2025. január 13. - Veronika, Csongor napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm készítés hibái fórum

A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db

Műköröm készítés hibái

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Nagy Petra - Válaszolok
2012.02.02 - 20:21
Nagy Petra - vendég

Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni! Vendégemnek épített zselés körmei előtt vékony, töredező természetes körmei voltak. Kb, 4 hónap után leszedtük neki a zselét, többször mondta h fáj neki. A szabadszél felől felfelé fehér voltok vannak pár körmén(szabálytalanok) és nagyon könnyen törnek a körmei. Nem láttam még gombás körmöt, remélem nem az. Lehetséges h meg lettek reszelve? Mivel kezeljem? Kétségbe vagyok esve... Segítsetek, nagyon megköszönném!

2012.02.02 - 20:07
Crystal Nails
Válasz Nagy Nikolett - 2012. február 2., csütörtök 15:12 üzenetére

Sziasztok! Mi a véleményetek a base gel-ről? Van 1-2 vendégem,akinek mindig fellevegősödik a körme. Érdemes lenne szerintetek ezt az anyagot kipróbálni? Üdv: Niki

Nikolett, a Base Gel pontosan az ilyen problémás körmökre lett kifejlesztve! Kend fel az előkészítő folyadékok után nagyon vékonyan a természetes körömlemezre. Töltésként mehet az anyagmaradványra is picit, de elsősorban a természetes körömre hatásos. Sok sikert kívánunk neked!

2012.02.02 - 16:27
Anda Andrea
Válasz Nagy Nikolett - 2012. február 2., csütörtök 16:01 üzenetére

Szia! Köszönöm válaszod! Ha tényleg ilyen jó,akkor hamarosan be is szerzem! :)

Szerintem is nagyon jó,kezdőként is teljesen kiküszöbölhető a fellevegősödés!

Nagy Nikolett - Válaszolok
2012.02.02 - 16:01
Nagy Nikolett - törölt felhasználó

Szia! Köszönöm válaszod! Ha tényleg ilyen jó,akkor hamarosan be is szerzem! :)

2012.02.02 - 15:33
Szűcs Noémi
Válasz Nagy Nikolett - 2012. február 2., csütörtök 15:12 üzenetére

Sziasztok! Mi a véleményetek a base gel-ről? Van 1-2 vendégem,akinek mindig fellevegősödik a körme. Érdemes lenne szerintetek ezt az anyagot kipróbálni? Üdv: Niki

Szia Niki!Nekem van Base gélem,és szerint nagyon jó!Érdemes beszerezned.:)A természetes körömre kell kenni,a sablon részre nem kell,és vékonyan kend fel.Nekem bevált! Sok sikert!

Nagy Nikolett - Válaszolok
2012.02.02 - 15:12
Nagy Nikolett - törölt felhasználó

2012.02.01 - 18:59
Crystal Nails
Válasz Racskó Anikó - 2012. január 31., kedd 16:55 üzenetére

Köszönöm szépen! Építeni én CN Builder Clear I.-es zselével szoktam, mert az áll a kezemre. Gyakorolok, hátha utána szebben megy majd. Köszönöm mégegyszer, hogy mindig válaszoltok:) Ez sokat jelent nekünk, kezdőknek:)

Anikó, szia! Vékony alapréteget képezz ecsettel a természetes körömlemezen, majd helyezz egy pici gombócot a szabadszélhez a sablonra, s azt egyengesd el a sablon és a körömlemez közötti aprócska lépcsős hézagban. Ez nagyon sok gyakorlást igényel de megéri, mert csakis így lehet egyenletes mintázatú, szép körmöt építeni. Sok sikert, szólj ha valami nem megy.

Racskó Anikó - Válaszolok
2012.01.31 - 16:55
Racskó Anikó - vendég
Válasz Crystal Nails - 2012. január 31., kedd 15:48 üzenetére

Anikó, szia! Vékony alapréteget milyen anyagból? Egy érvényes mindkét anyagra: kevés anyaggal, nagy gondossággal és nagyon finom ecsetmozdulatokkal kell kiküszöbölni a természetes körömlemez és a sablon közötti aprócska lépcsőt.Sok sikert!

Köszönöm szépen! Építeni én CN Builder Clear I.-es zselével szoktam, mert az áll a kezemre. Gyakorolok, hátha utána szebben megy majd. Köszönöm mégegyszer, hogy mindig válaszoltok:) Ez sokat jelent nekünk, kezdőknek:)

2012.01.31 - 15:48
Crystal Nails
Válasz Racskó Anikó - 2012. január 29., vasárnap 18:32 üzenetére

Viszont egy kérdésem lenne: hogyan tudnék igazán szép, vékony alapréteget készíteni? Nekem az a gyanúm, hogy a sablonfelhelyezésbe csúszott egy kis hiba. Csak két köröm (a két mutatóujjon) van az a problémám, hogy vastag, a többi szerintem egész jó.

Anikó, szia! Vékony alapréteget milyen anyagból? Egy érvényes mindkét anyagra: kevés anyaggal, nagy gondossággal és nagyon finom ecsetmozdulatokkal kell kiküszöbölni a természetes körömlemez és a sablon közötti aprócska lépcsőt.Sok sikert!

2012.01.31 - 15:46
Crystal Nails
Válasz Pipó Erika - 2012. január 29., vasárnap 19:53 üzenetére

Sziasztok. Segitsegeteket szeretnem kerni.Tanfolyamra nem tudok elmenni,de nagyoon szeretnem elsajatitani az akvarell festest,tudnatok esetleg mondani konyvben ,vagy dvd-ben erre lehetoseget.Nagyon koszonom ha valaki segitene.

Erika, a Youtube videó portálon szerintünk garmadával találsz ilyen témájú kisfilmeket.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár