2025. január 13. - Veronika, Csongor napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm készítés hibái fórum

A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db

Műköröm készítés hibái

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.01.28 - 12:19
R. ERIKA
Válasz Crystal Nails - 2012. január 27., péntek 16:32 üzenetére

Erika, szia! Miből ítéled meg, hogy picit ekcémás az érintett vendéged kézbőre?

Köszönöm kérdésed.Foltokban száraz a kezük ujjak között óra csatnál volt akinek még a tenyere is szinte ugy nézett ki mintha megéget volna neki mükörmöt se raktunk fel nem tudom hogy az befolyásolná e a dolgokat.A hidegre panaszkodnak és időszakosan jelentkezik náluk a probléma.Egyébként mükörmöt lehet felrakni????előre is köszönöm

2012.01.27 - 16:32
Crystal Nails
Válasz R. ERIKA - 2012. január 27., péntek 08:05 üzenetére

Sziasztok segitséget szeretnék kérni hogy egy pár vendégemnek a keze eléggé ki van száradva én ugy itélem meg mintha egy picit ekcémás lenne ilyen esetben lehet parafinos kézápolást csinálni mert nem merem megkockáztatni?????Köszönöm a választ.

Erika, szia! Miből ítéled meg, hogy picit ekcémás az érintett vendéged kézbőre?

2012.01.27 - 08:44
Baracsi Kata

helyesírás: dolgozok(bocsánat)!!:D

2012.01.27 - 08:43
Baracsi Kata

Sziasztok segitséget szeretnék kérni hogy egy pár vendégemnek a keze eléggé ki van száradva én ugy itélem meg mintha egy picit ekcémás lenne ilyen esetben lehet parafinos kézápolást csinálni mert nem merem megkockáztatni?????Köszönöm a választ.

Szia Erika! Nem okoskodni akarok, de eü-ben is dolgozók, ezért merek kicsit beleszólni. Meg azért is, mert nekem is van ekcémás kezű vendégem. Ami tünetet illeti, nagyon száraz,érdes, időnként kivörösödő, vérzékeny terület.Időszakosan jelentkezik, tavasszal és télen. Ebben az időszakban szteroidos krémekkel kezelik általában magukat a betegek. Akut esetben nem kezelném paraffinnal, de máskor nem jelent problémát. Remélem tudtam segíteni! Üdv.: Kata

2012.01.27 - 08:21
Tóth Erika

Ha nem vagy benne biztos, semmiképpen se csináld, előbb küldd el bőrgyógyászhoz, h megbizonyosodj arról, h nincs semmi baj a vendég kezével, és esetleg utána...

2012.01.27 - 08:05
R. ERIKA

Rabloczky Szilvia - Válaszolok
2012.01.26 - 20:16
Rabloczky Szilvia - törölt felhasználó
Válasz Crystal Nails - 2012. január 26., csütörtök 17:18 üzenetére

Szilvia, szia! A bőr alá befolyt gél lakkot lakkjavító ceruzával ki tudod törölni. Ha a helyzet menthetetlennek látszik, akkor Cleanseres törlőlappal/papírtörlő darabkával az egész körömről le kell törölnöd a gél lakkot.

Nem is tudtam, hogy a lakkjavítóval a gél-lacot is lehet javítani. Köszönöm a segítséget! :)

Rabloczky Szilvia - Válaszolok
2012.01.26 - 20:14
Rabloczky Szilvia - törölt felhasználó
Válasz Balázsi Szilvia - 2012. január 26., csütörtök 15:57 üzenetére

Szia! Vágd le a bőrt ha ilyen nagy és akkor nem tud befolyni mi alá.

Szia Szilvi! 2x fordult eddig elő, hogy befolyt a bőr alá a gél-lac, de egyik esetben sem volt nagy a bőr, de az alá a pici alá is sikerült befolyatnom. :( De igen, igazad van, ha nincs nagy bőr akkor kevés esély van hogy aláfolyik. Köszönöm a segítséget. :)

2012.01.26 - 17:18
Crystal Nails
Válasz Rabloczky Szilvia - 2012. január 26., csütörtök 13:39 üzenetére

Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem, hogy hogy tudom eltávolítani a gél-lacot, ha véletlenül a hátsó bőrredőre szaladt az anyag, esetleg a bőrredő alá folyt(ez a legrosszabb). Próbáltam narancsfa pálcával, a bőr felületéről a pálcával letudom szedni, de ha a bőr alá folyik az már menthetetlen???

Szilvia, szia! A bőr alá befolyt gél lakkot lakkjavító ceruzával ki tudod törölni. Ha a helyzet menthetetlennek látszik, akkor Cleanseres törlőlappal/papírtörlő darabkával az egész körömről le kell törölnöd a gél lakkot.

2012.01.26 - 16:49
Fabian Zsuzsa
Válasz Crystal Nails - 2012. január 25., szerda 19:17 üzenetére

Kedves Zsuzsa! A Base Gel -t 3 percig kell lámpázni. Nagyon vékonyan és precízen kell felkenni, lakkozó mozdulattal. Erre jöhet a színes gél lakk, majd a gél lakk fedő. A köröm fellevegődése viszont már ennél jóval komolyabb probléma. Az biztos, hogy ha a zselé ráfolyik a bőrre, cuticulára, akkor az bizony menthetetlenül fel fog levegősödni.

Köszönöm

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár