2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.950 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Nem lennék itt vele túl népszerű, hidd el :-) Viszont a nevesincs márkákkal semmi bajom nincsen.
Okés :) Amúgy én cn-eset használok. Majd csak rájövök, mi lehet a gond.
Nem tudom, hogy te hogy szoktál lakkozni, de nekem ilyen akkor fordult elő, mikor az első réteg túl vastagra sikerült. Azóta az első lakkréteget vékonyabbra kenem, a másodikat normál módon és így nem pattog le. És persze figyelni kell arra, hogy a szabadszélt zárd le, mind a négy réteg esetében.
Igen, a vastagságra is figyelek. Le is zárom. Tényleg nem tudom hol lehet a hiba. De próbálkozok :)
Sziasztok! 1x - Valaki találkozott már ezüst metál körmökkel, amik igazán tükrösen csillognak(Kép itt: http://www.google.hu/imgres?q=ez%C3%BCst+met%C3%A1l+k%C3%B6r%C3%B6m&um=1&hl=hu&client=firefox-a&rls=org.mozilla:hu:official&channel=s&biw=1024&bih=647&tbm=isch&tbnid=KxOJ87tPg2qbxM:&imgrefurl=http://akorom.blog.hu/2010/01/25/trendi_metal_fenyezes_a_kormokon&docid=5mNnApakSkNchM&imgurl=http://m.blog.hu/ak/akorom/image/ez%2525C3%2525BCst%252520l%2525C3%2525A1b.jpg&w=135&h=61&ei=tdCyTr_1B4nysgbB_byuBA&zoom=1&iact=hc&vpx=617&vpy=228&dur=1855&hovh=52&hovw=116&tx=92&ty=26&sig=103815260099156985244&page=4&tbnh=52&tbnw=116&start=49&ndsp=15&ved=1t:429,r:13,s:49 ) Ezt hogy lehet elkészíteni? 2x - Próbáltam körömnyomdával mintázni a körmeimet, de megszáradt a sablonon / nyomdázón a lakk mielőtt a körömre tettem volna, sima lakkal is és nyomdához való lakkal is. Mit tehetek még?
Igen, mindig megreszelem.
Nem tudom, hogy te hogy szoktál lakkozni, de nekem ilyen akkor fordult elő, mikor az első réteg túl vastagra sikerült. Azóta az első lakkréteget vékonyabbra kenem, a másodikat normál módon és így nem pattog le. És persze figyelni kell arra, hogy a szabadszélt zárd le, mind a négy réteg esetében.
Megreszeled a köröm élét mielőtt felkened a gél lakkot?
Igen, mindig megreszelem.
Sziasztok! A segítségetekre van szükségem. Miért lehet az, hogy már 2 vendégemnél is elkezdett lepattogni kb. 2 nap múlva a gél-lac? Előkészítettem, a szabadszél élén is áthúztam. És az az érdekes, hogy amikor magamnak csináltam még jó 1-2 hónapja, 2 hét múlva se volt baja. Előfordulhat, hogy a lámpában kéne csövet cserélni és nem köthet meg rendesen? Köszönöm előre is a segítséget!
Megreszeled a köröm élét mielőtt felkened a gél lakkot?
A Slower családot, a tanfolyamon is azzal dolgoztok majd.
Sziasztok! Szeretnék venni egy porcelán próba készletet, kezdő vagyok. Nem nagyon dolgoztam még porcelánnal, de gyakorolni szeretnék. Melyiket ajánljátok? (Odorless, Slow, Master I., Master II.,) Köszönöm
Sziasztok! A segítségetekre van szükségem. Miért lehet az, hogy már 2 vendégemnél is elkezdett lepattogni kb. 2 nap múlva a gél-lac? Előkészítettem, a szabadszél élén is áthúztam. És az az érdekes, hogy amikor magamnak csináltam még jó 1-2 hónapja, 2 hét múlva se volt baja. Előfordulhat, hogy a lámpában kéne csövet cserélni és nem köthet meg rendesen? Köszönöm előre is a segítséget!
csajok a porci tapadását lehet valamivel fokozni? nail prep, savas primer, aztán savmnetes primer- t alkalmazok. Van egy olyan vendégem, aki ragaszkodik a porcihoz és lévén,h elég vékony és viszonylag nagy felületű a körömlemeze, szerintem a porci nem elég rugalmas neki, így a 4. hét végére igencsak levegős. vagy a porcival nem kellene ilyen gondjaim legyenek?
Ha jól emlékszem a körömhajón mutattak be egy új anyagot, ami ragacsos-kétoldalú ragasztóként tapadást fokoz. De lehet hogy zseléhez való csak? Most elbizonytalanodtam, de tény hogy nem levegősödhetne fel mind teljesen, bár a vendég igénybevételétől is függ.