2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
255 ,-Ft
150 ,-Ft
5.300 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Amikor gél-lacot használok,folyamatosan össze akar húzodni mikor kenem(nem ráncosodik),h kéne használnom?az alap átlátszó teljesen jó,de mikor színt rakok rá a széleknél felmászik,és olyan mintha le akarna nőni,nem rakom be a lámpába így de akármilyen gyorsan csinálom mindig elmászik.Mit rontok el?
Nem baj, ha elmászik, mert a második rétegnél már nem fog, és akkor már jó lesz:)
sziasztok! a gel-lac oldásakor nem szokott egyben lejönni az anyag, a színes nagyon szokott ragaszkodni, és csak sok-sok kaparással tudom leszedni. miért lehet? base gelt, majd 2 réteg színt és végül easy off top-ot használok. köszi!
Luca, szia a Gél Lakkot legalább 20 percig kell áztatni oldószerben, majd a bőrkaparóval, vagy narancsfapálcával óvatosan alányúlni és szó szerint letúrni. Működni fog. Ha bármi kérdésed van, kérlek írj nekünk, szívesen segítünk!
Amikor gél-lacot használok,folyamatosan össze akar húzodni mikor kenem(nem ráncosodik),h kéne használnom?az alap átlátszó teljesen jó,de mikor színt rakok rá a széleknél felmászik,és olyan mintha le akarna nőni,nem rakom be a lámpába így de akármilyen gyorsan csinálom mindig elmászik.Mit rontok el?
ezt én is tapasztaltam, ám ha egy száraz zselés ecsettel a ragacsos réteget eltávolítom, (mintha ujra átlakkoznám) minden klappol. túl izzadós a clear anyagod :). vagy használj alapnak Base Gel-t, ezen simán telül minden szines géllakk. sok szerencsét :)
Kellettek a pontok, amik a hozzászólásért járnak?:D (Én is szoktam néha;))
Nem azért írtam, hanem válaszoltam az egyik lány kérdésére, hogy melyik gél lakkot ajánljuk...:S
és mennyi ideig áztassam? igazából reszeléls nélkül kellene lejönnie elvileg...
Bocsi, béna voltam és 2x is sikerült elküldeni!:P
CN.:)
CN.:)
Valaki tudna nekem tanácsot adni, hogy milyen márkájú zselés lakkot használjak?
Szia! Én próbálkoztam sokfélével, sztem a színesnél lehet próbálkozni mással is, pl nekem a 2mb-s arany színe bevált, de fehérből csak a CN!