2025. január 12. - Ernő, Erneszta, Tatjána napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.950 ,-Ft
1.200 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Abban szeretnek segitseget kerni hogy mi okozhatja a fenyzyele uvegszeru megpattogasat- megrepedezeset? Arra ugyelek hogy ne rakjam tul vastagon, de annak ellenere elofordul.... Mit csinalok rosszul? segitsetek...
Melinda, a fényzselét csak nagyon vékony rétegben szabad felkenni és 3 percig lámpázni. Led lámpában 1 percig. Utána 15-20 másodpercig hagyni kell hűlni, majd jöhet a cuticula olajozás. Ha így csinálod, nem szabad megpattognia.
Sziasztok! Abban szeretnek segitseget kerni hogy mi okozhatja a fenyzyele uvegszeru megpattogasat- megrepedezeset? Arra ugyelek hogy ne rakjam tul vastagon, de annak ellenere elofordul.... Mit csinalok rosszul? segitsetek...
Kedves Zsuzsa, megnéztük a vendéged körmét, ill. a fotót amit feltöltöttél róla. Nincs ezen a körömlemezen semmilyen kóros elváltozás. Nyilván elővigyázatosságra int, hogy a vendéged pár dologra már allergiás, de ez nem biztosíthat Téged arról soha, hogy a műköröm alapanyagokra is az. Sőt. Legközelebb sablonozd fel neki és nyugodtan építs neki egy csinos műkörmöt az igénye szerint! Ha esetleg allergiás tünetei lennének, akkor szedd le neki a műkörmét. Sok sikert és várjuk a beszámolódat, hogy miként boldogultál!
Rendben....köszönöm.Már beszéltem ma vele,semmi gondja nincs:-)...
Sziasztok.Segítség!!! Raktam fel az albumomba egy körömről képet....nagyon rossz állapotban vannak a vendég körmei(ma volt nálam először),az egész hepehupás+törik...de nagyon nem tetszettek a körmei,mert tényleg nagyon puklis az egész körme,ráadásul mostanában sok mindenre allergiás,hol a kézfején hol a nyakán vannak piros kiütések.Nem mertem neki műkörmöt csinálni,csak easy off-ot tettem rá.Ha valaki látott már ilyen körmöt kérem jelezze,hogy mi lehet ez.Köszönöm.
Kedves Zsuzsa, megnéztük a vendéged körmét, ill. a fotót amit feltöltöttél róla. Nincs ezen a körömlemezen semmilyen kóros elváltozás. Nyilván elővigyázatosságra int, hogy a vendéged pár dologra már allergiás, de ez nem biztosíthat Téged arról soha, hogy a műköröm alapanyagokra is az. Sőt. Legközelebb sablonozd fel neki és nyugodtan építs neki egy csinos műkörmöt az igénye szerint! Ha esetleg allergiás tünetei lennének, akkor szedd le neki a műkörmét. Sok sikert és várjuk a beszámolódat, hogy miként boldogultál!
Köszi .akkor jól gondoltam vendég erősködött hogy így csinálta neki a körmöse,leoldhatót rakott sima lakkra
Szia Andi!A vendéged körmére szerintem az UV fedőlakkot rakhatták (a sima körömlakkra,és úgy a gépbe). Szerintem erre gondolt, a vendéged,amikor erősködött:)
Köszi .akkor jól gondoltam vendég erősködött hogy így csinálta neki a körmöse,leoldhatót rakott sima lakkra
szia!nem.
Sziasztok!SOS kérdés:sima lakkra lehet easy off clear-t rakni?
Kedves Zsuzsa! Ha sok dologra allergiás a vendéged, akkor először bőrtesztet kell végezni nála. Ha a kezére fújsz fertőtlenítőt, látszik is rögtön, bepirosodik-e illetve szól ha csípi. Tegyél valahová a csuklójára vagy a karhajlatához (ahonnan vért szoktak venni) egy kis pötty zselét. Ha pirosodik vagy égeti vagy viszket, akkor allergiás rá. 24 óra múlva jöjjön vissza, és ha az adott felületen nincs semmilyen elváltozás, akkor minden rendben. Megnéztem a képet: a vendég körme nem egyszerű eset, de nem is lehetetlen. Előkészítésénél jobban meg kell reszelni (esetleg géppel is, ha szoktad), anyagokból mindenképpen Nail Prep, Savas Primer, Savmentes Primer, majd a vendég saját körmére Base Gel vékonyan (ez is segít kiegyenlíteni a felületét), 3 perc lámpázás, ezután jöhet az alapréteg (nem tudom, melyik zselét szereted, nekem az Extreme Clear a kedvencem, én mindenhez azt használom:). Sok sikert és kitartás! Kérlek, mesélj majd, mi történt!
Köszönöm a segítséget! Totál elfelejtettem ezt a bőrtesztet:-(....remélem nem lesz baja.Megcsináltam neki easy offal+francia véggel,mondván ha valami baj lenne,ezt gyorsabban letudom szedni,mint egy műkörmöt.De ha minden rendben lesz,jöhet a műköröm is.A mattítás nem volt egyszerű:-).Felraktam az albumomba a kész körmöt.
Sziasztok.Segítség!!! Raktam fel az albumomba egy körömről képet....nagyon rossz állapotban vannak a vendég körmei(ma volt nálam először),az egész hepehupás+törik...de nagyon nem tetszettek a körmei,mert tényleg nagyon puklis az egész körme,ráadásul mostanában sok mindenre allergiás,hol a kézfején hol a nyakán vannak piros kiütések.Nem mertem neki műkörmöt csinálni,csak easy off-ot tettem rá.Ha valaki látott már ilyen körmöt kérem jelezze,hogy mi lehet ez.Köszönöm.
Helló! Ránézésre így kép alapján nem olyan vészes a körme. Az easy off tök jó rá, csak le kéne venni a köröm hosszát teljesen.