2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
48.800 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
csajok a porci tapadását lehet valamivel fokozni? nail prep, savas primer, aztán savmnetes primer- t alkalmazok. Van egy olyan vendégem, aki ragaszkodik a porcihoz és lévén,h elég vékony és viszonylag nagy felületű a körömlemeze, szerintem a porci nem elég rugalmas neki, így a 4. hét végére igencsak levegős. vagy a porcival nem kellene ilyen gondjaim legyenek?
Köszönöm szépen megpróbálom akkor a porcit...én is erre gondoltam ha a savas és savmentes primer nem jön be!!!beszámolok majd a fejleményekről:)
Szia Niki! Mindenképpen várom az infokat, hátha segítenek nekem is :-)
Niki, szia, ez esetben mindenképp próbáld ki a porcelán körmöt a vendégnél, sajnos előfordul, kb. 100-ból 3 esetben, hogy a vendég körme a zselét úgymond "ledobja" a porcelán viszont szépen fennmarad. Ha ez se válik be, akkor tovább kutatunk.
Nálam van a 100-ból a második :-) Eddig csak zselét építettem neki, most kísérletezünk. Ez egyik kezén épített zselé továbbra is, mert nem nagyon szeretne porcelánt, a másikon kipróbáltam a tipes technikát. Várom 3-4 napon belül a telefonját, hogy mi a helyzet :-) Az előkészítéssel nálam sem lehet gond, mert a többieknek folyamatosan fent vannak a körmök. Ha valakinek van még valami ötlete, szívesen fogadom.
Szia Niki! Én vagyok az egyik abból 3-ból (a 100-ból) az épített zselét 2-3 nap és "ledobja" a körmöm, a porcelánt bírja 4-5 hétig.
Köszönöm szépen a segítséged, kipróbálom akkor a porcelánt!:)
Niki, szia, ez esetben mindenképp próbáld ki a porcelán körmöt a vendégnél, sajnos előfordul, kb. 100-ból 3 esetben, hogy a vendég körme a zselét úgymond "ledobja" a porcelán viszont szépen fennmarad. Ha ez se válik be, akkor tovább kutatunk.
Köszönöm szépen megpróbálom akkor a porcit...én is erre gondoltam ha a savas és savmentes primer nem jön be!!!beszámolok majd a fejleményekről:)
Szia!épített technikával dolgozom, nem tippessel!!!:)
Szia Niki! Én vagyok az egyik abból 3-ból (a 100-ból) az épített zselét 2-3 nap és "ledobja" a körmöm, a porcelánt bírja 4-5 hétig.
Niki, szia akkor alkalmazd az első számú segítséget, a SAVAS PRIMERT! Tip felragasztásánál jár el így: 1. nail prep, 2. savas primer - ezt megvárod amíg teljesen elpárolog, kérd meg a vendéget, hogy legyezzen a kezével, így gyorsabb, 3. savmentes primer, 4. tip felragasztás. Nézd meg hogy így is felválik-e a vendég körméről a tip. Ha igen, akkor építéssel kellene próbálkozni. Sok sikert, s légy szíves írd meg hogy sikerült az első próba. :)
Szia!Először is köszönöm a válaszod.:) Általában más-más körme jön le és teljesen leválik az egész!!!alatta a köröm nincs elreszelve, nem puha...a múltkori levált kettőnél alkalmaztam a savas primert, meg savmentes primert is, azok most bírják!!!nem tudom tényleg mi lehet a gond nála mert a többi vendégem 3-4 hetente jön tölteni és még szinte nincsenek is fellevegősödve a körmeik sehol, vagy csak picit a széleken!!!köszönöm a segítségedet:)
Niki, szia akkor alkalmazd az első számú segítséget, a SAVAS PRIMERT! Tip felragasztásánál jár el így: 1. nail prep, 2. savas primer - ezt megvárod amíg teljesen elpárolog, kérd meg a vendéget, hogy legyezzen a kezével, így gyorsabb, 3. savmentes primer, 4. tip felragasztás. Nézd meg hogy így is felválik-e a vendég körméről a tip. Ha igen, akkor építéssel kellene próbálkozni. Sok sikert, s légy szíves írd meg hogy sikerült az első próba. :)
Nikoletta, szeretnék segíteni Neked, ezért tudnom kellene pár apró de fontos dolgot a lejövős körömmel kapcsolatban. - mindig ugyanaz a köröm pottyan le? - letörik vagy felválik? Nem mindegy! - mennyire van a lepottyant köröm alatti természetes köröm elreszelve? Vékonynak hat? Puha? Ha ezeket tisztázzuk, könnyebben járunk a baj végére.:)
Szia!Először is köszönöm a válaszod.:) Általában más-más körme jön le és teljesen leválik az egész!!!alatta a köröm nincs elreszelve, nem puha...a múltkori levált kettőnél alkalmaztam a savas primert, meg savmentes primert is, azok most bírják!!!nem tudom tényleg mi lehet a gond nála mert a többi vendégem 3-4 hetente jön tölteni és még szinte nincsenek is fellevegősödve a körmeik sehol, vagy csak picit a széleken!!!köszönöm a segítségedet:)