2025. január 14. - Bódog, Félix napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.200 ,-Ft
1.800 ,-Ft
52.900 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Én ilyen esetben alap cleart sem teszek.
és akkor az átbufizott (körmös szakzsargon) porcira vagy zselére megtapad a színes lakkzselé? te vagy a szaki :)
elvileg igen. de ugyanugy, mint natur körömre alapréteg, 2 szín és fény. én használtam már így, zselés körmön több sikerrel, mint porcin. csak arra ügyelj,h ne legyen túl vastag a műköröm, mert a gél lakktol még vastagabbnak fog hatni
Én ilyen esetben alap cleart sem teszek.
Sziasztok.Olyan kérdésem lenne,hogy műkörömre(amit már lemattítottam)....lehet gel lakkott tenni?.
igen.
elvileg igen. de ugyanugy, mint natur körömre alapréteg, 2 szín és fény. én használtam már így, zselés körmön több sikerrel, mint porcin. csak arra ügyelj,h ne legyen túl vastag a műköröm, mert a gél lakktol még vastagabbnak fog hatni
Oké....Köszönöm szépen :-)
Sziasztok.Olyan kérdésem lenne,hogy műkörömre(amit már lemattítottam)....lehet gel lakkott tenni?.
A BB.gél lac-cal nincs semmi baj! amit én javasolni tudok neked. Mattítás és portalanítás után használj nail prepet gombátlanító nem elég! Utána primer2 ezután jöhét a bond gél majd ennek a lámpázása utá a szines gél lac+3perc lámpa! lezárásként pedig gél lac topot használj ezt is köttesd meg és cleanerrel fixáld a felületét! Nem ajánlom az anyagcsoportok keverését,de erről már biztos hallottál,azonkívül ha a szint feloldja és befogja az ecsetedet az azt jelzi hogy a szin még nem kötött át teljesen ennek is több oka lehet, ha kivártad a 3percet es akkor sem jó lehet hogy már csövet kéne cserélned a lámpába, vagy túl vastagon vitted fel az anyagot! Remélem tudtam segíteni! ha bármi kérdésed lenne még, írj bátran! Jó munkát!
Nagyon szépen köszönöm.Remélem most már minden rendben lesz:)
Cintia, szia! Ha a zselés francia körömnél oldalt kireszeled a fehér zselét, annak az lehet az oka, hogy az alapköröm megépítésénél túl vastag lett a clear zselé. Ezt sok gyakorlattal egyenletes vékonyságúra tudod megépíteni akkor, ha jól illeszted a sablont és a term. köröm ill. a sablon között nem keletkezik lépcső a zselézésnél. Ha szükséges, inkább menj el a ilyen témájú továbbképzésre, s a problémád egy életre megszűnik. Sok sikert kívánunk a munkádhoz!
Nagyon szépen köszönöm.Remélem most már minden rendben lesz:)
Sziasztok! Segítsen valaki! Elkesztem készíteni egyenlőre porcelánból ékszereket! Pár ismerősömnek felkeltettem az érdeklődését,de gőzöm nincs,hogy menyiért adhatnám el ezeket!!?? Tudna valaki segíteni ebbe,hogy mégis mennyit kérhetek érte,tudom,hogy dízítés stb.de még is Köszi előre is
Sziasztok! Abban kérném a segítségeteket, hogy néha előfordul velem főleg problémás körömnél (pl rágott),vagy ha sietnem kell, hogy ahogy átreszelem a formát kiszedek a franciából egy kicsi darabot. Nem feltűnő,de engem zavar. Talán a sablont teszem fel rosszul? A másik gondom,hogy a gel-lac franciánál néha foltosra köt meg a fehér anyag. mitől lehet? Előre is köszönöm segítségeteket!
Cintia, szia! Ha a zselés francia körömnél oldalt kireszeled a fehér zselét, annak az lehet az oka, hogy az alapköröm megépítésénél túl vastag lett a clear zselé. Ezt sok gyakorlattal egyenletes vékonyságúra tudod megépíteni akkor, ha jól illeszted a sablont és a term. köröm ill. a sablon között nem keletkezik lépcső a zselézésnél. Ha szükséges, inkább menj el a ilyen témájú továbbképzésre, s a problémád egy életre megszűnik. Sok sikert kívánunk a munkádhoz!