2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.350 ,-Ft
3.500 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok!Tud nekem vki tanácsot adni hogy hány wattos lápában köt meg rendesen a szines zselé?Köszi
Nem az a lényeg, hogy hány cső! Persze, a 4 wattos körbetükrös lámpában jobb a helyzet, mert itt több oldalról éri a fény, de igazából a watt ill. a cső "ereje" nem adódik össze!
Sziasztok!Tud nekem vki tanácsot adni hogy hány wattos lápában köt meg rendesen a szines zselé?Köszi
Szia! Mindegyikben megköt. Max. az egyikben gyorsabban a másikban lassabban.
Szia, ez nekem is nagyon sokáig gondot okozott, emiatt pedig mániás bőrvagdosó lettem. Amikor viszont láttam a vendégeimen, hogy 4 hetes töltésre jönnek, és alig van bőrük, akkor arra gondoltam, hogy valahogy csak kibírom, hogy ne vágjam ki annyiszor, és bejött. Pár hónap alatt annyira beállt, hogy csak a saját körmöm töltésekor kell kicsit vágni belőle. Addig pedig naponta többször is bekenem körömágyolajakkal-van vagy 15:)) Egy vendégemnél ugyanez volt a gond, ő otthon vagdosta, csak úgy sokkal nagyobbnak mutatta magát a lenövés.. Sikerült erről lebeszélnem, és legutóbb neki is sokkal kevesebb volt. Szerintem minél többször vágjuk ki, annál jobban nő.
Köszi a választ:D
Egyből már sárga ahogy kiveszi a lámpából a vendégem.. :(
Szia!Hát akkor azt feltétlenül cseréld le,mert akkor nem jó a fényzselé.Ennyi idő után nem szabadna :S
Ez a fajta nekem is sárgult,szerintem próbáld meg a crystal nails top shine fényzseléjét ,nekem az bevált.
Mikor sárgul be a teteje?rögtön ahogy kiveszed a lámpából,vagy pár nap után?
sziasztok! van egy vendégem aki nem szereti a szines zselet, es azt szeretne ha koromlakkal festenem be a mukorom hosszat. Azt szeretnem kerdezni hogy az ugyis olyan tartos lesz? vagy ez igy nem megoldhato?
Szia! Ha a felületét fested be akkor kb egy hétig szép lesz a lakkozás, mivel a műköröm keményebb kevésbé rugalmas mint a saját köröm és ezáltal jobban bírja a strapát a körömlakk. De próbáld ki szerintem a Gel lac-ot azzal igazán szép lesz.
sziasztok! van egy vendégem aki nem szereti a szines zselet, es azt szeretne ha koromlakkal festenem be a mukorom hosszat. Azt szeretnem kerdezni hogy az ugyis olyan tartos lesz? vagy ez igy nem megoldhato?
Sziasztok, valaki tudna nekem abban segíteni, hogy miért sárgul be a fényzselém? PN Extrem white építőzselét használok rá PN ice gel építőzselét rakok. átreszelem, polír és rá a PN top gel, meg már kipróbáltam a CN fényzseléjét is de besárgul a teteje... pedig elvileg sárgulásmentes...
Mikor sárgul be a teteje?rögtön ahogy kiveszed a lámpából,vagy pár nap után?