2025. január 21. - Ágnes, Agnéta napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm készítés hibái fórum

A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db

Műköröm készítés hibái

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Tóth Zsófia - Válaszolok
2011.11.30 - 15:06
Tóth Zsófia - vendég

Sziasztok! Most fogok végezni a tanfolyammal, sajnos nem CN nél és nagyon gagyi ecseteket kaptunk :S Szeretnék CNre váltani, melyek azok az ecsetek amik a kezdőknek szükségesek? Szeretnék akril mintákat is festeni. Köszönöm válaszotokat

2011.11.29 - 12:04
Crystal Nails
Válasz R. ERIKA - 2011. november 27., vasárnap 20:22 üzenetére

Sziasztok már megint a Base Gel kapcsolatosan kérdezném hogy azt már tudom hogy tippes köröm felhelyezésénél csak a saját körömre kerülhet de mi a helyzet tőltésnél????? Ilyenkor is csak asaját körömre mehet és a zselé maradványra nem???A választ előre is köszönöm.

Erika, szia! Töltés során a Base Gél mehet az egész körömfelületre, bár valójában a természetes körömfelületre lett kifejlesztve, a kiváló tapadása miatt. Kitűnően lehet rákenni például a Cover Pink körömágyhosszabbítót, nem csúszik el a kötés során a lámpa alatt. Mindenképp érdemes használni!

2011.11.29 - 12:01
Crystal Nails
Válasz kiss zsuzsi - 2011. november 28., hétfő 07:42 üzenetére

sziasztok! szeretném a segítségetek kérni abban, hogy hogyan kell helyesen felhelyezni a sablont úgy, hogy ne legyen rés a köröm és a papír között? tudnátok ajánlani típust/márkát? köszönöm előre is!

Zsuzsi, szia, a természetes körmöt sablonozás előtt teljesen vissza kell reszelni, semekkora szabadszél nem maradhat! Ha a köröm és a sablon nem illeszkedik, akkor a sablon kisollóval a köröm formájára kell szabni. Ez gyakorlatot igénylő feladat, próbálj meg minél többet sablonozni, csak úgy, építéstől függetlenül is, magadon, ismerőseiden, akik hagyják, mindenkin. Pár hónap alatt belejössz és hibátlanul sikerül majd. Sok sikert kívánunk Neked!

2011.11.29 - 10:20
Szalai Szilvia
Válasz Tóth Beáta - 2011. november 27., vasárnap 17:25 üzenetére

Nem az a lényeg, hogy hány cső! Persze, a 4 wattos körbetükrös lámpában jobb a helyzet, mert itt több oldalról éri a fény, de igazából a watt ill. a cső "ereje" nem adódik össze!

Nekem 9 wattos van,de abban olyan sokáig kell benne lennie a körömnek,hogy elunja az életét is a vendég meg én is.Én most 36 wattosat fogok venni,aki körmöst ismerek,mint ilyet használ.Márkától független,bár nekem a CN-t ajánlják.

2011.11.28 - 14:23
R. ERIKA
Válasz szigyarto izabella - 2011. november 28., hétfő 11:57 üzenetére

én használtam már töltésnél a teljes felületre ugyanis azt hallottam a körömhalyon,h ezen nem csúszik meg a mosolyvonal. Bevált. persze nagyon vékonyan kell kenni

köszönöm megpróbálom

2011.11.28 - 14:22
R. ERIKA

sziasztok! szeretném a segítségetek kérni abban, hogy hogyan kell helyesen felhelyezni a sablont úgy, hogy ne legyen rés a köröm és a papír között? tudnátok ajánlani típust/márkát? köszönöm előre is!

Szia szerintem sem a márka számit bár egy jó minőség megkönnyiti a munkát de sokat kell gyakorolni:)))vágással finomithatsz a munkán

2011.11.28 - 11:57
szigyarto izabella
Válasz R. ERIKA - 2011. november 27., vasárnap 20:22 üzenetére

Sziasztok már megint a Base Gel kapcsolatosan kérdezném hogy azt már tudom hogy tippes köröm felhelyezésénél csak a saját körömre kerülhet de mi a helyzet tőltésnél????? Ilyenkor is csak asaját körömre mehet és a zselé maradványra nem???A választ előre is köszönöm.

én használtam már töltésnél a teljes felületre ugyanis azt hallottam a körömhalyon,h ezen nem csúszik meg a mosolyvonal. Bevált. persze nagyon vékonyan kell kenni

2011.11.28 - 11:56
szigyarto izabella

szerintem ezt csak szemtöl szemben lehet elmagyarázni, mutogatva. Márkát nem tudok ajánlani, ez megszokás kérdése de általában a nagyobb méretű széles szárnyú sablonokkal könnyebb dolgozni. ha a természetes köröm mosolyvonalának az íve nem felel meg a sablonéval, kisollóval kivághatod olyan folrmályúra a sablont. de ismétlem ezt nem lehet elméletben tudni. A suliban nem mutogatták meg?

kiss zsuzsi - Válaszolok
2011.11.28 - 07:42
kiss zsuzsi - vendég

2011.11.27 - 20:22
R. ERIKA

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár