2025. január 12. - Ernő, Erneszta, Tatjána napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
890 ,-Ft
1.800 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok.Segítség!!! Raktam fel az albumomba egy körömről képet....nagyon rossz állapotban vannak a vendég körmei(ma volt nálam először),az egész hepehupás+törik...de nagyon nem tetszettek a körmei,mert tényleg nagyon puklis az egész körme,ráadásul mostanában sok mindenre allergiás,hol a kézfején hol a nyakán vannak piros kiütések.Nem mertem neki műkörmöt csinálni,csak easy off-ot tettem rá.Ha valaki látott már ilyen körmöt kérem jelezze,hogy mi lehet ez.Köszönöm.
Kedves Zsuzsa! Ha sok dologra allergiás a vendéged, akkor először bőrtesztet kell végezni nála. Ha a kezére fújsz fertőtlenítőt, látszik is rögtön, bepirosodik-e illetve szól ha csípi. Tegyél valahová a csuklójára vagy a karhajlatához (ahonnan vért szoktak venni) egy kis pötty zselét. Ha pirosodik vagy égeti vagy viszket, akkor allergiás rá. 24 óra múlva jöjjön vissza, és ha az adott felületen nincs semmilyen elváltozás, akkor minden rendben. Megnéztem a képet: a vendég körme nem egyszerű eset, de nem is lehetetlen. Előkészítésénél jobban meg kell reszelni (esetleg géppel is, ha szoktad), anyagokból mindenképpen Nail Prep, Savas Primer, Savmentes Primer, majd a vendég saját körmére Base Gel vékonyan (ez is segít kiegyenlíteni a felületét), 3 perc lámpázás, ezután jöhet az alapréteg (nem tudom, melyik zselét szereted, nekem az Extreme Clear a kedvencem, én mindenhez azt használom:). Sok sikert és kitartás! Kérlek, mesélj majd, mi történt!
Sziasztok.Segítség!!! Raktam fel az albumomba egy körömről képet....nagyon rossz állapotban vannak a vendég körmei(ma volt nálam először),az egész hepehupás+törik...de nagyon nem tetszettek a körmei,mert tényleg nagyon puklis az egész körme,ráadásul mostanában sok mindenre allergiás,hol a kézfején hol a nyakán vannak piros kiütések.Nem mertem neki műkörmöt csinálni,csak easy off-ot tettem rá.Ha valaki látott már ilyen körmöt kérem jelezze,hogy mi lehet ez.Köszönöm.
Szia!igen.
Köszike...Szilvike:-)!
Sziasztok.Ha saját köröm megerősítését csinálok easy off-al,ugyan az az eljárás mint ha gél lakkot készítenék?Gondolok például arra ha francia véggel szeretném csinálni....+ díszíteni.Tehát 1réteg easy off,majd francia vég,és erre megint easy off?
Szia!igen.
Sziasztok.Ha saját köröm megerősítését csinálok easy off-al,ugyan az az eljárás mint ha gél lakkot készítenék?Gondolok például arra ha francia véggel szeretném csinálni....+ díszíteni.Tehát 1réteg easy off,majd francia vég,és erre megint easy off?
Szia Móni! Én melletted vagyok az előkészítők ügyében:) A spray prep a bőrt is fertőtleníti (akárcsak a Clarasept spray), mert fújunk belőle a bőrre is. A Nail Prep pedig kifejezetten a körömlemezre való. Így mindkét felületet megfelelő módon fertőtlenítjük és előkészítjük a szükséges anyagokkal:D És a Base Gel valóban csodákat művel a problémás körmökkel:)
Lányok, Jutkának igaza van, a Base Gel a zselés körmök tapadásában verhetetlen!
Elég magas színvonalú oktatás lehet nálatok, ha ázsiás zselével tanultok....Nekem is elég zsíros a körmöm, de megfelelő előkészítés után hetekig fent marad. Használj spay prep, nail prep, savas és savmentes primert így, ebben a sorrendben. Mielőtt más leszedné rólam a keresztvizet, mert a spray prepet is és a nail prepet is írtam, (elvileg az egyik is elég) jelzem, hogy Almási Heni így tanította :-) És mindenképpen cseréld le a zselét valami minőségi anyagra. Úgy már biztos jó lesz.
Szia Móni! Én melletted vagyok az előkészítők ügyében:) A spray prep a bőrt is fertőtleníti (akárcsak a Clarasept spray), mert fújunk belőle a bőrre is. A Nail Prep pedig kifejezetten a körömlemezre való. Így mindkét felületet megfelelő módon fertőtlenítjük és előkészítjük a szükséges anyagokkal:D És a Base Gel valóban csodákat művel a problémás körmökkel:)
Sziasztok! Én írtam már a problémámról.pontosítom, most múlt egy hetes a körmöm és a körömágy valamint az oldalak felől kezd levegősödni és apró kis szilánkokban van hogy le is potyog belőle.képet sajnos nem tudok feltölteni,próbáltam lefényképezni, de nem látszik igazán a probléma.köszönöm.
Tímeszia, a helytelen előkészítés, valamint a zselé a körömsáncokba való befolyatása miatt levegősödhet a körmöd. De ez csak egy ok. Az azonban biztos, hogy a levegős körmöknél sosem a viselőjében kell keresni a hibát.
Sziasztok! Én írtam már a problémámról.pontosítom, most múlt egy hetes a körmöm és a körömágy valamint az oldalak felől kezd levegősödni és apró kis szilánkokban van hogy le is potyog belőle.képet sajnos nem tudok feltölteni,próbáltam lefényképezni, de nem látszik igazán a probléma.köszönöm.
Kedves Timi!A probléma az előkészítésben lesz,még ha zsíros a bőröd v körmöd, akkor sem szabad előfordulnia ilyennek(megvannak azok az előkészítő anyagok amivel nem fordulhat elő ez a probléma). Cristal-os termékekkel dolgozik a körmösöd, lehet v.milyen gyengébb minőségű anygokkal?A másik probléma lehet, h befolyatja a zselét az oldalsó sáncokhoz,és ezért levegősödik fel ilyen hamar.
Kedves Timi, azt írod, hogy "pár nap múlva elkezd alulról feljönni a zselé" - pontosan hol kezd el fellevegősödni? Gondoljuk a cuticula résznél, vagy az oldalsó körömsáncnál, de pontosítani kellene a bajos körömrészt. Leginkább egy fotó is jól jönne, ide fel is töltheted a képtárba - ha már így is beregisztráltál, nem tart semeddig. Utána írd ide nekünk, hogy feltöltötted a levegős körmödről a képet. Valójában nincs olyan, hogy valakinek "nem bírja a zselét" a körme.... inkább a helytelen anyagválasztás és/vagy az előkészítés lehet a baj forrása. Ha nincs más megoldás, cserélj műkörmöst.