2025. január 12. - Ernő, Erneszta, Tatjána napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
890 ,-Ft
1.800 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Háááát, ez sajnos már nem fog menni, mert gyorsan leszedtem, nem szerettem volna, hogy gond legyen vele. A foltok a porci felrakásától számítva kb 16 órával jelentek meg. A tanfolyam végén, mikor az oktató ellenőrizte a munkát, még nem látszott semmi.... Lehet, hogy ahogy a porci kötött, akkor alakult ki? Nem egy gombócból vitte fel a tanuló a szabadszél mögötti részt, lehet, hogy a gombócok átfedése miatt alakult ki? Csak tippelgetni tudok......
Móni, sajnos semmi sem volt kivehető a fotó alapján.
Móni, szia, sajnos a fotód nem elég éles így nem kivehetők még a fehér foltok sem.:( Próbálj egy élesebb fotót feltölteni és megnézzük!
Háááát, ez sajnos már nem fog menni, mert gyorsan leszedtem, nem szerettem volna, hogy gond legyen vele. A foltok a porci felrakásától számítva kb 16 órával jelentek meg. A tanfolyam végén, mikor az oktató ellenőrizte a munkát, még nem látszott semmi.... Lehet, hogy ahogy a porci kötött, akkor alakult ki? Nem egy gombócból vitte fel a tanuló a szabadszél mögötti részt, lehet, hogy a gombócok átfedése miatt alakult ki? Csak tippelgetni tudok......
Sziasztok! Töltöttem fel egy képet a galériámba, megnéznétek, hogy szerintetek mik ezek a fehér foltok? A porcelán körmöket péntek este kaptam egy oktatáson, a foltok szombat délelőtt "keletkeztek". Biztos, ami biztos alapon már leszedtem a körmöket, de kíváncsi lennék, mi lehet a foltosodás oka. Előkészítéskor Spray prep, nail prep, savas és savmentes primer is volt. Előre is köszönöm :-)
Móni, szia, sajnos a fotód nem elég éles így nem kivehetők még a fehér foltok sem.:( Próbálj egy élesebb fotót feltölteni és megnézzük!
Sziasztok! Töltöttem fel egy képet a galériámba, megnéznétek, hogy szerintetek mik ezek a fehér foltok? A porcelán körmöket péntek este kaptam egy oktatáson, a foltok szombat délelőtt "keletkeztek". Biztos, ami biztos alapon már leszedtem a körmöket, de kíváncsi lennék, mi lehet a foltosodás oka. Előkészítéskor Spray prep, nail prep, savas és savmentes primer is volt. Előre is köszönöm :-)
Koszi....Igyekezni fogok :D
Melinda, sok sikert! :)
Andrea, szia! Nem lehet sima körömlakkra semmilyen zselés alapanyagot tenni!
Köszi szépen!
Sziasztok!SOS kérdés:sima lakkra lehet easy off clear-t rakni?
Andrea, szia! Nem lehet sima körömlakkra semmilyen zselés alapanyagot tenni!
Koszi....Igyekezni fogok :D
Helló Uv top coat a neve :) Csak mert ezt nem írta le senki. Pusza
Köszi szépen,közben azért megoldottam:)))
Sziasztok!SOS kérdés:sima lakkra lehet easy off clear-t rakni?
Helló Uv top coat a neve :) Csak mert ezt nem írta le senki. Pusza