2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.950 ,-Ft
150 ,-Ft
48.800 ,-Ft
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
http://www.mukorom-alapanyagok.com/Mukorom-Csiszologep/Gyemant-kup.html vagy van ennél még kisebb is ami a kúpnak csak a hegye. vagy kugli karbid maró fej, de azzal nagyon ovatosan kell bánni, mert tényleg mar. inkább gyémánt. az alapos is és nem olyan veszélyes. a karbid fejek szerintem sok tapasztalat után vethetők be csak.
köszi szépen Izabella!akkor engem a legnehezebbel tanítottak ,karbiddal.....
Bocsánat kihagytam NEM teszek K.H Léci ADMINISZTRÁTOR JAVITSD ha kérhetlek
Oké...köszönöm szépen:-).
Bocsánat kihagytam NEM teszek K.H Léci ADMINISZTRÁTOR JAVITSD ha kérhetlek
Sziasztok! Aki lábra csinált már műkörmöt,azt hogy csinálta?Én még kezdő vagyok és ahova megyek dolgozni ott nagyon szeretik ezt,de én még nem csináltam.Nem hiszem hogy "C"ívet kellene csinálni,vagy igen?
Szia én sokat készítettem nyáron :) Ahogy nekem bevált az a következő ugyan ugy ahogy a körmöt is Fertőtlenitesz,bőrfeltólás kaparás ovatos mattitás,majd portalanitasz utána előkészitő anyagok majd vékony alap réteg,lámpa fehér szabadszél lámpa Én teszek k.h igy természetesebb inkább huzok rá csillámot mert nagyon mutatos vele.majd csúszó réteg és nem olyan vastagon mint a C-iv de megvastagitod igy ha ezt szépen simára megcsinálod még fixálnod se kell és reszelned se egyből mehet a fényzselé.Remélem segitettem!!
Sziasztok! Aki lábra csinált már műkörmöt,azt hogy csinálta?Én még kezdő vagyok és ahova megyek dolgozni ott nagyon szeretik ezt,de én még nem csináltam.Nem hiszem hogy "C"ívet kellene csinálni,vagy igen?
a letapadt bőröcskék eltávolításához ki milyen fejet használ a csiszológépben?köszönöm!
http://www.mukorom-alapanyagok.com/Mukorom-Csiszologep/Gyemant-kup.html vagy van ennél még kisebb is ami a kúpnak csak a hegye. vagy kugli karbid maró fej, de azzal nagyon ovatosan kell bánni, mert tényleg mar. inkább gyémánt. az alapos is és nem olyan veszélyes. a karbid fejek szerintem sok tapasztalat után vethetők be csak.
Sziasztok! Én is köszönöm a segitséget mindenkinek.
ujabban 2x nail prep, savas primer, megszárad, majd savmentes. eddig is igy csináltam csak 1x nailprepeztem. persze bőr feltolás, csiszgéppel eltávolíom a letapadt bőrőcskéket majd egy 180as reszelővel mattitok is ha szükséges. portalanítok alaposan majd a korábban leírtak.... tud valaki jobbat?
a letapadt bőröcskék eltávolításához ki milyen fejet használ a csiszológépben?köszönöm!
hjaaa. volt már, igen. nem észleltem különbséget, mert nem is figyeltem. de most,h mondod... ki fogom próbálni. köszi :)
ujabban 2x nail prep, savas primer, megszárad, majd savmentes. eddig is igy csináltam csak 1x nailprepeztem. persze bőr feltolás, csiszgéppel eltávolíom a letapadt bőrőcskéket majd egy 180as reszelővel mattitok is ha szükséges. portalanítok alaposan majd a korábban leírtak.... tud valaki jobbat?
sima ecsetes nail prep helyett már csak a spray prep-et használom, sokkal jobban tapad. Kipróbáltad már?