2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
2.980 ,-Ft
1.800 ,-Ft
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szia! Köszönöm,ma jön a vendégem és kipróbálom hátha az volta gond! Tájékoztatlak a fejleményekről!!! Köszönöm neked!
Szia Tünde, a tip felválás vagy ragasztási hiba lehet, vagy a tip nem fekszik fel tökéletesen a körmön, esetleg levegős ragasztás, de leginkább helytelen előkészítésből ered. Olyan is előfordult már, hogy valakinek nagyon vékonyra elreszelte a körmöse a term. körömlemezét, s az ezáltal már nemigen tartott meg semmit. Ha a saját köröm nincs megfelelő módon felbolyhozva, ami a körmök szélén előfordul, stresszpontoknál leginkább, bizony felválást eredményezhet a helytelen eljárás. Remélem tudtunk segíteni, s mielőbb sikerül a bajt kiküszöbölni.
Tündi, szia ahhoz hogy segíteni tudjak, tudnom kell mennyi idő után válik fel a manikűr tiped széle? Mindkét szél?
Szia! Még egy nap sem kel hozzá és elindul a felválás és egészben esik le,és már nagyon kétségbe vagyok esve mert nem csak a vendégem körmén válik a sajátomon is kipróbáltam és nekem is válik! nem válik csak az egyik széle!
Sziasztok!A segítségeteket kérném abban h, van egy vendégem akinek kb. 3-5 nap után tuti h lejön vmelyik körme!!már mindent megpróbáltam, alapnak is base gelt használtam, rendesen portalanítottam mattítottam!!!csak nála van ilyen problémám a többi vemdégeimnek 3-4 hétig is hibátlanul fent vannak a körmei!!!miért lehet ez ill. milyen megoldást tudtok ajánlani???!!!köszönöm előre is!
Nikoletta, szeretnék segíteni Neked, ezért tudnom kellene pár apró de fontos dolgot a lejövős körömmel kapcsolatban. - mindig ugyanaz a köröm pottyan le? - letörik vagy felválik? Nem mindegy! - mennyire van a lepottyant köröm alatti természetes köröm elreszelve? Vékonynak hat? Puha? Ha ezeket tisztázzuk, könnyebben járunk a baj végére.:)
Sziasztok kérdésem lenne beépithető diszként rakot már fel vaki (háztartási ezüst alufoliát )??????Nem kell félni???pici darabra gondoltam végül is a jég folia matricák stb is válthatna ki gondot nem???Irjatok léci olyan is aki már használta videon láttam ilyen mintát ezért gondoltam hogy nem lehet baj!!!
Erika, szia Természetesen be tudsz építeni háztartási alufóliát is a műkörömbe. Vedd figyelembe azonban azt, hogy a lehető legjobban feküdjön fel a köröm felületére, ne keletkezzen alatta légbuborék, mert azzal gyengíted a köröm erősségét, tartósságát. De miért nem ezüst füstfóliát építesz be? Azt direkt erre találták ki, ultravékony és nagyon szép. Csak egy apró tipp a fóliákhoz: ha színezett üveg hatású zselét teszel rá, a végeredmény különleges lesz! Egy próbát megér! Sok sikert, fotókat várunk! :)
Sziasztok! Valaki segítsen nekem,kipróbáltam az új manikűr tippet de valamiért felválik a széle és nem tudom miért mikor mindent úgy csinálok mint a műkörömnél!!Valaki tudja miért???
Tündi, szia ahhoz hogy segíteni tudjak, tudnom kell mennyi idő után válik fel a manikűr tiped széle? Mindkét szél?
Sziasztok! Valaki segítsen nekem,kipróbáltam az új manikűr tippet de valamiért felválik a széle és nem tudom miért mikor mindent úgy csinálok mint a műkörömnél!!Valaki tudja miért???
Én csak margarétára díszítettem vele, tök jól néz ki. De persze mehet, minden ami nem szerves anyag.
köszi én is ebből indultam ki
Sziasztok kérdésem lenne beépithető diszként rakot már fel vaki (háztartási ezüst alufoliát )??????Nem kell félni???pici darabra gondoltam végül is a jég folia matricák stb is válthatna ki gondot nem???Irjatok léci olyan is aki már használta videon láttam ilyen mintát ezért gondoltam hogy nem lehet baj!!!
Én csak margarétára díszítettem vele, tök jól néz ki. De persze mehet, minden ami nem szerves anyag.