2025. január 14. - Bódog, Félix napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
255 ,-Ft
1.200 ,-Ft
14.900 ,-Ft
3.500 ,-Ft
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Az akril festéket mennyire szabad higítani vízzel? :)
Hát ezt elég nehéz megfogalmazni. Igazából ki kell tapasztalni, hogy melyik mintához milyen sűrűség kell. Színektől is függ, mert pl a feketét vagy a sötétkéket jobban kell hígítani. A virágokhoz én szinte nem is hígítok, a vékony vonalakhoz jobban kell.
Szia! Nekem azt mondták, tejszín sűrűségű legyen. A vékony vonalakhoz meg még hígabb....
Zsuzsa, szia zselés díszítés lehet beépítve is és felületi is - a vendég kérése dönti el, hogy a C ív alá vagy fölé kerüljön.
Oh,köszönöm..........már ki kisérleteztem....
Sziasztok!! Valaki segítsen nekem!! :D Áruljátok el a titkot, hogyan lehet minél rövidebb idő alatt műkörmöt építeni. Csinálgatom már egy éve, heti 2-3 vendégem van (mert mellette dolgozom) de én még 3-3,5 órától hamarabb soha nem végzetem, sőt már több is volt!!! A lámpám sem 36 wattos, hanem 42!!! Sehogy nem bírok időt spórolni.n :( Előre is köszíííí
váltott kézen dolgozol? ez azt jelent,h mig jobb kéz kisujj a kezedben, addig balkéz kisujj mondjuk felsablonozva a lámpában. majd csere, gyűrűsujj stb. a vendég kezei mindig foglaltak kérd meg,h ne telefonáljon közben. biztosan találsz modót a gyorsításra. Pl ne vedd le a sablont csak ha készen van a köröm, fixálsz reszelsz díszítesz. Próbálj nem tul vastag körmöket építen,h ne legyen sok reszelni valód. Ha töltesz a csíszologép segít gyorsíni. sok sikert
Szia! Arra próbálj meg odafigyelni, hogy ne tegyél felesleges mozdulatokat az ecsettel. Ne tocsogj benne, ha építesz mindig próbálj már úgy építeni, hogy azt alig kelljen reszelni. És sok sok vendég, heti 2-3 az kevés, úgyhogy több idő lesz mire belejössz.
Sziasztok!! Valaki segítsen nekem!! :D Áruljátok el a titkot, hogyan lehet minél rövidebb idő alatt műkörmöt építeni. Csinálgatom már egy éve, heti 2-3 vendégem van (mert mellette dolgozom) de én még 3-3,5 órától hamarabb soha nem végzetem, sőt már több is volt!!! A lámpám sem 36 wattos, hanem 42!!! Sehogy nem bírok időt spórolni.n :( Előre is köszíííí
Sziasztok.Ha zselés díszítést szeretnék csinálni,azt beépítve tegyem,vagy a reszelés után.....és ráhúzom a fényzselét?
Zsuzsa, szia zselés díszítés lehet beépítve is és felületi is - a vendég kérése dönti el, hogy a C ív alá vagy fölé kerüljön.
Köszi a segitséget,a portalanításra jobban oda figyelek........de hogy érted azt hogy a végén zárjam le?Reszeljem meg?
nem nem...meg ne reszeld :) Úgy értem, hogy a végén is húzd át az anyagot, minden rétegnél :) És Erzsébet megfigyelése is jó, de easy off top kell rá :)
Szia, a felsorolásból hiányzik az alapos portalanítás. Mindenhonnan ki kell szedni a port, az oldalsó bőrredőktől , a hátsótól...a másik amire figyelj oda ( szintén nem volt a felsorolásban ezért merem feltételezni, hogy esetleg kimaradt), hogy a szabadszél végén zárd le a munkád. Valamint a nail prep és primer száradási idejét is ki kell várni. Remélem tudtam segíteni.
Köszi a segitséget,a portalanításra jobban oda figyelek........de hogy érted azt hogy a végén zárjam le?Reszeljem meg?