2025. január 13. - Veronika, Csongor napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
150 ,-Ft
14.900 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni! Vendégemnek épített zselés körmei előtt vékony, töredező természetes körmei voltak. Kb, 4 hónap után leszedtük neki a zselét, többször mondta h fáj neki. A szabadszél felől felfelé fehér voltok vannak pár körmén(szabálytalanok) és nagyon könnyen törnek a körmei. Nem láttam még gombás körmöt, remélem nem az. Lehetséges h meg lettek reszelve? Mivel kezeljem? Kétségbe vagyok esve... Segítsetek, nagyon megköszönném!
Sziasztok! Mi a véleményetek a base gel-ről? Van 1-2 vendégem,akinek mindig fellevegősödik a körme. Érdemes lenne szerintetek ezt az anyagot kipróbálni? Üdv: Niki
Nikolett, a Base Gel pontosan az ilyen problémás körmökre lett kifejlesztve! Kend fel az előkészítő folyadékok után nagyon vékonyan a természetes körömlemezre. Töltésként mehet az anyagmaradványra is picit, de elsősorban a természetes körömre hatásos. Sok sikert kívánunk neked!
Szia! Köszönöm válaszod! Ha tényleg ilyen jó,akkor hamarosan be is szerzem! :)
Szerintem is nagyon jó,kezdőként is teljesen kiküszöbölhető a fellevegősödés!
Szia! Köszönöm válaszod! Ha tényleg ilyen jó,akkor hamarosan be is szerzem! :)
Sziasztok! Mi a véleményetek a base gel-ről? Van 1-2 vendégem,akinek mindig fellevegősödik a körme. Érdemes lenne szerintetek ezt az anyagot kipróbálni? Üdv: Niki
Szia Niki!Nekem van Base gélem,és szerint nagyon jó!Érdemes beszerezned.:)A természetes körömre kell kenni,a sablon részre nem kell,és vékonyan kend fel.Nekem bevált! Sok sikert!
Köszönöm szépen! Építeni én CN Builder Clear I.-es zselével szoktam, mert az áll a kezemre. Gyakorolok, hátha utána szebben megy majd. Köszönöm mégegyszer, hogy mindig válaszoltok:) Ez sokat jelent nekünk, kezdőknek:)
Anikó, szia! Vékony alapréteget képezz ecsettel a természetes körömlemezen, majd helyezz egy pici gombócot a szabadszélhez a sablonra, s azt egyengesd el a sablon és a körömlemez közötti aprócska lépcsős hézagban. Ez nagyon sok gyakorlást igényel de megéri, mert csakis így lehet egyenletes mintázatú, szép körmöt építeni. Sok sikert, szólj ha valami nem megy.
Anikó, szia! Vékony alapréteget milyen anyagból? Egy érvényes mindkét anyagra: kevés anyaggal, nagy gondossággal és nagyon finom ecsetmozdulatokkal kell kiküszöbölni a természetes körömlemez és a sablon közötti aprócska lépcsőt.Sok sikert!
Köszönöm szépen! Építeni én CN Builder Clear I.-es zselével szoktam, mert az áll a kezemre. Gyakorolok, hátha utána szebben megy majd. Köszönöm mégegyszer, hogy mindig válaszoltok:) Ez sokat jelent nekünk, kezdőknek:)
Viszont egy kérdésem lenne: hogyan tudnék igazán szép, vékony alapréteget készíteni? Nekem az a gyanúm, hogy a sablonfelhelyezésbe csúszott egy kis hiba. Csak két köröm (a két mutatóujjon) van az a problémám, hogy vastag, a többi szerintem egész jó.
Anikó, szia! Vékony alapréteget milyen anyagból? Egy érvényes mindkét anyagra: kevés anyaggal, nagy gondossággal és nagyon finom ecsetmozdulatokkal kell kiküszöbölni a természetes körömlemez és a sablon közötti aprócska lépcsőt.Sok sikert!
Sziasztok. Segitsegeteket szeretnem kerni.Tanfolyamra nem tudok elmenni,de nagyoon szeretnem elsajatitani az akvarell festest,tudnatok esetleg mondani konyvben ,vagy dvd-ben erre lehetoseget.Nagyon koszonom ha valaki segitene.
Erika, a Youtube videó portálon szerintünk garmadával találsz ilyen témájú kisfilmeket.