2025. január 12. - Ernő, Erneszta, Tatjána napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm készítés hibái fórum

A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db

Műköröm készítés hibái

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.02.28 - 09:54
Fodor Ágnes

Sziasztok! Pár hónapja végeztem csak el az iskolát,de a gel-lac kifog rajtam.Van egy barátnőm akin próbálgatok,de másfél hét volt a legtöbb amit kibírt rajta a gel-lac.Mindig felpattog elől a szabadszél mentén,de nem minden körme,csak 2-3.Odafigyelek hogy mindig lezárjam minden egyes réteget és mégis... Valahol olvastam hogy ha nem a GL00 teszem alapnak hanem az Easy off-ot akkor azzal tartósabb.Tud nekem valaki segíteni valóban?Köszönöm

2012.02.26 - 15:22
Crystal Nails
Válasz Balog Andrea - 2012. február 20., hétfő 14:50 üzenetére

Szija! Köszönöm a segítséget, de közben tudtam beszélni az egyik műkörmös ismerősömmel és sikerült megoldani a problémát! :) Amúgy nem végeztem OKJ-s vizsgát, még csak itthon csinálgatom! További szép napot nektek!

Javasoljuk, nézz körül, s iratkozz be egy OKJ-s képzésre, sok bajtól kíméled meg magad és azokat akiknek műkörmöt építesz.

Balog Andrea - Válaszolok
2012.02.20 - 14:50
Balog Andrea - vendég
Válasz Crystal Nails - 2012. február 15., szerda 19:15 üzenetére

Andrea, valóban lejjebb már többször taglaltuk a levegősödést. Meg szabad kérdezni, hogy hol végeztél OKJ-s képzést?

Szija! Köszönöm a segítséget, de közben tudtam beszélni az egyik műkörmös ismerősömmel és sikerült megoldani a problémát! :) Amúgy nem végeztem OKJ-s vizsgát, még csak itthon csinálgatom! További szép napot nektek!

2012.02.19 - 19:54
Crystal Nails
Válasz Fabian Zsuzsa - 2012. február 17., péntek 20:23 üzenetére

Ami viszont ideillő téma....és segítségre lenne szükségem.Van egy vendégem,most másodszorra jött hozzám,borzalmasan törik a körme,és hosszanti barázdált....és iszonyatosan száraz a keze.Körömerősítésként az easy off-ot ajánlottam neki,a japán manikűr annyira nem volt szimpatikus már egyszer kipróbálta.Az a bajom,hogy annyira vékonyak a körmei,némelyik horpadt is,hogy egy picit megreszelem és szinte kilyukad,féltem ma is elmattítani a reszelővel.Műkörme nincs,nem szereti,idősebb konzervatív hölgy.Mit csináljak?Valószínű legközelebb csak bufival fogom mattítani.

Zsuzsa, igen, csak bufferrel mattítsd, s leginkább az ennyire vékony körömlemezre a gumizselé is megoldás lehet! Sok sikert kívánunk és várjuk a beszámolót, hogy boldogultál a problémával.

2012.02.19 - 19:52
Crystal Nails
Válasz Fabian Zsuzsa - 2012. február 17., péntek 20:01 üzenetére

