2025. január 14. - Bódog, Félix napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
890 ,-Ft
150 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok!Könyörgöm,valaki mondja már el a sablon felrakásának a titkát,mert mostanában állandóan a körömmel(az alapréteg) együtt jön le:-(.Azt viszont észrevettem,hogy amióta a Titániummal kezdem építeni,azóta fordul elő többször.Remélem érthetően fogalmaztam:-)
Zsuzsa, szia! a sablonnal együtt akkor törik le a friss zselés felépítmény, ha az hártyavékonyra sikerült, van egy szabad szemmel is kivehető lépcső a term. körömlemez szabadszéle és a sablon között, s a sablon leemelésekor véletlenül még felfelé is mozdítod azt, akkor biztosan letörik. Próbáld meg kiküszöbölni a lépcsőt a sablon és a term. köröm találkozásánál, illetve a felfelé mozdulatra is ügyelj. Inkább lefelé mozdítsd a sablont eltávolításkor. Sok sikert kívánunk!
Helló Mindenki! Tanácstalan vagyok az egyik vendégemmel kapcsolatban, segítséget kérnék szépen!! Épített porcival dolgozom. Nem vagyok régi motoros az tény, de résztvettem már bizonyos továbbképzésen (technikai) is. A vendégemre körömrágása, tenyér izzadás(magafokon), folyamatos feszegetés jellemző rá. Rövid időn belül letörik, v ketté reped a körme. Tanácstalanság??:D...Előkészítéskor savas primert használok az izzadás miatt. C-ívekre figyelek...por-folyadék arányt igyekszem optimálisan használni...próbáltam zselével, eredmény ugyanaz....akkor???? CN anyagokkal dolgozom kizárólag, több sikertelen próbálkozás után. Válaszokat előre is köszönöm!!!
Kata, szia! Nem vagy könnyű helyzetben, ugyanis most Te is szembesültél egy ténnyel: a műkörmöt bizonyos esetekben maguk a vendégek teszik tönkre. Feszegetik, piszkálják a stressz pontnál, rároppantanak a fogukkal, egyszóval sok mindenre képesek. Finoman és udvariasan meg kellene vele értetned, hogy ha nem vigyáz a körmeire, akkor a legnagyobb jóindulattal és tudással sem tudsz neki tartósabb körmöt építeni. Ha emiatt megy el, ne bánd, jönni fog helyette másik vendég, aki talán jobban óvja majd a körmeit. Sok sikert kívánunk neked!
Helló Mindenki! Tanácstalan vagyok az egyik vendégemmel kapcsolatban, segítséget kérnék szépen!! Épített porcival dolgozom. Nem vagyok régi motoros az tény, de résztvettem már bizonyos továbbképzésen (technikai) is. A vendégemre körömrágása, tenyér izzadás(magafokon), folyamatos feszegetés jellemző rá. Rövid időn belül letörik, v ketté reped a körme. Tanácstalanság??:D...Előkészítéskor savas primert használok az izzadás miatt. C-ívekre figyelek...por-folyadék arányt igyekszem optimálisan használni...próbáltam zselével, eredmény ugyanaz....akkor???? CN anyagokkal dolgozom kizárólag, több sikertelen próbálkozás után. Válaszokat előre is köszönöm!!!
Sziasztok!Könyörgöm,valaki mondja már el a sablon felrakásának a titkát,mert mostanában állandóan a körömmel(az alapréteg) együtt jön le:-(.Azt viszont észrevettem,hogy amióta a Titániummal kezdem építeni,azóta fordul elő többször.Remélem érthetően fogalmaztam:-)
háát az nem olyan egyszerű. volt szó erről korábban ezen a fórumon. crystal nails válaszolt ilyen jellegű kérdésre. Fontos,h alig legyen természetes szabadszél, ez alá kell résmentesen illeszteni a sablont, mintha a köröm meghosszabbítása lenne. ha a sablon íve nem megfelelő, kisollóval igazíthatsz rajta. zselével vékony alapréteget húzol a saját körömre, majd a meghosszabbításhoz kell 1 bizonyos mennyiségű anyag, amit szálazós mozdulatokkal összekötögetsz az alapréteggel. (remélem érthető) 3 perc lámpázás muszály a sablon eltávolítása előtt, met ennyi kell a zselének,h megkössön. ha véletlenűl a stresszpontoknál nem illeszkedik jól az anyag, akkor biza lejön mindenestől. Ja te hogyan szoktad levenni a sablont?
Izabella, szia! A Gel-Lac kiválóan tapad a kész, felbufferezett felületű zselés vagy porcelán körmökre egyaránt. Ilyenkor nem szükséges alapréteg, hiszen a természetes körömlemezt a műköröm felépítmény már védi. Ugyanúgy lámpázd majd végezetül zárd le Gel-Lac alapozó-fedő lakkal, s azt is lámpázd. Sok sikert kívánunk!
ezt jó tudni nem gondoltam volna. azért tettem alapréteget, mert azt hittem csak arra tapad meg aszínes. Köszönöm az infót
Segítsetek nekem hogy saját körömről miért jön le a gél-lac 1 hét alatt? Előre is köszi
helytelen előkészítés vagy esetleg nem zártad le rendesen a szabad szélnél...
helytelen előkészítés vagy esetleg nem zártad le rendesen a szabad szélnél...
Segítsetek nekem hogy saját körömről miért jön le a gél-lac 1 hét alatt? Előre is köszi
és akkor az átbufizott (körmös szakzsargon) porcira vagy zselére megtapad a színes lakkzselé? te vagy a szaki :)
Izabella, szia! A Gel-Lac kiválóan tapad a kész, felbufferezett felületű zselés vagy porcelán körmökre egyaránt. Ilyenkor nem szükséges alapréteg, hiszen a természetes körömlemezt a műköröm felépítmény már védi. Ugyanúgy lámpázd majd végezetül zárd le Gel-Lac alapozó-fedő lakkal, s azt is lámpázd. Sok sikert kívánunk!