2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm készítés hibái fórum

A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db

Műköröm készítés hibái

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.11.09 - 22:25
Balázsi Szilvia
Válasz J. Fruzsina - 2011. november 9., szerda 12:49 üzenetére

Amikor gél-lacot használok,folyamatosan össze akar húzodni mikor kenem(nem ráncosodik),h kéne használnom?az alap átlátszó teljesen jó,de mikor színt rakok rá a széleknél felmászik,és olyan mintha le akarna nőni,nem rakom be a lámpába így de akármilyen gyorsan csinálom mindig elmászik.Mit rontok el?

Nem baj, ha elmászik, mert a második rétegnél már nem fog, és akkor már jó lesz:)

2011.11.09 - 22:12
Crystal Nails
Válasz LuluNAILS Budapest - 2011. november 7., hétfő 07:22 üzenetére

sziasztok! a gel-lac oldásakor nem szokott egyben lejönni az anyag, a színes nagyon szokott ragaszkodni, és csak sok-sok kaparással tudom leszedni. miért lehet? base gelt, majd 2 réteg színt és végül easy off top-ot használok. köszi!

Luca, szia a Gél Lakkot legalább 20 percig kell áztatni oldószerben, majd a bőrkaparóval, vagy narancsfapálcával óvatosan alányúlni és szó szerint letúrni. Működni fog. Ha bármi kérdésed van, kérlek írj nekünk, szívesen segítünk!

2011.11.09 - 19:35
szigyarto izabella
Válasz J. Fruzsina - 2011. november 9., szerda 12:49 üzenetére

Amikor gél-lacot használok,folyamatosan össze akar húzodni mikor kenem(nem ráncosodik),h kéne használnom?az alap átlátszó teljesen jó,de mikor színt rakok rá a széleknél felmászik,és olyan mintha le akarna nőni,nem rakom be a lámpába így de akármilyen gyorsan csinálom mindig elmászik.Mit rontok el?

ezt én is tapasztaltam, ám ha egy száraz zselés ecsettel a ragacsos réteget eltávolítom, (mintha ujra átlakkoznám) minden klappol. túl izzadós a clear anyagod :). vagy használj alapnak Base Gel-t, ezen simán telül minden szines géllakk. sok szerencsét :)

2011.11.09 - 12:49
J. Fruzsina

2011.11.09 - 09:28
Balázsi Szilvia
Válasz Tóth Beáta - 2011. november 8., kedd 18:01 üzenetére

Kellettek a pontok, amik a hozzászólásért járnak?:D (Én is szoktam néha;))

Nem azért írtam, hanem válaszoltam az egyik lány kérdésére, hogy melyik gél lakkot ajánljuk...:S

2011.11.09 - 05:46
LuluNAILS Budapest

és mennyi ideig áztassam? igazából reszeléls nélkül kellene lejönnie elvileg...

2011.11.08 - 18:02
Tóth Beáta

Bocsi, béna voltam és 2x is sikerült elküldeni!:P

2011.11.08 - 18:01
Tóth Beáta
Válasz Balázsi Szilvia - 2011. november 3., csütörtök 20:59 üzenetére

CN.:)

2011.11.08 - 18:01
Tóth Beáta
Válasz Balázsi Szilvia - 2011. november 3., csütörtök 20:59 üzenetére

CN.:)

2011.11.08 - 17:57
Tóth Beáta
Válasz Timár Orsolya - 2011. november 3., csütörtök 20:20 üzenetére

Valaki tudna nekem tanácsot adni, hogy milyen márkájú zselés lakkot használjak?

Szia! Én próbálkoztam sokfélével, sztem a színesnél lehet próbálkozni mással is, pl nekem a 2mb-s arany színe bevált, de fehérből csak a CN!

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár