2025. január 12. - Ernő, Erneszta, Tatjána napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm készítés hibái fórum

A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db

Műköröm készítés hibái

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.02.05 - 08:58
Balázsi Szilvia
Válasz Fabian Zsuzsa - 2012. február 4., szombat 18:50 üzenetére

Szia.Igen,a Te képed alapján csináltam:-)....csak én nem kentem a csillám alá top gélt....gondoltam elég ragacsos a milky pink miatt...és nekem nincs top gélem:-).Na,mindegy...nem igazán sikerült.

Nem muszáj top gel-lel. Jó a gél lakk átlátszója.

2012.02.04 - 19:22
Huszár Jutka

A biztonság kedvéért, hogy biztosan megkössön rendesen:) De ha másképp is jó és beválik, és tartósan megmarad, nyugodtan maradj a saját módszerednél.

2012.02.04 - 18:51
Fabian Zsuzsa
Válasz Huszár Jutka - 2012. február 4., szombat 18:33 üzenetére

Szia! Egy perc köttetés nem elég, 3-4 perc kell. És igen, Balázsi Szilvi step by step munkájából jókat lehet puskázni, mert részletesen leír és bemutat mindent:)

Jutka!A milky pinknél miért kéne 3perc kötettési idő?.Én csak a végén köttettem annyit...a többinél 1percet.

2012.02.04 - 18:50
Huszár Jutka
Válasz Nagy Petra - 2012. február 2., csütörtök 20:21 üzenetére

Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni! Vendégemnek épített zselés körmei előtt vékony, töredező természetes körmei voltak. Kb, 4 hónap után leszedtük neki a zselét, többször mondta h fáj neki. A szabadszél felől felfelé fehér voltok vannak pár körmén(szabálytalanok) és nagyon könnyen törnek a körmei. Nem láttam még gombás körmöt, remélem nem az. Lehetséges h meg lettek reszelve? Mivel kezeljem? Kétségbe vagyok esve... Segítsetek, nagyon megköszönném!

Szia! Több mindenről lehet szó. Ha nagyon agyonra voltak reszelve a körmei, akkor azok a fehér foltok lehetnek sérülések (csúnyán fogalmazva "lyukak") a körömlemezen, a túlreszelés eredményei. De a szabálytalan foltokból és hogy a szabadszél felől vannak, akár fonalas gomba is lehet. Azt helyi gombaölő szerekkel (Antifungus, Canesten krém) lehet kezelni (vagy a nagyanyáink-féle ecetes dúnsztkötéses borogatással). A biztonság kedvéért menjen el orvoshoz is, hogy biztosak legyetek, mi is ez pontosan. Ha gomba, akkor mindenképp kezelni kell gyógyszerekkel. Ha csak a túlreszelés eredménye, akkor ha óvatosan érdesíted meg a felülelet, mehet rá géllak vagy zselés körömerősítés. Majd írd meg, mire jutottatok!

2012.02.04 - 18:50
Fabian Zsuzsa
Válasz Balázsi Szilvia - 2012. február 4., szombat 18:22 üzenetére

Szia! Én csináltam egy csillámos gél lakk step by step-et. Nézd meg azt. Az alapján el tudod készíteni.

Szia.Igen,a Te képed alapján csináltam:-)....csak én nem kentem a csillám alá top gélt....gondoltam elég ragacsos a milky pink miatt...és nekem nincs top gélem:-).Na,mindegy...nem igazán sikerült.

2012.02.04 - 18:33
Huszár Jutka
Válasz Fabian Zsuzsa - 2012. február 4., szombat 17:20 üzenetére

Sziasztok!Kérdésem lenne.Vettem csillámport,amit gél lakkba raktam díszitésnek,de valahogy nem úgy sikerült ahogy szerettem volna.Úgy csináltam,hogy base gel...ezután milky pink...ebbe belerakosgattam a csillámot,egy percig köttettem majd leakartam zárni clearral,de ahogy végig húztam az ecsetet,azzal a mozdulattal jött le a fél csillám is.Jól elszórakozgattam mire megcsináltam,persze a vendégemnek nem mondhattam hogy fogalmam sincs hogy kell:-)(na de mindegy). Muszáj volt még egyszer clearral lezárnom,mert érdes volt az egész....mintha csak a tetejére raktam volna.Mit nem csináltam jól?

Szia! Egy perc köttetés nem elég, 3-4 perc kell. És igen, Balázsi Szilvi step by step munkájából jókat lehet puskázni, mert részletesen leír és bemutat mindent:)

2012.02.04 - 18:22
Balázsi Szilvia

Szia! Én csináltam egy csillámos gél lakk step by step-et. Nézd meg azt. Az alapján el tudod készíteni.

2012.02.04 - 17:20
Fabian Zsuzsa

Sziasztok!Kérdésem lenne.Vettem csillámport,amit gél lakkba raktam díszitésnek,de valahogy nem úgy sikerült ahogy szerettem volna.Úgy csináltam,hogy base gel...ezután milky pink...ebbe belerakosgattam a csillámot,egy percig köttettem majd leakartam zárni clearral,de ahogy végig húztam az ecsetet,azzal a mozdulattal jött le a fél csillám is.Jól elszórakozgattam mire megcsináltam,persze a vendégemnek nem mondhattam hogy fogalmam sincs hogy kell:-)(na de mindegy). Muszáj volt még egyszer clearral lezárnom,mert érdes volt az egész....mintha csak a tetejére raktam volna.Mit nem csináltam jól?

Nagy Nikolett - Válaszolok
2012.02.03 - 20:52
Nagy Nikolett - törölt felhasználó
Válasz Crystal Nails - 2012. február 2., csütörtök 20:07 üzenetére

Nikolett, a Base Gel pontosan az ilyen problémás körmökre lett kifejlesztve! Kend fel az előkészítő folyadékok után nagyon vékonyan a természetes körömlemezre. Töltésként mehet az anyagmaradványra is picit, de elsősorban a természetes körömre hatásos. Sok sikert kívánunk neked!

Köszönöm a válaszokat! :)

2012.02.03 - 19:57
Crystal Nails

Petra, szia! Ne pánikolj, inkább fotózd le a körmöt, így látatlanból elég nehéz lenne bármit is mondani rá. Ha töltesz fele gy éles és közeli fotót a természetes körömről, nagyobb eséllyel tudjuk megmondani neked mi érte a vendéged körmét. Írj ide a fórumba egy üzenetet nekünk ha feltöltötted! Köszi, igyekszünk segíteni!

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár