2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm készítés hibái fórum

A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db

Műköröm készítés hibái

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.11.08 - 17:53
Tóth Beáta
Válasz Csifó Erzsébet - 2011. november 7., hétfő 09:43 üzenetére

szia! a tegnap láttam a beauty-n ,hogy a gél lac-ot csiszológéppel ,gyémánt fejjel szedték le és állítólag így a legjobb és legegyszerűbb egy próbát megér:)

Én a helyetekben nem tenném!!! A gél-lakkot eleve azért szeretik a vendégek, mert nincs szükség a gép használatára! Én beáztatom kicsit tip-oldóba, majd néhány gyengédebb mozdulattal, a kék extreme reszelővel le is jön!

2011.11.08 - 12:53
Crystal Nails
Válasz Csifó Erzsébet - 2011. november 7., hétfő 09:43 üzenetére

szia! a tegnap láttam a beauty-n ,hogy a gél lac-ot csiszológéppel ,gyémánt fejjel szedték le és állítólag így a legjobb és legegyszerűbb egy próbát megér:)

Erzsébet, szia, melyik standnál láttad ezt? (nyilván az idő rövidsége miatt mentek neki a gél lakknak gyémántfejjel, s aki csinálta bizonyosan nagyon gyakorlott körmös volt)

2011.11.07 - 09:43
Csifó Erzsébet
Válasz LuluNAILS Budapest - 2011. november 7., hétfő 07:22 üzenetére

sziasztok! a gel-lac oldásakor nem szokott egyben lejönni az anyag, a színes nagyon szokott ragaszkodni, és csak sok-sok kaparással tudom leszedni. miért lehet? base gelt, majd 2 réteg színt és végül easy off top-ot használok. köszi!

2011.11.07 - 07:22
LuluNAILS Budapest

sziasztok! a gel-lac oldásakor nem szokott egyben lejönni az anyag, a színes nagyon szokott ragaszkodni, és csak sok-sok kaparással tudom leszedni. miért lehet? base gelt, majd 2 réteg színt és végül easy off top-ot használok. köszi!

2011.11.07 - 05:32
Kovács Tünde
Válasz Crystal Nails - 2011. november 4., péntek 07:44 üzenetére

Tünde, szia azt írod, hogy a porcelán köröm a 4. hét végére levegősödni kezd a vendéged körmén. Szerintem ez nem akkora tragédia, a körmösök átlag 4 hetente építenek, töltenek. Ha a levegősödés mondjuk a negyedik napon indul be, na, akkor már nagyobb a baj. Szerintünk egyszerűen elhasználódik 4 hét alatt a vendég körme. Próbáld rábeszélni a 3 hetes köröm váltást.

:-) aranyosak vagytok, köszi, de nem okoz problémát a minimális levegősödés nálam sem és a vendégeknek sem, ez ennyi hét után persze természetes, főleg ha agyon dolgozta magát a hölgy. Töltésnél lejön aminek le kell jönnie.

2011.11.04 - 07:44
Crystal Nails
Válasz Kovács Tünde - 2011. november 1., kedd 05:48 üzenetére

Ha jól emlékszem a körömhajón mutattak be egy új anyagot, ami ragacsos-kétoldalú ragasztóként tapadást fokoz. De lehet hogy zseléhez való csak? Most elbizonytalanodtam, de tény hogy nem levegősödhetne fel mind teljesen, bár a vendég igénybevételétől is függ.

Tünde, szia azt írod, hogy a porcelán köröm a 4. hét végére levegősödni kezd a vendéged körmén. Szerintem ez nem akkora tragédia, a körmösök átlag 4 hetente építenek, töltenek. Ha a levegősödés mondjuk a negyedik napon indul be, na, akkor már nagyobb a baj. Szerintünk egyszerűen elhasználódik 4 hét alatt a vendég körme. Próbáld rábeszélni a 3 hetes köröm váltást.

2011.11.04 - 07:41
Crystal Nails
Válasz Timár Orsolya - 2011. november 2., szerda 16:20 üzenetére

Sziasztok! A segítségetekre van szükségem. Miért lehet az, hogy már 2 vendégemnél is elkezdett lepattogni kb. 2 nap múlva a gél-lac? Előkészítettem, a szabadszél élén is áthúztam. És az az érdekes, hogy amikor magamnak csináltam még jó 1-2 hónapja, 2 hét múlva se volt baja. Előfordulhat, hogy a lámpában kéne csövet cserélni és nem köthet meg rendesen? Köszönöm előre is a segítséget!

Orsolya, szia, a gél lakk igen tartós ha betartjuk az alkalmazásának a szabályait. Ugyanolyan előkészített körömre kell felvinni, mint az épített műkörmöt. Alaprétegnek használd a gél lakk alapozóját, vagy a Base Gélt. Mindkettő kiválóan tapad. Ezzel a köröm szabadszélének végét is le kell zárnod, mint ahogyan a színes gél lakkal is és a végén a fedővel is. Így bizonyosan sikerülni fog. Az is fontos, hogy semelyik réteg ne legyen vastag, inkább 2 halvány vékony réteg szín, mint egy vastag!

2011.11.04 - 07:22
Crystal Nails
Válasz Kökény Szilvia - 2011. november 3., csütörtök 17:43 üzenetére

Sziasztok! 1x - Valaki találkozott már ezüst metál körmökkel, amik igazán tükrösen csillognak(Kép itt: http://www.google.hu/imgres?q=ez%C3%BCst+met%C3%A1l+k%C3%B6r%C3%B6m&um=1&hl=hu&client=firefox-a&rls=org.mozilla:hu:official&channel=s&biw=1024&bih=647&tbm=isch&tbnid=KxOJ87tPg2qbxM:&imgrefurl=http://akorom.blog.hu/2010/01/25/trendi_metal_fenyezes_a_kormokon&docid=5mNnApakSkNchM&imgurl=http://m.blog.hu/ak/akorom/image/ez%2525C3%2525BCst%252520l%2525C3%2525A1b.jpg&w=135&h=61&ei=tdCyTr_1B4nysgbB_byuBA&zoom=1&iact=hc&vpx=617&vpy=228&dur=1855&hovh=52&hovw=116&tx=92&ty=26&sig=103815260099156985244&page=4&tbnh=52&tbnw=116&start=49&ndsp=15&ved=1t:429,r:13,s:49 ) Ezt hogy lehet elkészíteni? 2x - Próbáltam körömnyomdával mintázni a körmeimet, de megszáradt a sablonon / nyomdázón a lakk mielőtt a körömre tettem volna, sima lakkal is és nyomdához való lakkal is. Mit tehetek még?

Szilvia, szia ez az úgynevezett Minx köröm. Fóliát tesznek egy ragacsos alaprétegre, majd a fóliáról a nikkel-szerű anyag erre ráragad, a maradék fóliát leveszik; a fényes felületet pedig fényzselével, fedőlakkal lezárják. A CN hamarosan tervezi ennek a díszítőanyagnak a bevezetését.

2011.11.03 - 20:59
Balázsi Szilvia

CN.:)

Timár Orsolya - Válaszolok
2011.11.03 - 20:20
Timár Orsolya - törölt felhasználó

Valaki tudna nekem tanácsot adni, hogy milyen márkájú zselés lakkot használjak?

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár