pusza

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár