2025. január 14. - Bódog, Félix napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
1.800 ,-Ft
48.800 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Pénteken fogok először csinálni "saját köröm megerősités francia véggel".A kedves volt oktatóm azt mondta hogy 1x alap easy off,majd erre a fehér(nekem gél lakkom van),és végül 1x easy off....remélem így jó lesz.A kérdésem az lenne hogy csillámos top shine gel-t is húzhatok rá?Ha igen,akkor az easy off helyett,vagy után?
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni Gel-Lac használatával kapcsolatban. Az új szett gel lakkozása probléma nélkül megy és fent is marad a vendégek körmén, de amikor új színt szeretnének, mit kell csinálni pontosan? Erről semmi infót nem találtam :( Leáztatni és újra gel-lakkozni vagy finoman megreszelgetni, a lenövést előkészíteni, egy réteg base gel és mehet rá az új szín?
Lereszelni vagy leoldani a régit. Teljesen új gél lakkozást kell csinálni, nem lehet a lenövést betölteni.
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni Gel-Lac használatával kapcsolatban. Az új szett gel lakkozása probléma nélkül megy és fent is marad a vendégek körmén, de amikor új színt szeretnének, mit kell csinálni pontosan? Erről semmi infót nem találtam :( Leáztatni és újra gel-lakkozni vagy finoman megreszelgetni, a lenövést előkészíteni, egy réteg base gel és mehet rá az új szín?
Kedves Jutka!! Nagyon köszönöm a jó tanácsot, megfogadom!!:-)
Szivesen:) Majd írd meg, hogy boldogultál vele. Sok sikert és főleg kitartás.
Kata, szia! Nem vagy könnyű helyzetben, ugyanis most Te is szembesültél egy ténnyel: a műkörmöt bizonyos esetekben maguk a vendégek teszik tönkre. Feszegetik, piszkálják a stressz pontnál, rároppantanak a fogukkal, egyszóval sok mindenre képesek. Finoman és udvariasan meg kellene vele értetned, hogy ha nem vigyáz a körmeire, akkor a legnagyobb jóindulattal és tudással sem tudsz neki tartósabb körmöt építeni. Ha emiatt megy el, ne bánd, jönni fog helyette másik vendég, aki talán jobban óvja majd a körmeit. Sok sikert kívánunk neked!
Kedves CN!!Nagyon köszönöm bizalom gerjesztő szavaidat!!! Kicsit megnyugodtam így a kétségbeesés határán!!!:D
Szia! A CN már leírta, hogy az ilyen vendégek duplán problémásak. Ahogy említette, magunknak teszik tönkre a körmüket, mindegy milyen kemény anyagból készült. Még azt tudnám javasolni, ha ennyire izzad a vendégednek a keze, egyesével dolgozz minden ujján (fertőtlenítés Clarasept spray-vel, sablonfelhelyezés, építés-így külön-külön egyesével minden ujjon). És a másik kezeddel két oldalt próbáld odafogni a vendéged ujjához a sablont, hátha ez is segít ott tartani, mert az izzadástól le is potyoghat a papír. Sok sikert és jó munkát:Jutka.
Kedves Jutka!! Nagyon köszönöm a jó tanácsot, megfogadom!!:-)
Helló Mindenki! Tanácstalan vagyok az egyik vendégemmel kapcsolatban, segítséget kérnék szépen!! Épített porcival dolgozom. Nem vagyok régi motoros az tény, de résztvettem már bizonyos továbbképzésen (technikai) is. A vendégemre körömrágása, tenyér izzadás(magafokon), folyamatos feszegetés jellemző rá. Rövid időn belül letörik, v ketté reped a körme. Tanácstalanság??:D...Előkészítéskor savas primert használok az izzadás miatt. C-ívekre figyelek...por-folyadék arányt igyekszem optimálisan használni...próbáltam zselével, eredmény ugyanaz....akkor???? CN anyagokkal dolgozom kizárólag, több sikertelen próbálkozás után. Válaszokat előre is köszönöm!!!
Szia! A CN már leírta, hogy az ilyen vendégek duplán problémásak. Ahogy említette, magunknak teszik tönkre a körmüket, mindegy milyen kemény anyagból készült. Még azt tudnám javasolni, ha ennyire izzad a vendégednek a keze, egyesével dolgozz minden ujján (fertőtlenítés Clarasept spray-vel, sablonfelhelyezés, építés-így külön-külön egyesével minden ujjon). És a másik kezeddel két oldalt próbáld odafogni a vendéged ujjához a sablont, hátha ez is segít ott tartani, mert az izzadástól le is potyoghat a papír. Sok sikert és jó munkát:Jutka.
Köszönöm a válaszokat!Hát sok gyakorlás.......szerintem az kell nekem.Október közepén végeztem,és november közepe óta dolgozom,mindössze 3 vendégem volt....ez még kevés:-).De ma magamnak csináltam és a buildert használtam,nem a titaniumot és most se jött le. Én úgy veszem észre sokkal folyékonyabb a titanium,vastagabban fogom felhelyezni.
Szia! Ne aggódj, lesz vendéged bőven:) Csak idő, amíg megszokják hogy létezel, tovább adják az elérhetőséged. ezt ki kell várni türelemmel. Én azt javaslom, jó alapos portalanítás után helyezd fel a sablont (ajánlom a lilát, ami kicsit keményebb és kezdőknek könnyebb vele dolgozni). Ezután használj Nail Prep-et, ha visszafehéredett, azaz megszáradt, akkor mehet rá a savas primer, ha ez is visszafehéredett, akkor savmentes is ha szeretnél. Ezután tegyél egy nagyon vékony réteg Base Gel-t a természetes körmökre és köttesd 3 percig. Nekem a Titánium túl híg, én a sűrűbb anyagokat jobban kedvelem, ezért Extreme Clear-rel építem meg a vékony alapréteget és a végén a C-ívet is. Nagyon jó vele dolgozni, nem folyik el és hajlítható is. És igen, valóban sokat kell gyakorolni /gyakorolnunk, akkor fog igazán sikerülni:) Ha van gyakorló ujjad, azon is próbálkozhatsz, illetve kereshetsz modelleket gyakorlásra egy minimális összegért (anyagköltségért). Sok sikert kívánok Neked! Kitartás:Jutka.
Köszönöm szépen a segítséget! :)
Köszönöm a válaszokat!Hát sok gyakorlás.......szerintem az kell nekem.Október közepén végeztem,és november közepe óta dolgozom,mindössze 3 vendégem volt....ez még kevés:-).De ma magamnak csináltam és a buildert használtam,nem a titaniumot és most se jött le. Én úgy veszem észre sokkal folyékonyabb a titanium,vastagabban fogom felhelyezni.