2025. január 12. - Ernő, Erneszta, Tatjána napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.980 ,-Ft
890 ,-Ft
14.900 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szia! Ne haragudj de már nem bírom nézni ,hogy senki nem válaszol a kérdésedre,de már nagyon szeretnék visszakérdezni inkább.Elvégezted a tanfolyamot ,mert ha nem akkor itt ordít a hiba a kérdésben:a körmöt nem megreszelni kell hanem felbolyhozni,a körömágyat feltolni meg nem tudom te technikailag hogy szoktad de itt valami nem stimmel.Vagy csak rosszul fejezted ki magad???
Kérdésedre válaszolva... Nem ,nem végeztem el tanfolyamot. Elnézést ha rosszul fejeztem ki magam... Szarupárkányt feltolom... bolyhozom...
Szia! Ne haragudj de már nem bírom nézni ,hogy senki nem válaszol a kérdésedre,de már nagyon szeretnék visszakérdezni inkább.Elvégezted a tanfolyamot ,mert ha nem akkor itt ordít a hiba a kérdésben:a körmöt nem megreszelni kell hanem felbolyhozni,a körömágyat feltolni meg nem tudom te technikailag hogy szoktad de itt valami nem stimmel.Vagy csak rosszul fejezted ki magad???
Sziasztok. Új regisztráló vagyok és a műkörmös "Szakmámban" is nagyon kezdő. Néhány körmöt már készítettem ismerőseimnek, családtagjaimnak. Nagyon változó, hogy kinek meddig bírja pedig az anyagok ugyan azok. Abban szeretném segítségetek kérni hogy vajon hol ronthattam el a dolgot... Kezdetnek finoman megreszelem a körmöt feltolom a körömágyat...stb, majd 3in1 bennel lefújom ezután primerrel kenem be. nem tudom mit tehetnék még annak érdekében hogy tartósabb legyen... ja és mellékesen nem minden köröm válik fel... és általában csak azzal járok így ami épített és nem tippes...előre is köszönöm segítségeteket.
Nem használok oldót, túl sokáig tart. Mindig reszelek. Nagyon ügyelve, hogy a saját körmöt ne reszeljem meg, nehogy elgyengüljön.
Értem:) és mivel ?kézi reszelővel vagy géppel? köszi!
Zsuzsa, szia! A Milky Pinket 3 percig lámpázd, akkor is ha csillámot teszel bele! Ez fontos, különben nem fog sikerülni a köröm és valóban csak szétkened a csillámot - ahelyett hogy az a helyén szépen belekötne a gél lakkba. Sok sikert kívánunk!
Rendben,akkor így csinálom.....de tényleg nem volt gond eddig a kevesebb kötési idővel.Köszönöm.
Már értem miért a Milky Pink gél lakk-ba tetted a csillámot.:) Végig néztem a step by step-em. Én a Milky-t pont arra a részre kentem fel amin nincs csillám, hogy szép színe legyen a körömágya. A másik felére szintén 's' vonalban a top gelt és abba tettem a csillámport. Kijavítom a leírást, mert félreérthető.
Áhá...:-)...értem.Köszi:-)
Szilvia amikor új gél lakkot kensz és előtte is volt a vendég körmén gél lakk akkor te reszelővel szeded le a felesleget ?csak ilyenkor vagy mindig ezt a módszert használod?a leoldót nem használod ,ez jobban bevált? Köszi!
Nem használok oldót, túl sokáig tart. Mindig reszelek. Nagyon ügyelve, hogy a saját körmöt ne reszeljem meg, nehogy elgyengüljön.
Sziasztok!Kérdésem lenne.Vettem csillámport,amit gél lakkba raktam díszitésnek,de valahogy nem úgy sikerült ahogy szerettem volna.Úgy csináltam,hogy base gel...ezután milky pink...ebbe belerakosgattam a csillámot,egy percig köttettem majd leakartam zárni clearral,de ahogy végig húztam az ecsetet,azzal a mozdulattal jött le a fél csillám is.Jól elszórakozgattam mire megcsináltam,persze a vendégemnek nem mondhattam hogy fogalmam sincs hogy kell:-)(na de mindegy). Muszáj volt még egyszer clearral lezárnom,mert érdes volt az egész....mintha csak a tetejére raktam volna.Mit nem csináltam jól?
Zsuzsa, szia! A Milky Pinket 3 percig lámpázd, akkor is ha csillámot teszel bele! Ez fontos, különben nem fog sikerülni a köröm és valóban csak szétkened a csillámot - ahelyett hogy az a helyén szépen belekötne a gél lakkba. Sok sikert kívánunk!
Szilvia amikor új gél lakkot kensz és előtte is volt a vendég körmén gél lakk akkor te reszelővel szeded le a felesleget ?csak ilyenkor vagy mindig ezt a módszert használod?a leoldót nem használod ,ez jobban bevált? Köszi!
Jutka!A milky pinknél miért kéne 3perc kötettési idő?.Én csak a végén köttettem annyit...a többinél 1percet.
Már értem miért a Milky Pink gél lakk-ba tetted a csillámot.:) Végig néztem a step by step-em. Én a Milky-t pont arra a részre kentem fel amin nincs csillám, hogy szép színe legyen a körömágya. A másik felére szintén 's' vonalban a top gelt és abba tettem a csillámport. Kijavítom a leírást, mert félreérthető.