Sziasztok!Nem igazán ide illő téma,de azért elmesélném a mai kis történetemet,tanulságos volt.Bejelentkezett hozzám egy kedves vendég pedikűrre,ma 3 órára.Még sosem találkoztunk a weboldalam keltette fel munkám iránti érdeklődését.Türelmetlenül vártam,mert valahogy a pedikűr közelebb áll a szívemhez,mint a műkörömépítés:-).Tehát csak vártam és....vártam,fél 4 volt már,de a vendégem még sehol.A kolléganőm unszolt,hogy hívjam már fel,biztos nem tudja melyik üzlet vagyunk mi(nem csodálom 1 háztömbben 3 szépségszalon van),de én nem szeretek akaratoskodni...nem jön,akkor nem jön.Végül csak felhívtam,megkérdeztem hogy merre jár,mire közölte velem,"hát itt vagyok a szalonban a Móninál"....mire én"tényleg?De engem Zsuzsinak hívnak".Jött a kétségbeesés kellemetlen érzést véltem felfedni a hangján..."Ajjaj(mondta),hát én bejöttem egy szalonba,kérdeztem hogy itt dolgozik e a Zsuzsi pedikűrös,ők meg mondták hogy nem csak Juci van.A kedves Juci nagyon készséges volt,udvariasan leültette a székébe,és mondta neki hogy éppen ráér és megcsinálja a lábát.A kedves vendégem meg maradt.Gondoltam átmegyek a szomszédba megnézem,hogy dolgozik ott a Jucika,de a kolléganőm,bizonyára jól ismer már.....inkább marasztalásra bírt.De nagyon figyelmes volt,a "vendégem"közölte velem,hogy legközelebb hozzám jön:-).ŐŐőőőő,inkább most kihagynám azt a részt amit válaszoltam:-).Hogy mi a tanulság ebből?....:-)....azt mindenki döntse el saját maga:-)

Kedves Zsuzsi, sajnos ilyen előfordul, mióta világ a világ elég nagy a harc a vendégek kegyeiért! Azonban sokan megtapasztalták már azt a mondást is, hogy "egy elmaradt vendég helyett hamarosan kettő fog jönni! Figyeld meg, ez így is lesz! :)

2012.02.19 - 19:25
Kiss Anett
Válasz Balázsi Szilvia - 2012. február 19., vasárnap 19:17 üzenetére

Szia!Igen!

Köszi a választ azt hittem tudtok valami csoda trükköt :)!

2012.02.19 - 19:17
Balázsi Szilvia
Válasz Kiss Anett - 2012. február 19., vasárnap 18:18 üzenetére

Sziasztok!az lenne a kérdésem hogy a zselét csak reszeléssel lehet leszedni a körömről?lehet buta kérdés de eddig én így csináltam :)!

Szia!Igen!

2012.02.19 - 18:18
Kiss Anett

Sziasztok!az lenne a kérdésem hogy a zselét csak reszeléssel lehet leszedni a körömről?lehet buta kérdés de eddig én így csináltam :)!

2012.02.19 - 08:35
Balázsi Szilvia
Válasz Fabian Zsuzsa - 2012. február 18., szombat 06:45 üzenetére

Szia:-).Köszike...viszont valami még eszembe jutott,és tutira jelentkezni fog emiatt a vendégem.Én tipp oldóval próbáltam leszedni az easy offot,de meg sem mozdult.Le kellett reszelnem,ezután ráraktam a fertőtlenítő anyagokat,nem írnám le mert sokat használok....Ezután elkezdtem felrakni az easy offot...két rétegben.Mikor ezeket felhelyeztem,akkor láttam,hogy 2-3 körme besárgult(úgy nézett ki a körme mint egy erős dohányos,vagy gomba),sárgás barna folt volt de nem nagy területen.Ez,mi lehet?Csak nem gombásodott be nálam a körme?Én arra tippeltem,hogy nem jól reszeltem le az előző anyagot,és ezekre rákentem az előkészítő folyadékot....

Uhhh...hát én Easy Off-ot Top Gel-t használok a gél lakkozáshoz is fedőrétegként. Nekem az nem szokott sárgulni, csak a gél lakk, de akkor sem egy pici ponton. Hát...jó kérdés mi lehet..

2012.02.18 - 06:45
Fabian Zsuzsa
Válasz Balázsi Szilvia - 2012. február 18., szombat 06:23 üzenetére

:D:D:D Az kemény:) Én is tegnap vártam egy új lányt, 20 perc késés után felhívtam, (rossz passzban voltam, nem szoktam felhívni de most le akartam cseszerinteni:D), hogy merre van, mire közölte, hogy nem tudja miről beszélek, biztos rossz számot hívtam:D

Az se rossz:-)

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár