2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
11.950 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szia! Márványozás technika és tűvel készítem csak gél lakkal.
Köszönöm! :)
Szia Szilvi! Bocsi hogy csak igy rádírok de néztem pár munkádat és érdeklődni szeretnék hogy a gel lakknál amikor azokat a szinátmeneteseket csinálod azt hogy csinálod? Gel-lakkal vagy teszel rá rendes színes zselét is? És milyen ecsetet használsz? Előre is köszi ha válaszolsz, gél lakk téren még elég kezdő vagyok :)
Szia! Márványozás technika és tűvel készítem csak gél lakkal.
Sziasztok! Manikűr tip-et használhatok e gél lakkal vagy meg kell venni hozzá az egész mani gel készletet?
Sziasztok! lenne egy kis problémám! Az a gond van egy vendégem akinek a bőr a körmén nagyon gyorsan nő.egy hete készítettem neki a körmöt és már ugy rá van nőve a bőr a körmére hogy eszméletlen!Pedig szépen kivágtam neki. mit tehetek ebben az esetben?köszi a segítséget előre is!
Szia Anett, a gyorsan visszatapadó és visszanövő körömbőr sajnos nagy probléma annak, aki viseli. Ilyen esetben hetente vissza kell járni manikűrözni, s a feltolt és kivágott bőr alatt kibukkanó természetes körömlemez pedig újabb és újabb töltésért kiállt. Áldatlan állapot, de nem tudsz mit tenni. Hetente körömbőr vágás...
köszi! és akkor a 20 perces áztatás közben ne is nyúljak hozzá semmivel? (köztes kaparás, pl...) tetjét előtte megreszeljem kicsit? annyi mindent hallani már össze-vissza, jó lenne ezt a káoszt kicsit rendezni...:)
Luca, az áztatás közben ne kaparászd, előtte nem szükséges megreszelned. A szükséges oldószeren és tálkán (vagy törlőlapka+ alufólia burkolás) nem kell más, csak türelem.
Sziasztok! lenne egy kis problémám! Az a gond van egy vendégem akinek a bőr a körmén nagyon gyorsan nő.egy hete készítettem neki a körmöt és már ugy rá van nőve a bőr a körmére hogy eszméletlen!Pedig szépen kivágtam neki. mit tehetek ebben az esetben?köszi a segítséget előre is!
Nem baj, ha elmászik, mert a második rétegnél már nem fog, és akkor már jó lesz:)
Szia Szilvi! Bocsi hogy csak igy rádírok de néztem pár munkádat és érdeklődni szeretnék hogy a gel lakknál amikor azokat a szinátmeneteseket csinálod azt hogy csinálod? Gel-lakkal vagy teszel rá rendes színes zselét is? És milyen ecsetet használsz? Előre is köszi ha válaszolsz, gél lakk téren még elég kezdő vagyok :)
Luca, szia a Gél Lakkot legalább 20 percig kell áztatni oldószerben, majd a bőrkaparóval, vagy narancsfapálcával óvatosan alányúlni és szó szerint letúrni. Működni fog. Ha bármi kérdésed van, kérlek írj nekünk, szívesen segítünk!
köszi! és akkor a 20 perces áztatás közben ne is nyúljak hozzá semmivel? (köztes kaparás, pl...) tetjét előtte megreszeljem kicsit? annyi mindent hallani már össze-vissza, jó lenne ezt a káoszt kicsit rendezni...:)
és mennyi ideig áztassam? igazából reszeléls nélkül kellene lejönnie elvileg...
én egyszerre teszek mind a 10 körömre vattapamacsra oldószert és befóliázom ,majd ha már végeztem az összessel akkor az elsőt már kezdem is leszedni ,kaparóval nekem eddig nagyon jól lejött ennyi idő után,CN leoldóval
Erzsébet, szia, melyik standnál láttad ezt? (nyilván az idő rövidsége miatt mentek neki a gél lakknak gyémántfejjel, s aki csinálta bizonyosan nagyon gyakorlott körmös volt)
CN standnál, és valóban hozzátették azt is ,hogy szalonban ez a leggyorsabb megoldás és valóban gyakorlottaknak való:) én is az áztatásos módszert használom ,de azért ha már nagyon gyakorlott leszek akkor kipróbálom majd ezt is,egyszer...:)