2025. január 13. - Veronika, Csongor napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm készítés hibái fórum

A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db

Műköröm készítés hibái

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.01.15 - 09:02
Crystal Nails
Válasz Fabian Zsuzsa - 2012. január 14., szombat 08:40 üzenetére

Jaj,de jó...köszönöm.Persze ezt màr nem"agyonhasznált" reszelővel csinàltam:-).A mattitás utàn a lépéseket ugyan ùgy csináltam mindig ahogy írtad,azzal a különbséggel,hogy savmentes primert nem hasznàltam...azt most vettem,a legutobbi vendégemnél már alkalmaztam.

Zsuzsa, szia! Ha alkalmazod a savmentes primert is, akkor nem lesz gond a tapadással. Fontos még tudni azt is, hogy ha új körmöt építesz, akkor az alapköröm megépítésénél a természetes körömlemezre csak vékonyan húzd a zselét. Ha töltesz, akkor használd a BASE GEL-t, ami olyan betonbiztos tapadást eredményez, hogy a levegősödés kizárt. Izgatottan várjuk az eredményről a beszámolódat!

2012.01.15 - 08:28
szigyarto izabella
Válasz Racskó Anikó - 2012. január 13., péntek 07:14 üzenetére

Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni. Van egy vendégem, aki fodrász és ő az egyetlen, akinek rendszeresen fellevegősödik és elválik egyik-másik körme a helyéről. Vele mit csinálja, hogy ugyanolyan tartós legyen a körme, mint a többeiknek? Gondolom, hogy a sok víz miatt van mindez, de akkor is bánt, hogy neki nem tartanak olyan sokáig....Használok tapadás-elősegítőt, de úgy néz ki, nem nagyon segít :(

szia! Próbálj ugy dolgozni neki azokon a napokon mikor nincs felázva a keze, vagy a szabadnapja utáni napon. Pl ha vasárnap nem dolgozott akkor hétfőn kezdj vele. Sokat segít az állapotán :) Én a fodrász kolleginának gumi zselés körmöt készítek, de nem volt ilyen jellegű problémánk. Neki néha megolvasztja a hajszárító a körmét :)

Racskó Anikó - Válaszolok
2012.01.14 - 21:32
Racskó Anikó - vendég
Válasz Taylor Beauty Salon Takács Rita - 2012. január 14., szombat 19:06 üzenetére

próbáld meg azt(gondolom cn-es anyagokat használsz) hogy veszel gumi zselét, vagy base gelt, és a saját körmére meghosszabbítás nélkül kend fel jól dolgozd bele a körmébe és arra építsd rá a meghosszabbított körmöt. :) sok sikert.

Köszönöm szépen, vettem Base Gel-t, ma készítettem vele körmöt, nagyon remélem, hogy sikerrel járok:)

Taylor Beauty Salon Takács Rita
Válasz Racskó Anikó - 2012. január 13., péntek 07:14 üzenetére

Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni. Van egy vendégem, aki fodrász és ő az egyetlen, akinek rendszeresen fellevegősödik és elválik egyik-másik körme a helyéről. Vele mit csinálja, hogy ugyanolyan tartós legyen a körme, mint a többeiknek? Gondolom, hogy a sok víz miatt van mindez, de akkor is bánt, hogy neki nem tartanak olyan sokáig....Használok tapadás-elősegítőt, de úgy néz ki, nem nagyon segít :(

próbáld meg azt(gondolom cn-es anyagokat használsz) hogy veszel gumi zselét, vagy base gelt, és a saját körmére meghosszabbítás nélkül kend fel jól dolgozd bele a körmébe és arra építsd rá a meghosszabbított körmöt. :) sok sikert.

Nagy Nikolett - Válaszolok
2012.01.14 - 15:25
Nagy Nikolett - törölt felhasználó
Válasz Fodor-Jordáki Adrienn - 2012. január 11., szerda 21:01 üzenetére

Sziasztok! A siófoki kéz- és lábápoló műkörömépítő tanfolyamról nem tud valaki valamit mondani? :)

Ott rossz minőségű anyagokkal tanulnak a tanulók (Master Nails) Én direkt nem oda mentem, pedig közelebb lett volna. Szerintem jobban jársz a Crystal Nails-es tanfolyammal!

2012.01.14 - 08:40
Fabian Zsuzsa
Válasz Crystal Nails - 2012. január 13., péntek 19:18 üzenetére

Zsuzsa, megnéztük a feltöltött fotódat az előkészítésről, mind a kettőt. Ez egy tökéletesen mattított köröm, nincs semmi hiba benne. Ilyenkor a köv. lépés: 1. Nail Prep - elpárolgás után 2. savas primer - elpárolgás után 3. savmentes primer. Ezt már nem kell megvárni hogy elpárologjon, mert nem fog. Nincs az a köröm, amin ezek után meg ne tapadna tökéletesen a műköröm. Sok sikert és légyszi számolj be rendszeresen, hogy mire jutottál.

Jaj,de jó...köszönöm.Persze ezt màr nem"agyonhasznált" reszelővel csinàltam:-).A mattitás utàn a lépéseket ugyan ùgy csináltam mindig ahogy írtad,azzal a különbséggel,hogy savmentes primert nem hasznàltam...azt most vettem,a legutobbi vendégemnél már alkalmaztam.

2012.01.13 - 19:18
Crystal Nails
Válasz Fabian Zsuzsa - 2012. január 13., péntek 15:01 üzenetére

Kedves Crystal Nails...........feltöltöttem a képeket......remélem azért elég látható,sajnos a világítás nálunk elég silány....nehezen is dolgozom így,de sajnos a főbérlőt ez nem érdekli:-(.

Zsuzsa, megnéztük a feltöltött fotódat az előkészítésről, mind a kettőt. Ez egy tökéletesen mattított köröm, nincs semmi hiba benne. Ilyenkor a köv. lépés: 1. Nail Prep - elpárolgás után 2. savas primer - elpárolgás után 3. savmentes primer. Ezt már nem kell megvárni hogy elpárologjon, mert nem fog. Nincs az a köröm, amin ezek után meg ne tapadna tökéletesen a műköröm. Sok sikert és légyszi számolj be rendszeresen, hogy mire jutottál.

2012.01.13 - 15:01
Fabian Zsuzsa
Válasz Crystal Nails - 2012. január 11., szerda 21:41 üzenetére

Zsuzsa, persze, a képeid közé, s ha feltöltötted, itt hagyj egy üzenetet a fórumon, hogy fent van a kérdéses fotód! Egyébként pedig nemigen hallottunk még olyanról, hogy valakinek semmilyen körömépítő anyag nem marad meg a körmén. Ott az előkészítéssel lehet némi gond. Nem túl izzadós és hideg az érintett kéz?

Kedves Crystal Nails...........feltöltöttem a képeket......remélem azért elég látható,sajnos a világítás nálunk elég silány....nehezen is dolgozom így,de sajnos a főbérlőt ez nem érdekli:-(.

Racskó Anikó - Válaszolok
2012.01.13 - 07:14
Racskó Anikó - vendég

2012.01.12 - 14:48
Csabai Beáta - BEUS
Válasz Csifó Erzsébet - 2012. január 11., szerda 11:51 üzenetére

a munkaügyi központok által finanszírozott képzések feltételei ,juttatásai,stb. az évek alatt nagyon sokat változtak ,változnak régen volt olyan ,hogy kaptad a munkanélküli segélyt és közben elvégezhettél egy tanfolyamot ,aztán olyan időszak is volt amikor csak az őáltaluk ajánlott képzésekből lehetett választani és kaptad a segélyt ,de az utazást a képzésre neked kellett fizetni,a tavaly novemberi álláspont az ,hogy nem fizetnek semmilyen tanfolyamot ,képzést ,mert nincs rá pénz!azért csak mert képzésre jártál nem adtak pénzt a munkanélkülinek ,hanem a cégek akik a képzést indították azoknak volt szerződésük a munk.ügyi központtal és aztán ,hogy nekik ebben mi volt a jó azt nem tudom?

Mindegy is, én örültem végre lett egy középfokú angol nyelvvizsgám! :))

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár