2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm készítés hibái fórum

A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db

Műköröm készítés hibái

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.11.27 - 17:25
Tóth Beáta
Válasz Antal Etelka - 2011. november 26., szombat 05:57 üzenetére

Sziasztok!Tud nekem vki tanácsot adni hogy hány wattos lápában köt meg rendesen a szines zselé?Köszi

Nem az a lényeg, hogy hány cső! Persze, a 4 wattos körbetükrös lámpában jobb a helyzet, mert itt több oldalról éri a fény, de igazából a watt ill. a cső "ereje" nem adódik össze!

2011.11.27 - 10:11
Balázsi Szilvia
Válasz Antal Etelka - 2011. november 26., szombat 05:57 üzenetére

Sziasztok!Tud nekem vki tanácsot adni hogy hány wattos lápában köt meg rendesen a szines zselé?Köszi

Szia! Mindegyikben megköt. Max. az egyikben gyorsabban a másikban lassabban.

2011.11.26 - 05:57
Antal Etelka

2011.11.25 - 12:32
Kiss Anett
Válasz Varga Zsuzsa - 2011. november 22., kedd 13:17 üzenetére

Szia, ez nekem is nagyon sokáig gondot okozott, emiatt pedig mániás bőrvagdosó lettem. Amikor viszont láttam a vendégeimen, hogy 4 hetes töltésre jönnek, és alig van bőrük, akkor arra gondoltam, hogy valahogy csak kibírom, hogy ne vágjam ki annyiszor, és bejött. Pár hónap alatt annyira beállt, hogy csak a saját körmöm töltésekor kell kicsit vágni belőle. Addig pedig naponta többször is bekenem körömágyolajakkal-van vagy 15:)) Egy vendégemnél ugyanez volt a gond, ő otthon vagdosta, csak úgy sokkal nagyobbnak mutatta magát a lenövés.. Sikerült erről lebeszélnem, és legutóbb neki is sokkal kevesebb volt. Szerintem minél többször vágjuk ki, annál jobban nő.

Köszi a választ:D

Jancsovics Éva - Válaszolok
2011.11.24 - 17:48
Jancsovics Éva - törölt felhasználó
Válasz Kuti Andrea Gabriella - 2011. november 24., csütörtök 16:03 üzenetére

Egyből már sárga ahogy kiveszi a lámpából a vendégem.. :(

Szia!Hát akkor azt feltétlenül cseréld le,mert akkor nem jó a fényzselé.Ennyi idő után nem szabadna :S

2011.11.24 - 16:46
Ildi
Válasz Kuti Andrea Gabriella - 2011. november 24., csütörtök 16:03 üzenetére

Ez a fajta nekem is sárgult,szerintem próbáld meg a crystal nails top shine fényzseléjét ,nekem az bevált.

Kuti Andrea Gabriella
Válasz Jancsovics Éva - 2011. november 23., szerda 16:54 üzenetére

Mikor sárgul be a teteje?rögtön ahogy kiveszed a lámpából,vagy pár nap után?

Machon Melinda (Illusion Körömszalon)
Válasz athentic - 2011. november 23., szerda 20:14 üzenetére

sziasztok! van egy vendégem aki nem szereti a szines zselet, es azt szeretne ha koromlakkal festenem be a mukorom hosszat. Azt szeretnem kerdezni hogy az ugyis olyan tartos lesz? vagy ez igy nem megoldhato?

Szia! Ha a felületét fested be akkor kb egy hétig szép lesz a lakkozás, mivel a műköröm keményebb kevésbé rugalmas mint a saját köröm és ezáltal jobban bírja a strapát a körömlakk. De próbáld ki szerintem a Gel lac-ot azzal igazán szép lesz.

athentic - Válaszolok
2011.11.23 - 20:14
athentic - vendég

sziasztok! van egy vendégem aki nem szereti a szines zselet, es azt szeretne ha koromlakkal festenem be a mukorom hosszat. Azt szeretnem kerdezni hogy az ugyis olyan tartos lesz? vagy ez igy nem megoldhato?

Jancsovics Éva - Válaszolok
2011.11.23 - 16:54
Jancsovics Éva - törölt felhasználó
Válasz Kuti Andrea Gabriella - 2011. november 23., szerda 11:48 üzenetére

Sziasztok, valaki tudna nekem abban segíteni, hogy miért sárgul be a fényzselém? PN Extrem white építőzselét használok rá PN ice gel építőzselét rakok. átreszelem, polír és rá a PN top gel, meg már kipróbáltam a CN fényzseléjét is de besárgul a teteje... pedig elvileg sárgulásmentes...

Mikor sárgul be a teteje?rögtön ahogy kiveszed a lámpából,vagy pár nap után?

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár