2025. január 22. - Vince, Artúr napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm készítés hibái fórum

A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db

Műköröm készítés hibái

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.11.15 - 06:56
szigyarto izabella
Válasz Móni - 2011. november 14., hétfő 19:31 üzenetére

Előkészítéshez mit használsz? Lehet, hogy ott is változtathatsz picit, hátha.........

ujabban 2x nail prep, savas primer, megszárad, majd savmentes. eddig is igy csináltam csak 1x nailprepeztem. persze bőr feltolás, csiszgéppel eltávolíom a letapadt bőrőcskéket majd egy 180as reszelővel mattitok is ha szükséges. portalanítok alaposan majd a korábban leírtak.... tud valaki jobbat?

2011.11.14 - 20:41
Osvát Olga
Válasz Crystal Nails - 2011. november 14., hétfő 20:02 üzenetére

Olga, szia! Manikűr tipre milyen gél lakkot gondoltál? színeset? Alapvetően a gél lakk természetes körömlemezre szánt "tartós lakkozás", ugyanis igen rugalmas anyag. Ettől függetlenül használható akár kész zselés vagy porcelán műkörömre is, tehát akár manikűr tipre is!

Szia! Én úgy tervezném, hogy felteszem a manikűr tipet és akkor arra rá két réteg clear gel-lakk, vagy akár a körömágyi részre egy francia szint is bekockáztatnék, clear alap előtte és clearrel zárnám. Vagy talán érdemesebb lenne base gel-t alapnak használnom , ha francia tippezek ?

2011.11.14 - 20:03
Crystal Nails
Válasz R. ERIKA - 2011. november 14., hétfő 19:34 üzenetére

Sziasztok korábban érdeklődtem hogy ki próbálta már a háztartási alufoliát beépitett díszitésként.Megcsináltam könnyen lehet vele mutatos mintát csinálni.A vendégem ma jött 5 hetesen hibátlan körmökkel és ami nagyon fontos hogy az anyag nagyon jól müködik a körmön:)))Köszi a korábbi hozzászolásokat!!

Szia Erika! Nagyon örülünk, hogy a javaslatainkat sikerrel tudtad hasznosítani! További jó alkotást és kreatív ötleteket kívánunk Neked!

2011.11.14 - 20:02
Crystal Nails
Válasz Osvát Olga - 2011. november 11., péntek 23:19 üzenetére

Sziasztok! Manikűr tip-et használhatok e gél lakkal vagy meg kell venni hozzá az egész mani gel készletet?

Olga, szia! Manikűr tipre milyen gél lakkot gondoltál? színeset? Alapvetően a gél lakk természetes körömlemezre szánt "tartós lakkozás", ugyanis igen rugalmas anyag. Ettől függetlenül használható akár kész zselés vagy porcelán műkörömre is, tehát akár manikűr tipre is!

2011.11.14 - 19:34
R. ERIKA

Sziasztok korábban érdeklődtem hogy ki próbálta már a háztartási alufoliát beépitett díszitésként.Megcsináltam könnyen lehet vele mutatos mintát csinálni.A vendégem ma jött 5 hetesen hibátlan körmökkel és ami nagyon fontos hogy az anyag nagyon jól müködik a körmön:)))Köszi a korábbi hozzászolásokat!!

2011.11.14 - 19:31
Móni
Válasz szigyarto izabella - 2011. november 14., hétfő 16:44 üzenetére

sziasztok. Van 1 körömrágós vendégem. tettünk porcit, lenőttek a körmei, állitólag már nem is rágja, csak az az én bajom,h 4 hét után, mikor visszajön 3-4 körme teljes egészében hiányzik. a többi meg majdnem mind levegőmentes,csak le van nőve. lehet,h mégis megkóstólgatja őket? más magyarázatot nem találok a leszálló körmökre. valami ötlet?

Előkészítéshez mit használsz? Lehet, hogy ott is változtathatsz picit, hátha.........

2011.11.14 - 19:29
Móni
Válasz szigyarto izabella - 2011. november 14., hétfő 16:44 üzenetére

sziasztok. Van 1 körömrágós vendégem. tettünk porcit, lenőttek a körmei, állitólag már nem is rágja, csak az az én bajom,h 4 hét után, mikor visszajön 3-4 körme teljes egészében hiányzik. a többi meg majdnem mind levegőmentes,csak le van nőve. lehet,h mégis megkóstólgatja őket? más magyarázatot nem találok a leszálló körmökre. valami ötlet?

Próbáld meg kikérdezni, hogy milyen körülmények között veszíti el a körmeit. Ha nem látod a körömlemezen, hogy letépte, feszegetés nyomait, akkor akár le is eshetett neki. Nálam a keresztlányom ugyanilyen. "Nem rágom, nem rágom" mondja, de az anyukájától tudom, ha már nő le a körme, akkor csak megrágcsálja egy kicsit és feszegeti, ahelyett, hogy eljönne, hogy megcsináljam.

2011.11.14 - 16:44
szigyarto izabella

2011.11.12 - 19:39
J. Fruzsina
Válasz Balázsi Szilvia - 2011. november 9., szerda 22:25 üzenetére

Nem baj, ha elmászik, mert a második rétegnél már nem fog, és akkor már jó lesz:)

eleinte nem is volt vele semmi gond a második étegnél,most h kb félig van a clear már a második rétegnél is elmászik,azon gondolkoztam,h mit csinálok másképp,de szerintem semmit.Azért köszi:)

2011.11.12 - 19:37
J. Fruzsina
Válasz szigyarto izabella - 2011. november 9., szerda 19:35 üzenetére

ezt én is tapasztaltam, ám ha egy száraz zselés ecsettel a ragacsos réteget eltávolítom, (mintha ujra átlakkoznám) minden klappol. túl izzadós a clear anyagod :). vagy használj alapnak Base Gel-t, ezen simán telül minden szines géllakk. sok szerencsét :)

köszönöm ,megpróbálom!:)

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár