2025. január 13. - Veronika, Csongor napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
11.950 ,-Ft
52.900 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok csajok!=) De jóóó, Én is megyek a szerdai tanfira ,) Üdv Zizi
Persze,én e-mailben kértem értesítést,de amikor sms-ben kértem akkor is mindig kaptam.József krt.44......csak a kapu kódot nem tudom,mert szerintem megváltoztatták már.Te tudod?Meg azt nem tudom még hogy melyik tippet vegyem meg a gyakorláshoz.
Szia! Nem biztos, hogy a 44-ben lesz, majd sms-ben kiküldik és abban lesz a kapukód is. Én natur stiletto tipet fogok vinni :-)
Zsuzsa, gratulálunk! Menni fog ez, csak hinni is kell benne! Abban is egyetértünk, hogy mostanában egyre nehezebb vendégkört kialakítani, de ha ez vigasztal, korábban sem volt máshogy. Egy kezdő műkörmösnek általában egy év alatt "áll be" a fix vendégkör, de 10 % általában jön-megy. Tehát kitartás, minden hónapban jobb és jobb lesz!
Köszönöm:-)
Szerdán az oktatáson. Neked szóltak, hogy 10-kor kezdődik?
Persze,én e-mailben kértem értesítést,de amikor sms-ben kértem akkor is mindig kaptam.József krt.44......csak a kapu kódot nem tudom,mert szerintem megváltoztatták már.Te tudod?Meg azt nem tudom még hogy melyik tippet vegyem meg a gyakorláshoz.
Végre kaptam egy jó hírt egy vendégemtől,tegnap:-)....3hete raktam fel a műkörmét,és telefonált,hogy jönne töltetni:-)....Sőt,egy másik vendégem is hívott akinek gél lakkot tettem fel,mert már nagyon le van nőve és jönne töltetni:-)...jaj de jó:-)...kérdeztem hogy le pattogtak e,de azt mondta,minden rendben van,csak már lenőtt:-).Persze ezt nem töltöm neki,hanem leszedem és újra rakom:-).Első visszatérő vendégeim,mindkettőnek karácsony hetében csináltam:-).Már majdnem feladtam ezt a szakmát,de úgy tűnik idő kell még aztán csak beindul:-).Szerdán megyek suliba is,egy mozdulat akryl díszítésre,azzal is többre megyek.Nehéz most a válság idején kialakítani vendégkört...ráadásul a szalon is novemberben nyitott,és én is azóta dolgozom.Kezdő üzlet,kezdő műkörmös.
Zsuzsa, gratulálunk! Menni fog ez, csak hinni is kell benne! Abban is egyetértünk, hogy mostanában egyre nehezebb vendégkört kialakítani, de ha ez vigasztal, korábban sem volt máshogy. Egy kezdő műkörmösnek általában egy év alatt "áll be" a fix vendégkör, de 10 % általában jön-megy. Tehát kitartás, minden hónapban jobb és jobb lesz!
Hello! Rendben! És hol is? :-)
Szerdán az oktatáson. Neked szóltak, hogy 10-kor kezdődik?
Hello! Akkor szerdán találkozunk :-)
Hello! Rendben! És hol is? :-)
Végre kaptam egy jó hírt egy vendégemtől,tegnap:-)....3hete raktam fel a műkörmét,és telefonált,hogy jönne töltetni:-)....Sőt,egy másik vendégem is hívott akinek gél lakkot tettem fel,mert már nagyon le van nőve és jönne töltetni:-)...jaj de jó:-)...kérdeztem hogy le pattogtak e,de azt mondta,minden rendben van,csak már lenőtt:-).Persze ezt nem töltöm neki,hanem leszedem és újra rakom:-).Első visszatérő vendégeim,mindkettőnek karácsony hetében csináltam:-).Már majdnem feladtam ezt a szakmát,de úgy tűnik idő kell még aztán csak beindul:-).Szerdán megyek suliba is,egy mozdulat akryl díszítésre,azzal is többre megyek.Nehéz most a válság idején kialakítani vendégkört...ráadásul a szalon is novemberben nyitott,és én is azóta dolgozom.Kezdő üzlet,kezdő műkörmös.
Hello! Akkor szerdán találkozunk :-)
Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni. Van egy vendégem, aki fodrász és ő az egyetlen, akinek rendszeresen fellevegősödik és elválik egyik-másik körme a helyéről. Vele mit csinálja, hogy ugyanolyan tartós legyen a körme, mint a többeiknek? Gondolom, hogy a sok víz miatt van mindez, de akkor is bánt, hogy neki nem tartanak olyan sokáig....Használok tapadás-elősegítőt, de úgy néz ki, nem nagyon segít :(
Kedves Anikó! A fodrászok, a pultos lányok, de még a zöldségesek is a kissé rizikósabb körmű vendégek közé tartoznak. A körmük extra igénybevételnek vannak kitéve, ezért a legkörültekintőbben kell eljárni építéskor és töltéskor. Feltétlenül használj savas primert az előkészítéskor. A fodrászoknál a gumizselé a nagyobb flexibilitása miatt talán jobban szóba jöhet, próbáld ki. Ha az is levegősödik, akkor előfordul, hogy újabb anyagot kell kipróbálni nála, lehet, hogy a legvégső ötletként csak a porcelán köröm válik be nála. Sok sikert és várjuk a beszámolót, hogy mire jutottál.