2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm készítés hibái fórum

A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db

Műköröm készítés hibái

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.11.12 - 10:09
Osvát Olga
Válasz Balázsi Szilvia - 2011. november 12., szombat 07:05 üzenetére

Szia! Márványozás technika és tűvel készítem csak gél lakkal.

Köszönöm! :)

2011.11.12 - 07:05
Balázsi Szilvia
Válasz Osvát Olga - 2011. november 10., csütörtök 21:44 üzenetére

Szia Szilvi! Bocsi hogy csak igy rádírok de néztem pár munkádat és érdeklődni szeretnék hogy a gel lakknál amikor azokat a szinátmeneteseket csinálod azt hogy csinálod? Gel-lakkal vagy teszel rá rendes színes zselét is? És milyen ecsetet használsz? Előre is köszi ha válaszolsz, gél lakk téren még elég kezdő vagyok :)

Szia! Márványozás technika és tűvel készítem csak gél lakkal.

2011.11.11 - 23:19
Osvát Olga

Sziasztok! Manikűr tip-et használhatok e gél lakkal vagy meg kell venni hozzá az egész mani gel készletet?

2011.11.11 - 16:37
Crystal Nails
Válasz Kiss Anett - 2011. november 11., péntek 11:32 üzenetére

Sziasztok! lenne egy kis problémám! Az a gond van egy vendégem akinek a bőr a körmén nagyon gyorsan nő.egy hete készítettem neki a körmöt és már ugy rá van nőve a bőr a körmére hogy eszméletlen!Pedig szépen kivágtam neki. mit tehetek ebben az esetben?köszi a segítséget előre is!

Szia Anett, a gyorsan visszatapadó és visszanövő körömbőr sajnos nagy probléma annak, aki viseli. Ilyen esetben hetente vissza kell járni manikűrözni, s a feltolt és kivágott bőr alatt kibukkanó természetes körömlemez pedig újabb és újabb töltésért kiállt. Áldatlan állapot, de nem tudsz mit tenni. Hetente körömbőr vágás...

2011.11.11 - 16:35
Crystal Nails
Válasz LuluNAILS Budapest - 2011. november 10., csütörtök 11:52 üzenetére

köszi! és akkor a 20 perces áztatás közben ne is nyúljak hozzá semmivel? (köztes kaparás, pl...) tetjét előtte megreszeljem kicsit? annyi mindent hallani már össze-vissza, jó lenne ezt a káoszt kicsit rendezni...:)

Luca, az áztatás közben ne kaparászd, előtte nem szükséges megreszelned. A szükséges oldószeren és tálkán (vagy törlőlapka+ alufólia burkolás) nem kell más, csak türelem.

2011.11.11 - 11:32
Kiss Anett

Sziasztok! lenne egy kis problémám! Az a gond van egy vendégem akinek a bőr a körmén nagyon gyorsan nő.egy hete készítettem neki a körmöt és már ugy rá van nőve a bőr a körmére hogy eszméletlen!Pedig szépen kivágtam neki. mit tehetek ebben az esetben?köszi a segítséget előre is!

2011.11.10 - 21:44
Osvát Olga
Válasz Balázsi Szilvia - 2011. november 9., szerda 22:25 üzenetére

Nem baj, ha elmászik, mert a második rétegnél már nem fog, és akkor már jó lesz:)

Szia Szilvi! Bocsi hogy csak igy rádírok de néztem pár munkádat és érdeklődni szeretnék hogy a gel lakknál amikor azokat a szinátmeneteseket csinálod azt hogy csinálod? Gel-lakkal vagy teszel rá rendes színes zselét is? És milyen ecsetet használsz? Előre is köszi ha válaszolsz, gél lakk téren még elég kezdő vagyok :)

2011.11.10 - 11:52
LuluNAILS Budapest
Válasz Crystal Nails - 2011. november 9., szerda 22:12 üzenetére

Luca, szia a Gél Lakkot legalább 20 percig kell áztatni oldószerben, majd a bőrkaparóval, vagy narancsfapálcával óvatosan alányúlni és szó szerint letúrni. Működni fog. Ha bármi kérdésed van, kérlek írj nekünk, szívesen segítünk!

köszi! és akkor a 20 perces áztatás közben ne is nyúljak hozzá semmivel? (köztes kaparás, pl...) tetjét előtte megreszeljem kicsit? annyi mindent hallani már össze-vissza, jó lenne ezt a káoszt kicsit rendezni...:)

2011.11.10 - 10:30
Csifó Erzsébet
Válasz LuluNAILS Budapest - 2011. november 9., szerda 05:46 üzenetére

és mennyi ideig áztassam? igazából reszeléls nélkül kellene lejönnie elvileg...

én egyszerre teszek mind a 10 körömre vattapamacsra oldószert és befóliázom ,majd ha már végeztem az összessel akkor az elsőt már kezdem is leszedni ,kaparóval nekem eddig nagyon jól lejött ennyi idő után,CN leoldóval

2011.11.10 - 10:24
Csifó Erzsébet
Válasz Crystal Nails - 2011. november 8., kedd 12:53 üzenetére

Erzsébet, szia, melyik standnál láttad ezt? (nyilván az idő rövidsége miatt mentek neki a gél lakknak gyémántfejjel, s aki csinálta bizonyosan nagyon gyakorlott körmös volt)

CN standnál, és valóban hozzátették azt is ,hogy szalonban ez a leggyorsabb megoldás és valóban gyakorlottaknak való:) én is az áztatásos módszert használom ,de azért ha már nagyon gyakorlott leszek akkor kipróbálom majd ezt is,egyszer...:)

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár