2025. január 13. - Veronika, Csongor napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Viszont egy kérdésem lenne: hogyan tudnék igazán szép, vékony alapréteget készíteni? Nekem az a gyanúm, hogy a sablonfelhelyezésbe csúszott egy kis hiba. Csak két köröm (a két mutatóujjon) van az a problémám, hogy vastag, a többi szerintem egész jó.
Szia! Szerintem a sablonfelhelyezéssel lehet a probléma!(Ha többi ujjon nem tapasztalsz ilyet.)Szerintem minden azon múlik,hogy résmentesen legyen a sablon felrakva.Sok körmös például nem igazítja (nem vágja ki a sablont-szükség szerint)így elég érdekes alakzatok születnek :)
Sziasztok. Segitsegeteket szeretnem kerni.Tanfolyamra nem tudok elmenni,de nagyoon szeretnem elsajatitani az akvarell festest,tudnatok esetleg mondani konyvben ,vagy dvd-ben erre lehetoseget.Nagyon koszonom ha valaki segitene.
Viszont egy kérdésem lenne: hogyan tudnék igazán szép, vékony alapréteget készíteni? Nekem az a gyanúm, hogy a sablonfelhelyezésbe csúszott egy kis hiba. Csak két köröm (a két mutatóujjon) van az a problémám, hogy vastag, a többi szerintem egész jó.
Sziasztok! Pozitív tapasztalatot szeretnék megosztani Veletek! A múltkoriban problémám volt egyik fodrász vendégem körmeivel, hogy mindig felválnak. Nos, vettem Base Gel-t és láss csodát: mint a beton, úgy álltak a körmei 3 hét után is, semmi felválás, semmi levegő. Nagyon boldog vagyok:)
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni anyag használat terén. Az extreme lear zselé egy nagyon sűrű remek anyag, de képtelen vagyok buborék mentesen felrakni.A tégely széléről veszem fel az anyagot és nem emelem el az ecsetet,de ahogy haladok előre az x-edik körömnél már egyre és egyre bubisabb. mit csinálok rosszul? Köszi Enikő
Enikő, szia! Az egyik legjobb építő zselével dolgozol, ami nem buborékosodik, tehát a felhordó mozdulataidban lehet a probléma. Lehetséges, hogy a C ív felvitelekor túl sokat igazgatod, dagasztod a zselét? Az anyag helyes felhordásában segíthetnek a videóink is, keresd Kovács Gabó zselés körömépítését a Youtube-on, onnan ellesheted a helyes technikát. Sok sikert, ha nem boldogulnál, írj!
Köszönöm kérdésed.Foltokban száraz a kezük ujjak között óra csatnál volt akinek még a tenyere is szinte ugy nézett ki mintha megéget volna neki mükörmöt se raktunk fel nem tudom hogy az befolyásolná e a dolgokat.A hidegre panaszkodnak és időszakosan jelentkezik náluk a probléma.Egyébként mükörmöt lehet felrakni????előre is köszönöm
Erika, műkörmöt lehet felrakni, de lehet, hogy a vendéged keze ún. hidegallergiás, ami nem ekcéma, hanem annál csökkentettebb intenzitású tünetekkel rendelkezik, de valóban hasonlít az allergiára. Mindenképp küldjük el ezeket a vendégeket jó hírű bőrgyógyászhoz, hogy kiderüljön egyszer s mindenkorra a tünet oka. kbk9
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni anyag használat terén. Az extreme lear zselé egy nagyon sűrű remek anyag, de képtelen vagyok buborék mentesen felrakni.A tégely széléről veszem fel az anyagot és nem emelem el az ecsetet,de ahogy haladok előre az x-edik körömnél már egyre és egyre bubisabb. mit csinálok rosszul? Köszi Enikő
Lehet hogy túl hirtelen mozdulatokkal dolgozol? Milyen ecsetet használsz? A firm gel nagyon jó...
Köszönöm Kata igen ez a helyes megközelités tipikus jelei.Semmi esetre nem vállalnám a kockázatot főleg hogy valakit megfertőzzek egyébként ez fennálhat ???Fertőző én ugy tudom ez Allergia ez által nem, különben akár buszon kapaszkodásnál is elkaphatnánk???Köszönöm a segitséget
Szia Erika!Nyugi, nem fertőző. Két fajtáit különböztetünk meg, allergiás, és irritatív. Ami azt jelenti, h vmilyen anyag érintkezése váltja ki, illetve maga az allergiás betegség, ezen belül is, rengeteg betegség kategóriában soroljuk az ekcémát. Azt elfelejtettem még a tünetei mellé sorolni, h nagyon viszkető érzés jelentkezik a beteg területen, és annyira érdes, mint a smirglipapír:D. Egyik tüneti kezelése, pont az erős, mélyre ható krémek alkalmazása. Úgyhogy, h nem nagyon gyulladt, vérzékeny a terület nyugodtan lehet alkalmazni paraffinos kezelést is. Egyáltalán nem fertőzöl, és nem rontasz az állapotán. Remélem tudtam segíteni! Üdv.: Kata
Szia Erika! Nem okoskodni akarok, de eü-ben is dolgozók, ezért merek kicsit beleszólni. Meg azért is, mert nekem is van ekcémás kezű vendégem. Ami tünetet illeti, nagyon száraz,érdes, időnként kivörösödő, vérzékeny terület.Időszakosan jelentkezik, tavasszal és télen. Ebben az időszakban szteroidos krémekkel kezelik általában magukat a betegek. Akut esetben nem kezelném paraffinnal, de máskor nem jelent problémát. Remélem tudtam segíteni! Üdv.: Kata
Köszönöm Kata igen ez a helyes megközelités tipikus jelei.Semmi esetre nem vállalnám a kockázatot főleg hogy valakit megfertőzzek egyébként ez fennálhat ???Fertőző én ugy tudom ez Allergia ez által nem, különben akár buszon kapaszkodásnál is elkaphatnánk???Köszönöm a segitséget