2025. január 13. - Veronika, Csongor napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
890 ,-Ft
1.200 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Lányok, ha már megjártátok az ominózus, szóban forgó díszítő képzést a Twixinél, megírnátok milyen volt? Köszi :)
Hello! Ha az egymozdulatosra jösz,mint ahogy írtad, akkor csak egy helyre megyünk és a Twixi-hez. :-) A Nikinek zselés díszítős képzése lesz (SEXY ART ÉS MŰVÉSZI VIRÁG ZSELÉKKEL) :-)
Ja ja........tényleg:-).Csak azt nem értettem,hogy ha legörgettem az egérkémet,miért a Vétek Nikiről volt kép.....ez zavart be.Nah,akkor mégis csak talizunk,meg Zizikével is:-).Zizike! Olyan képed nincs,amiről megismerünk?:-)....mert szerintem sok műkörmös kéz lesz ott:-)
Neeem:-(.......Én a Vétek Nikihez megyek.
Hello! Ha az egymozdulatosra jösz,mint ahogy írtad, akkor csak egy helyre megyünk és a Twixi-hez. :-) A Nikinek zselés díszítős képzése lesz (SEXY ART ÉS MŰVÉSZI VIRÁG ZSELÉKKEL) :-)
Ha a Twixihez mész, akkor egy helyre megyünk :-) Ma délután is variálás volt a teremmel, azért írtam, hogy nem biztos a 44. Múltkor is oda volt kiírva, és mégis a 29-ben voltunk. Holnap minden kiderül :-)
Én a Twixihez megyek!! :)))
Ha a Twixihez mész, akkor egy helyre megyünk :-) Ma délután is variálás volt a teremmel, azért írtam, hogy nem biztos a 44. Múltkor is oda volt kiírva, és mégis a 29-ben voltunk. Holnap minden kiderül :-)
Neeem:-(.......Én a Vétek Nikihez megyek.
Biztos hogy egy helyre megyünk? :-).Nekem már 5napja jött az email,és abban benne is van hogy a József krt.44-ben lesz.
Sziasztok! Békéscsabára 22-én nem jön valaki akril kezdő diszítő tanfira...???
Szia! Nem biztos, hogy a 44-ben lesz, majd sms-ben kiküldik és abban lesz a kapukód is. Én natur stiletto tipet fogok vinni :-)
Biztos hogy egy helyre megyünk? :-).Nekem már 5napja jött az email,és abban benne is van hogy a József krt.44-ben lesz.
Nah,jól van akkor....aki előbb ér oda foglaljon le egy asztalt:-).
Sziasztok csajok!=) De jóóó, Én is megyek a szerdai tanfira ,) Üdv Zizi
Szépen összejöttünk :-))