2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
890 ,-Ft
1.200 ,-Ft
48.800 ,-Ft
5.300 ,-Ft
3.500 ,-Ft
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok, valaki tudna nekem abban segíteni, hogy miért sárgul be a fényzselém? PN Extrem white építőzselét használok rá PN ice gel építőzselét rakok. átreszelem, polír és rá a PN top gel, meg már kipróbáltam a CN fényzseléjét is de besárgul a teteje... pedig elvileg sárgulásmentes...
Sziasztok! lenne egy kis problémám! Az a gond van egy vendégem akinek a bőr a körmén nagyon gyorsan nő.egy hete készítettem neki a körmöt és már ugy rá van nőve a bőr a körmére hogy eszméletlen!Pedig szépen kivágtam neki. mit tehetek ebben az esetben?köszi a segítséget előre is!
Szia, ez nekem is nagyon sokáig gondot okozott, emiatt pedig mániás bőrvagdosó lettem. Amikor viszont láttam a vendégeimen, hogy 4 hetes töltésre jönnek, és alig van bőrük, akkor arra gondoltam, hogy valahogy csak kibírom, hogy ne vágjam ki annyiszor, és bejött. Pár hónap alatt annyira beállt, hogy csak a saját körmöm töltésekor kell kicsit vágni belőle. Addig pedig naponta többször is bekenem körömágyolajakkal-van vagy 15:)) Egy vendégemnél ugyanez volt a gond, ő otthon vagdosta, csak úgy sokkal nagyobbnak mutatta magát a lenövés.. Sikerült erről lebeszélnem, és legutóbb neki is sokkal kevesebb volt. Szerintem minél többször vágjuk ki, annál jobban nő.
Sziasztok! Aki lábra csinált már műkörmöt,azt hogy csinálta?Én még kezdő vagyok és ahova megyek dolgozni ott nagyon szeretik ezt,de én még nem csináltam.Nem hiszem hogy "C"ívet kellene csinálni,vagy igen?
Szia, életem első pedizseléje egy menyasszonynak készült - gondolhatod, hogy izgultam, hogy rendben legyen:)) Mindent ugyanúgy kell csinálni, mint kéznél, csak nem kell a c-ív. Ja, és a köröm élén is húzd át az anyagot, amennyire lehetséges. A vendégemnek 8 hetet simán kibírt.
azt, hogy érted,h a kész körmöt? formára reszeltél csiszgéppel? vagy töltésnél visszareszelted a lenőtt körmöt?
amikor már kilakítottam a c-ívet és fixáltam , karbid fejjel csiszoltam át a felületét, majd portalanítás ,fényzselé
Szia! Tehetsz rá anti fungal gelt- ártani semmiképp nem fog.. és igen, teljesen úgy működik mint a normál építő zselék . Én próbáltam magamon is meg 2 barátnőmnek ezzel húztam az alapot építéskor ,hogy tesztelni tudjam nem törik-e stb .de semmigond nem volt vele. /Gombás lábkörmön pedig most tesztelem,hogy mennyire hatékony gombaölő../ Üdv Z.
hálásan köszönöm. akkor azt az egy körmét abból fogom készíteni :) -amugy is gyűrűs ujj és nincs kitéve annyi stressznek, mint a többi ujjunk :)
sziasztok. a minap uj vendégem jött, zselés körmökkel, töltést kért és munka közben észrevettem,h egyik körme valoszínűleg gombás.A köröm feléig le van válva a körömágyról, 2 pici sárgás folt a letapadt részeken, de nem elmosódótt a levált rész, hanem jól kivehető,h meddig tart. (nem tudom beazonosítani, fonalas gombára tippelek, de nem minden tünet van jelen - ugye az támad a mosolyvonal felől?) Nos javasoltam neki,h ne tegyünk körmöt hanem kezeljük valahogyan és várjuk meg a gyógyulást, ami műköröm alatt szinte lehetetlen. Nem tudtam meggyőzni, szerinte csak beütötte. Mit javasoltok? antifungus ? vagy az az antifungal pedi zselé alkalmas kézre? Cívet, formára reszelés-t kibírja?
Szia! Tehetsz rá anti fungal gelt- ártani semmiképp nem fog.. és igen, teljesen úgy működik mint a normál építő zselék . Én próbáltam magamon is meg 2 barátnőmnek ezzel húztam az alapot építéskor ,hogy tesztelni tudjam nem törik-e stb .de semmigond nem volt vele. /Gombás lábkörmön pedig most tesztelem,hogy mennyire hatékony gombaölő../ Üdv Z.
hááát ,azt nem mondanám:)de eddig akárhányszor műkörmöt csináltam (1 eset kivételével) mindig karbid henger alakú fejjel csiszoltam meg a kész körmöt...nem mondom ,hogy könnyű ,de azért majd próbálkozom mással ezután :) igaz a bőröcskéket én nem ezzel csiszolom ,van még mit tanulnom bőven, amíg olyan szép munkák kerülnek ki a kezem alól mint itt sokaknak....
azt, hogy érted,h a kész körmöt? formára reszeltél csiszgéppel? vagy töltésnél visszareszelted a lenőtt körmöt?
akkor neked nagyon megy :)
hááát ,azt nem mondanám:)de eddig akárhányszor műkörmöt csináltam (1 eset kivételével) mindig karbid henger alakú fejjel csiszoltam meg a kész körmöt...nem mondom ,hogy könnyű ,de azért majd próbálkozom mással ezután :) igaz a bőröcskéket én nem ezzel csiszolom ,van még mit tanulnom bőven, amíg olyan szép munkák kerülnek ki a kezem alól mint itt sokaknak....
sziasztok. a minap uj vendégem jött, zselés körmökkel, töltést kért és munka közben észrevettem,h egyik körme valoszínűleg gombás.A köröm feléig le van válva a körömágyról, 2 pici sárgás folt a letapadt részeken, de nem elmosódótt a levált rész, hanem jól kivehető,h meddig tart. (nem tudom beazonosítani, fonalas gombára tippelek, de nem minden tünet van jelen - ugye az támad a mosolyvonal felől?) Nos javasoltam neki,h ne tegyünk körmöt hanem kezeljük valahogyan és várjuk meg a gyógyulást, ami műköröm alatt szinte lehetetlen. Nem tudtam meggyőzni, szerinte csak beütötte. Mit javasoltok? antifungus ? vagy az az antifungal pedi zselé alkalmas kézre? Cívet, formára reszelés-t kibírja?
köszi szépen Izabella!akkor engem a legnehezebbel tanítottak ,karbiddal.....
akkor neked nagyon megy :)