2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni Brill Bird gel lac-kal kapcsolatban.Megvettem a bond gelt, a színt és a top-ot.Anno zselés korszakomból van master nails-es gombátlanítóm.A boltban nem kaptam túl jó felvilágosítást (sőt én mondtam,hogy mit olvastam, mit kell vennem) Valamiért elválik egy rövid idő után a lakk a körmömtől.Létezik h kéne vennem még valamit ( primer2-t)??? vagy rossz a brill bird,mert a crystal nailsel semmi problémám nem volt....a másik meg az,ha felteszem a top-ot, a színt feloldja és befogja az ecsetet,de már mondhatni a lakkot is,nem beszélve h megkeményedett az ecset is.Valakinek vmi ötlete?? köszönöm!
A BB.gél lac-cal nincs semmi baj! amit én javasolni tudok neked. Mattítás és portalanítás után használj nail prepet gombátlanító nem elég! Utána primer2 ezután jöhét a bond gél majd ennek a lámpázása utá a szines gél lac+3perc lámpa! lezárásként pedig gél lac topot használj ezt is köttesd meg és cleanerrel fixáld a felületét! Nem ajánlom az anyagcsoportok keverését,de erről már biztos hallottál,azonkívül ha a szint feloldja és befogja az ecsetedet az azt jelzi hogy a szin még nem kötött át teljesen ennek is több oka lehet, ha kivártad a 3percet es akkor sem jó lehet hogy már csövet kéne cserélned a lámpába, vagy túl vastagon vitted fel az anyagot! Remélem tudtam segíteni! ha bármi kérdésed lenne még, írj bátran! Jó munkát!
köszi szépen. és az h az ecset megkeményedett?? és darabos lett a lakktól?oldóval megpróbáltam megtisztítani.És ilyenkor mi van,ha másik színre szeretnénk felvinni a top-ot? új lakkvétel? ugyanis piros színről van szó:) Egyébként véleményed a brillről??:) Köszönöm a választ!
Azt nem tudom, lehet hogy véletlenül a lámpa előtt tartottad az ecsetet. Ha darabos, akkor azok a megkötött darabkák benne. Én a brillbird-től csak pár terméket használok, azok jók. De ugyanaz, mint a CN.
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni Brill Bird gel lac-kal kapcsolatban.Megvettem a bond gelt, a színt és a top-ot.Anno zselés korszakomból van master nails-es gombátlanítóm.A boltban nem kaptam túl jó felvilágosítást (sőt én mondtam,hogy mit olvastam, mit kell vennem) Valamiért elválik egy rövid idő után a lakk a körmömtől.Létezik h kéne vennem még valamit ( primer2-t)??? vagy rossz a brill bird,mert a crystal nailsel semmi problémám nem volt....a másik meg az,ha felteszem a top-ot, a színt feloldja és befogja az ecsetet,de már mondhatni a lakkot is,nem beszélve h megkeményedett az ecset is.Valakinek vmi ötlete?? köszönöm!
Szia, és nail-prep-et, és sima primert kenek alá,bevált.a színes sötétek nekem is befogják az ecset szőrét, ezért papírral kitörlöm.
Túl vastag az alapréteged vagy a fehéred.
köszi szépen. és az h az ecset megkeményedett?? és darabos lett a lakktól?oldóval megpróbáltam megtisztítani.És ilyenkor mi van,ha másik színre szeretnénk felvinni a top-ot? új lakkvétel? ugyanis piros színről van szó:) Egyébként véleményed a brillről??:) Köszönöm a választ!
Sziasztok! Abban kérném a segítségeteket, hogy néha előfordul velem főleg problémás körömnél (pl rágott),vagy ha sietnem kell, hogy ahogy átreszelem a formát kiszedek a franciából egy kicsi darabot. Nem feltűnő,de engem zavar. Talán a sablont teszem fel rosszul? A másik gondom,hogy a gel-lac franciánál néha foltosra köt meg a fehér anyag. mitől lehet? Előre is köszönöm segítségeteket!
Túl vastag az alapréteged vagy a fehéred.
Szia! Valamelyik Primer kell hozzá!!! Az normális, hogy az ecsetet megfogja a szín.
Sziasztok! Abban kérném a segítségeteket, hogy néha előfordul velem főleg problémás körömnél (pl rágott),vagy ha sietnem kell, hogy ahogy átreszelem a formát kiszedek a franciából egy kicsi darabot. Nem feltűnő,de engem zavar. Talán a sablont teszem fel rosszul? A másik gondom,hogy a gel-lac franciánál néha foltosra köt meg a fehér anyag. mitől lehet? Előre is köszönöm segítségeteket!
Sziasztok! Most fogok végezni a tanfolyammal, sajnos nem CN nél és nagyon gagyi ecseteket kaptunk :S Szeretnék CNre váltani, melyek azok az ecsetek amik a kezdőknek szükségesek? Szeretnék akril mintákat is festeni. Köszönöm válaszotokat
Hello! Zselés körömhöz:Zselés építő ecset(4-es vagy 6os, mondjuk az én kedvencem az új firm gél ecset),akrilhoz: barbara II-es. Porcihoz nem tudok írni, mert nem porcizok.
Sziasztok! Most fogok végezni a tanfolyammal, sajnos nem CN nél és nagyon gagyi ecseteket kaptunk :S Szeretnék CNre váltani, melyek azok az ecsetek amik a kezdőknek szükségesek? Szeretnék akril mintákat is festeni. Köszönöm válaszotokat
Szia!Szerintem az a legjobb,ha szakboltba mész,és ott segíteni fognak neked :)