2025. január 13. - Veronika, Csongor napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm készítés hibái fórum

A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db

Műköröm készítés hibái

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.01.26 - 15:57
Balázsi Szilvia

Szia! Vágd le a bőrt ha ilyen nagy és akkor nem tud befolyni mi alá.

Rabloczky Szilvia - Válaszolok
2012.01.26 - 13:39
Rabloczky Szilvia - törölt felhasználó

Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem, hogy hogy tudom eltávolítani a gél-lacot, ha véletlenül a hátsó bőrredőre szaladt az anyag, esetleg a bőrredő alá folyt(ez a legrosszabb). Próbáltam narancsfa pálcával, a bőr felületéről a pálcával letudom szedni, de ha a bőr alá folyik az már menthetetlen???

2012.01.25 - 19:17
Crystal Nails
Válasz Fabian Zsuzsa - 2012. január 25., szerda 07:20 üzenetére

Szia.Hűűű,de ciki:-)...igen szabadszélt akartam írni:-).Viszont nekem is lenne kérdésem.Megvettem a base gelt....ennek van száradási ideje?Hogy kell alkalmazni?Én ráfestettem a vendégem körmére,és 1percre berakattam az Uv lámpába:-)....ezután raktam rá az alapréteget.Másik kérdésem viszont az,hogy állandóan fellevegősödik a köröm(2hétnél tovább senkinek se marad fent),ez csak attól lehet,mert a bőrre is ráfolyik az anyag?

Kedves Zsuzsa! A Base Gel -t 3 percig kell lámpázni. Nagyon vékonyan és precízen kell felkenni, lakkozó mozdulattal. Erre jöhet a színes gél lakk, majd a gél lakk fedő. A köröm fellevegődése viszont már ennél jóval komolyabb probléma. Az biztos, hogy ha a zselé ráfolyik a bőrre, cuticulára, akkor az bizony menthetetlenül fel fog levegősödni.

2012.01.25 - 15:07
Balázsi Szilvia

Szia.Hűűű,de ciki:-)...igen szabadszélt akartam írni:-).Viszont nekem is lenne kérdésem.Megvettem a base gelt....ennek van száradási ideje?Hogy kell alkalmazni?Én ráfestettem a vendégem körmére,és 1percre berakattam az Uv lámpába:-)....ezután raktam rá az alapréteget.Másik kérdésem viszont az,hogy állandóan fellevegősödik a köröm(2hétnél tovább senkinek se marad fent),ez csak attól lehet,mert a bőrre is ráfolyik az anyag?

A Base Gel-nek több száradási idő kell. Én minimum 3-4 percig hagyom, különben a színes réteg lecsúszik róla.

2012.01.25 - 11:08
Fabian Zsuzsa
Válasz Csifó Erzsébet - 2012. január 25., szerda 10:27 üzenetére

szia Zsuzsa! én ha base gélt használok akkor nem rakok alapréteget csak színt 2* ,majd a végén a cleart!

Ezt értem.De nincs száradási ideje?Nem kell berakni az Uv lámpába?

2012.01.25 - 10:27
Csifó Erzsébet

szia Zsuzsa! én ha base gélt használok akkor nem rakok alapréteget csak színt 2* ,majd a végén a cleart!

2012.01.25 - 07:20
Fabian Zsuzsa
Válasz Crystal Nails - 2012. január 24., kedd 21:31 üzenetére

Zsuzsa, szia! Nem a mosolyvonalnál kell lezárni alapozóval, színnel és fedővel a gél lakkot hanem a szabadszélt! Bizonyára te is ezt akartad írni.

2012.01.24 - 21:35
Crystal Nails
Válasz J. Fruzsina - 2012. január 24., kedd 13:20 üzenetére

Hogy csinálja a Gél lacot az akinek nem jön fel egy pár nap után?

Fruzsina, egyszerű a megoldás. Íme: ahhoz hogy a gél lakk ne pattogjon le a körömről, nagy gondossággal a köröm SZABADSZÉLÉT be kell vonni az alapozóval, a színnel és a fedővel. Használd az anyagokat nagyon vékonyan. Ha lezárod a körmöt pl. a víz nem fog tudni alámenni, illetve semmi se bontja fel a köröm felületén elkészült bevonatot. Nagyon fontos, hogy nem bevonni kell a köröm felületét, hanem a szabadszélnél le is kell zárni anyaggal.

2012.01.24 - 21:31
Crystal Nails
Válasz Fabian Zsuzsa - 2012. január 24., kedd 14:19 üzenetére

Nah,ebben tudok segíteni,mert a gél lakkok mindig fent maradnak a vendégeim körmein több hétig:-).....A műkörmök nálam viszont 2hét után mindig leesnek....nekem az nem jössze:-(.Na,de visszatérve a gél lakkra:Én kaptam itt egy nagyon jó tippet,és már alkalmazom is,bár amikor nem alkalmaztam akkor sem volt gond.Szóval a mattitás után,nail prep-savas prímer-savmentes prímer-és erre még base gél.Majd amikor elkezded lakkozni,zárd be a végét is(húzd egészen végig a körmön)...az a lényeg,hogy a mosolyvonalnál zárd le,így nem fog felpattogni.

Zsuzsa, szia! Nem a mosolyvonalnál kell lezárni alapozóval, színnel és fedővel a gél lakkot hanem a szabadszélt! Bizonyára te is ezt akartad írni.

2012.01.24 - 17:22
Oláh Éva

Sziasztok! Tanult már valaki Miskolcon az ELITE Körmös Akadémiában? Ha igen, akkor érdeklődnék, hogy milyen az oktatás, az oktatók..stb :) Köszönöm!!

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár